• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

Anladım canım bende sürekli burada yazılanları okuyorum fazla da araştırmak istemiyorum iyice kafam karışıyor ben mayisin son haftası Cumartesi kismetse Dr beyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek Oralet ve Poisa dan cesaret aldım benim de bir dogum yaptım ve göğüslerimin ici boşaldı ileride bir cocuk daha planlıyoruz ama onu bekleyemiycem artık yaptırmak istiyorum ikimiz icinde hayırlısı olur inşallah canım haberleselim bende görüşmeye gittikten sonra yazarım özel msj daha atamıyorum O zamana kadar atabilirim herhalde en çok ağrılardan korkuyorum

Anladım canım bende sürekli burada yazılanları okuyorum fazla da araştırmak istemiyorum iyice kafam karışıyor ben mayisin son haftası Cumartesi kismetse Dr beyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek Oralet ve Poisa dan cesaret aldım benim de bir dogum yaptım ve göğüslerimin ici boşaldı ileride bir cocuk daha planlıyoruz ama onu bekleyemiycem artık yaptırmak istiyorum ikimiz icinde hayırlısı olur inşallah canım haberleselim bende görüşmeye gittikten sonra yazarım özel msj daha atamıyorum O zamana kadar atabilirim herhalde en çok ağrılardan korkuyorum

tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun aynı durumu yaşıyoruz ikimizde .özel mesaj yazarsan daha çok sevinirim takip etmem zor olur yoksa.. :71:

Kızlar ağrılarım var ama ilaclarla hafifliyor,Allah'a şükür daha iyiyim!:92:

canım hiçbirşeyin kalmayacak Allahın izniyle kolay değil iki ameliyat atlattın ağrın olunca aynaya bak eminim geçer:1: çok iyi haberlerini bekliyorum tatlım hiç ağrın olmaz inşallah:16:

hafif ağrılar bende de war canıımm geçecek inşallahh :54: seninn memişlerinin arası nasıl canım? ayrıklığı ne durumda? ben bu forumda birinin şöyle dediğini hatrlıyorum. doktoru ayrıklığı için sütyeninin arasını çengelli iğne ile tuttur demiş daha sıkı tutsun we birleşsin diye. ben de bugün çengelli iğne taktım ama baya acıtıyor yaaww. acaba arada bir iğneyi çıkartsam mıı :44: sanki baya bi mememi kasıyor zararı oma di mi bunun? :53:

canım inşallah daha iyi olucaz benimde arada ağrılarım oluyor ilk üç gün ağrı kesici kullandım sonrasında kullanmadım şimdi ağırlık hissinden ve gerginlikten başka şikayetim yok çok şükür :26: kendim yatıp kalkabiliyorum ama henüz tam olarak düz yatmaya cesaret edemedim uzun süre yattıysam kalktığımda ağrım oluyor ama ilk 2 güne göre ağrı denmez :9: inşallah bunlarda geçecek :70:

hafif ağrılar bende de war canıımm geçecek inşallahh :54: seninn memişlerinin arası nasıl canım? ayrıklığı ne durumda? ben bu forumda birinin şöyle dediğini hatrlıyorum. doktoru ayrıklığı için sütyeninin arasını çengelli iğne ile tuttur demiş daha sıkı tutsun we birleşsin diye. ben de bugün çengelli iğne taktım ama baya acıtıyor yaaww. acaba arada bir iğneyi çıkartsam mıı :44: sanki baya bi mememi kasıyor zararı oma di mi bunun? :53:

sweet bende okumuştum dediğini benim sütyenimi medikalden doktorumla seçtik ortası fermuarlı baua rahat ama rengi iğrenç :9: ben iğne takmadım çünkü benim zaten birleşmicektir emzirirken okadar büyüdüki yinede birleşmedi yapı meselesi birazda :44: ben ayrık halinide seviyorum çok kötü durmuyor zaten yerlerine oturdukça daha birleşecektir sende doktoruna sormadan bişey yapma olurmu :26: daha çok yeni hiç ummadığımız şeyler zararlı olabilir :71:

benmde ortası fermuarlı we dedğin gbi rengi iğrenç :9: babane sütyeni gbi :60: doktoruma msj yazıcam bakalım ne dicek ona göre dawranim :34: ben çok birleşmesini istemiyorum sadece biraz birleşşe çok iyi olacak:1:

Bir iki hafta sonra normal sporcu sütyenine geçeceksiniz,onların görünüşü daha güzel.Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm,çok güzel duruyor.Daha sonrada zaten gelsin danteller,tüller..:66::64::62:

kızlar çengelli iğne olayını aresya söylemişti. doktorumuz aynı, bana da ona da çağhan bey çengelli iğne takmamızı istemişti. ben hala yatarken o sütyenle yatıyorum ve çengelli iğneler üstünde. istersen kopça da dikebilirsin demişti. aynı sütyen benim de arası fermuarlı. dışı plastik kaplı korumalı çengelli iğneler var ondan takmıştım.

aresyam daha iyi olmana seviniyorum tatlım :13:

kızlar çengelli iğne olayını aresya söylemişti. doktorumuz aynı, bana da ona da çağhan bey çengelli iğne takmamızı istemişti. ben hala yatarken o sütyenle yatıyorum ve çengelli iğneler üstünde. istersen kopça da dikebilirsin demişti. aynı sütyen benim de arası fermuarlı. dışı plastik kaplı korumalı çengelli iğneler var ondan takmıştım.

aresyam daha iyi olmana seviniyorum tatlım :13:

papatyacım doktoruma msj attım cvp yazmış: sadece masaj yeterli, sürekli içe doğru baskı kası çok gereceğinden ağrı yapar. kas we deri nezamn gevşerse silikon ozamn yerini bulacak demiş.

papatyacım senin göğüs ayrıklığın çok muydu? kaç cm'di arası mesela? şuan göğüs aran süüüüpppeeeerrr :66:

we papatyacım iğne taktığında göğüslerin sızlamıyor muydu? sonra geçiyor mu ağrısı? ben arada bir takıcam iğneyi , arada çıkarıp rahatlatcam :1:

papatyacım doktoruma msj attım cvp yazmış: sadece masaj yeterli, sürekli içe doğru baskı kası çok gereceğinden ağrı yapar. kas we deri nezamn gevşerse silikon ozamn yerini bulacak demiş.

papatyacım senin göğüs ayrıklığın çok muydu? kaç cm'di arası mesela? şuan göğüs aran süüüüpppeeeerrr :66:

teşekkürler canım. çok da farketmedi açıkçası bir kaç milim farketmiştir. doktorun gerek yok dediyse takma canım sen. bizim doktorun yöntemi herhalde ya da benim ve aresyanın göğüsleri için ihtiyaç duydu artık bilemiycem :26: ilk başta ödem varken sıkıştırmak biraz rahatsız ediyordu evet ama ağrı, acı olmadı ondan dolayı hiç

teşekkürler canım. çok da farketmedi açıkçası bir kaç milim farketmiştir. doktorun gerek yok dediyse takma canım sen. bizim doktorun yöntemi herhalde ya da benim ve aresyanın göğüsleri için ihtiyaç duydu artık bilemiycem :26: ilk başta ödem varken sıkıştırmak biraz rahatsız ediyordu evet ama ağrı, acı olmadı ondan dolayı hiç

Benimde arası ayrık ama. Dün ağrı yapınca çıkardm. Bugünde taktm dediğn gbi ödem bitnce ağrıda bitiyor galıba,çnkü bugn sızlatmıyor ama çıkarırm yne. :27:

kızlaaarrr çok özledim sizi!!!delircektim resmen modemim kırıldı giremedim en son cepten girdim ama sınırlı olduğu için fazla taakılamıyorum cepten merak etmeyin diee iiyim yazıp çıktım.. aayyy ne kadar zormuş internetsizlik...bu siteyi çok seviyorum..ağrılarım da geçtiğine göre ayrıntıları gec de olsa yazayım..yararlanmak isteyenler iilki olacakttır..:40:

izmir ege sağlık hastanesinde iki ameliyat birden oldum..zaten ameliyata girerken bile yazmıştım biliyosunuz..insan heycanlı oluyo ama..olsun da bitsin moduna girio saat yaklaştıkca..doktorum Çağhan Baytekin papatyamın doktoru..gayet kibar ve güven verici birisi..bu arada tesekkür de edeyim doktoruma:16:ameliyatım altıbuçuk saat sürdü..ilk önce göğüslerden başlandı..sonra burnum uzun süren de burnumdu zaten...ben hiç bişi hatırlamıyorum..narkoz beni istifra ettirirdi hep ,bunu belirttim anestezi uzmanına bu da engellendi bu yüzden çok sarsılmadım.. üşümemi sayamzzsam gayet ii ydi ameliyat sonram....ertesi gün çıktık eve geldik..ağrı kesici kas gevseticiler çok işe yarıyo..bugün tamdokuz güz oldu..salı günü bunumdakk,i alçı çıktı.. simdi bantlı.. şiş ama şekli şimdilik gayet ii..göğüslerime gelince yuvarlak 275cc takıldı göğüs altı kesisi kasaltı yöntem..andaki ayrıklığa gelince evet ayrık ama benim de karamelin gibi yapı olarak ayrık zaten çok birleşmez sanırım ama..çengelli iğne ilk günlerde gergin olduğu için acı verdi ama işe yarıyo.. yani biras yaklastılar..yanlız benim kaslar hala şiş..üst kısımları ve yanları çok sertler..şekil olarak pek bişi belli diil henüz daha protez aşağı doğru inicek dedi doktorum:61:yarın randevum var yine ,medikalden bi bant sipariş etti onu yapıştıracakmış..boyut ameliyattan çıktıktan sonra elimle yokladığımda küçük gibi gelmişti ama şimdi büyük bile gelio :34:bilmiyorum şişliklerimde var.. şekil oturunca daha ii olur sanırım..kızlar benimde önden fermuarlı sütyenim yanlız yanları pek toplamıyo sanki..85 b ,yarın yedek alıcam çağhan bey bende göriim dedi daha ii sarması için 80 mi alsam acaba..bu arada ben daha mesaja başlamadım..:26:

bunun dışında sormak istediğiniz bişi varsa seve seve cevaplarım..canlrım hepinizi öptüm...:92:sevgiler!:71:

canım çağhan beye en son ameliyat oldun, ne kadar ödedin acaba? hangi marka protez kullanıldı?ve hangi hastane?

canım çağhan bey ön görüşmeden ücret almıyor...bana iki marka ismi söyledi ikisini de uzun zamandır kullanıyorum ikiside sana uygun demişti bir tanesi mentor du diğeri daha yumusak demişti..burda kızlardan mentoru duyuyodum çok ben onu tercih ettim.ama zaten bu konuda deri yapını dikkaate alınıp öneride bulunuyo doktorlar..ben isim konusuna çok takılmamaıştım açıkcası ama çağhan beyle ameliyattan bi gün önce böyle karar verdik..alsancak özel ege sağlık hast.de oldum.gayet ilgililer zaten çok eski bi hastane..çağhan beyin kendi muayenehanesi de var hastanede ertesi gün de ameliyatı vardı üç dört kez gelip baktı sağolsun nasılım die..ücret konusunda yazmıştım benim iki ameliyat oldu,nakit ödeme yaptığım için hatrı sayılır bi indirim yaptı açıkcası....ama şunu belirteyim çağhan bey paracı biri diil..ayrıca başarılı biri..ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim fiyat konusunda ozaman konusursun hem...şimdi benim burdan bişi demem pek doğru olmas çünkü farklı işlemler olabilir bilemiyorum..:34:umarım hersey gönlünce olur!!

Back