• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

merhaba aylincim evet daha önce kent hastanesindeymiş ordan ayrılmış şimdi özel ege sağlık hastanesinde alsancakta.nezaman olucaksın canım tarih belli sanırım umarım hayırlısı olur senin için:16:arkadaşlık talebbi gönderebilirsin fotolarıma bakmak için.:34:bu arada 275 cc konuldu kasaltı=))

aaaa super gayet guzel omus 275 cc ama epey bı dolgun gorunuyo bence ıcne sınsın yaptırdıgına deymıs buyukluk muhtesemmmmmm gule gule kullan..... Onceden gogus dokun vardı sanırım benımde 250 275 cc arası olucak amelıyat esnasında denıcem dedı doktorum hangısı uyarsa canım bu hafta sonu fınaller var kesın bı tarıh belırlıcem sınavlara engel olsun ıstemedım ama

aaaa super gayet guzel omus 275 cc ama epey bı dolgun gorunuyo bence ıcne sınsın yaptırdıgına deymıs buyukluk muhtesemmmmmm gule gule kullan..... Onceden gogus dokun vardı sanırım benımde 250 275 cc arası olucak amelıyat esnasında denıcem dedı doktorum hangısı uyarsa canım bu hafta sonu fınaller var kesın bı tarıh belırlıcem sınavlara engel olsun ıstemedım ama

çok tesk ederim canım.:34:benim doktorumda 250 280 arası denicem demişti.275kullanmış.benim üstler boştu alt kısmı biraz vardı. bu yüzden yuvarlak proez kasaltı yerlestirildi..:10:hadi bakalım senin için de hayırlısı olur işh.ilk önce sınavlarında basarılar dilerim sonrası sana ödül olsun:16:

geçmiş olsun cnm şimdi gördüm konu açmışsın göğüsler süppper olmuş ama burnundan da olmuşsun burnun nasıl oldu memnun musun şeklinden istediğin gibi oldu mu :46:

geçmiş olsun cnm şimdi gördüm konu açmışsın göğüsler süppper olmuş ama burnundan da olmuşsun burnun nasıl oldu memnun musun şeklinden istediğin gibi oldu mu :46:

sağol canım:16:benim ikinci burun ameliyatımdı o yüzden biraz zor oldu.ama daha şiş olmasına rağmen memenunum.işh.daha daha ii olacak:81:

canım ya cicişlerin çok güzel olmuş.darısı başıma artık:66:ama başta bana şöyle 7 gün bakacak birini bulamam lazım. :59:. buradaki arkadaşların ve senin yorumların için çok teşekkür ederim. yoksa kimse yanımda yokken 2 buçuk yaşındaki oğlumla bu işe kalkışacaktım.ne bileyim 2- 3 günde ayağa kalktık ,gezdik falan diyenler olmuştu. valla rezil-i rüsvan olurdum elaleme...neyse yaz tatilinde kısmetse. bu arada senin anlattığın kadarıyla göğüs yapımız aynıymış. benim de göğüslerimin üstü emzirmeden kaynaklı az boş. altlarda az göğsüm var. çağhan bey bana kas altı 280cc damla protez önerdi.acaba çabuk iyileşmem lazım dediğim için mi buna karar verdi? senin şekli çok doğal ve dolgun olmuş. kafam karıştı şimdi:44:

canım ya cicişlerin çok güzel olmuş.darısı başıma artık:66:ama başta bana şöyle 7 gün bakacak birini bulamam lazım. :59:. buradaki arkadaşların ve senin yorumların için çok teşekkür ederim. yoksa kimse yanımda yokken 2 buçuk yaşındaki oğlumla bu işe kalkışacaktım.ne bileyim 2- 3 günde ayağa kalktık ,gezdik falan diyenler olmuştu. valla rezil-i rüsvan olurdum elaleme...neyse yaz tatilinde kısmetse. bu arada senin anlattığın kadarıyla göğüs yapımız aynıymış. benim de göğüslerimin üstü emzirmeden kaynaklı az boş. altlarda az göğsüm var. çağhan bey bana kas altı 280cc damla protez önerdi.acaba çabuk iyileşmem lazım dediğim için mi buna karar verdi? senin şekli çok doğal ve dolgun olmuş. kafam karıştı şimdi:44:

canım öncelikle çok tesk ederim..:16:benimde emzirmeden sonra hacmi kayboldu göğüslerimin üstleri boştu zayıf bi yapım var göğüs kafesim düzdü meme dokum inceydi..ben çağhan beye dışardan bakıldığında dolgulu sütyen giymiş gibi olayım dedim:40:şimdi tariflerimize göre aynı olabiliriz ama çaghan bey mutlaka farklı bişi görmüştür bi bildiği vardır..bence bu konuda kafanı karıştırma:34:bende kasaltı oldum 250-280cc arası denicem demişti 275 cc koymuş..sen istediklerini beklentilerini anlat iice gerisini doktora bırak:34:buarada kasaltı olucagını bilmiyodum kasaltı diğer yöntemlere göre daha ağrılı oluyor ama sen buna uygunsan ve ii sonuç almak istiyosan bi hafta ağrı çekmeyi göze almalısın çabuk topalaman için demutlaka biri yanında olmalı:70:en doğru zamanda en güzel sonuçları almanı diliyorum:16:

aresyacım çok çok geçmiş olsun. bende bugün ameliyat oldum bakalım sargılar açılınca görücez :) resimlerini merak ettim doğrusu arkadaşlık teklifi yolluyorum sana :16:

canım kabul ettim umarım faydam olur :34:hakkında hayırlısı:87:

cok tesekkur ederim canim ve super olmus. Gercektende bir kadin icin cok onemli bir ameliyat. Benim yasim 21 ve iki senedir ciddi ciddi bu ameliyati dusunuyorum. Herhalde bu seneye kismet, insallah. Bende senin gibi burun ameliyati ile birlikte olmayi dusunuyorum:1:

cok tesekkur ederim canim ve super olmus. Gercektende bir kadin icin cok onemli bir ameliyat. Benim yasim 21 ve iki senedir ciddi ciddi bu ameliyati dusunuyorum. Herhalde bu seneye kismet, insallah. Bende senin gibi burun ameliyati ile birlikte olmayi dusunuyorum:1:

hangi şehirdesin:98:canım?

tatlım bir kaç gündür yoktum. ağrılarının azalmasına çok sevindim :71: iyileşiyorsun artık. iki ameliyat kolay değil tabii. ama güçlüsün maşşallah :nazar:

fotoğrafların da bir harika aresyacım ya :21: daha şimdiden böyleyse 1. ayın dolunca çok daha şekilli ve doğal olacaklar :66:

gönlü güzel arkadaşım. her şey gönlüne göre olsun :54:

tatlım bir kaç gündür yoktum. ağrılarının azalmasına çok sevindim :71: iyileşiyorsun artık. iki ameliyat kolay değil tabii. ama güçlüsün maşşallah :nazar:

fotoğrafların da bir harika aresyacım ya :21: daha şimdiden böyleyse 1. ayın dolunca çok daha şekilli ve doğal olacaklar :66:

gönlü güzel arkadaşım. her şey gönlüne göre olsun :54:

sağol canım benim:16:çaghan bey de öyle dio çok ii toparladım hakikaten:nazar:ama annemin büyük faydasını gördüm..çok iyi baktı bana:40:beğenmene çok sevindim..senin fotoları görüp hep iç gecirirdim:61:işh.seninkiler kadar doğal olurlar..:16:

seninkiler kadar doğal olurlar..:16:

papatyanınkiler gerçekten de çok doğal görünüyor, ben de aynı öyle bir görüntü istiyorum :) umarım seninkiler de tam istediğin gibi olmuştur canım. böyle mutlu mutlu mesajlar okudukça kendim yaptırmış gibi seviniyorum vallahi.

sağol canım benim:16:çaghan bey de öyle dio çok ii toparladım hakikaten:nazar:ama annemin büyük faydasını gördüm..çok iyi baktı bana:40:beğenmene çok sevindim..senin fotoları görüp hep iç gecirirdim:61:işh.seninkiler kadar doğal olurlar..:16:

öyle olacağına eminim tatlım :16: anneni öptüm, hakları ödenmez onların :49:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Back