Anladım canım bende sürekli burada yazılanları okuyorum fazla da araştırmak istemiyorum iyice kafam karışıyor ben mayisin son haftası Cumartesi kismetse Dr beyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek Oralet ve Poisa dan cesaret aldım benim de bir dogum yaptım ve göğüslerimin ici boşaldı ileride bir cocuk daha planlıyoruz ama onu bekleyemiycem artık yaptırmak istiyorum ikimiz icinde hayırlısı olur inşallah canım haberleselim bende görüşmeye gittikten sonra yazarım özel msj daha atamıyorum O zamana kadar atabilirim herhalde en çok ağrılardan korkuyorum
Kızlar ağrılarım var ama ilaclarla hafifliyor,Allah'a şükür daha iyiyim!:92:
Kızlar ağrılarım var ama ilaclarla hafifliyor,Allah'a şükür daha iyiyim!:92:
canım inşallah daha iyi olucaz benimde arada ağrılarım oluyor ilk üç gün ağrı kesici kullandım sonrasında kullanmadım şimdi ağırlık hissinden ve gerginlikten başka şikayetim yok çok şükür :26: kendim yatıp kalkabiliyorum ama henüz tam olarak düz yatmaya cesaret edemedim uzun süre yattıysam kalktığımda ağrım oluyor ama ilk 2 güne göre ağrı denmezKızlar ağrılarım var ama ilaclarla hafifliyor,Allah'a şükür daha iyiyim!:92:
hafif ağrılar bende de war canıımm geçecek inşallahhseninn memişlerinin arası nasıl canım? ayrıklığı ne durumda? ben bu forumda birinin şöyle dediğini hatrlıyorum. doktoru ayrıklığı için sütyeninin arasını çengelli iğne ile tuttur demiş daha sıkı tutsun we birleşsin diye. ben de bugün çengelli iğne taktım ama baya acıtıyor yaaww. acaba arada bir iğneyi çıkartsam mıı :44: sanki baya bi mememi kasıyor zararı oma di mi bunun?
kızlar çengelli iğne olayını aresya söylemişti. doktorumuz aynı, bana da ona da çağhan bey çengelli iğne takmamızı istemişti. ben hala yatarken o sütyenle yatıyorum ve çengelli iğneler üstünde. istersen kopça da dikebilirsin demişti. aynı sütyen benim de arası fermuarlı. dışı plastik kaplı korumalı çengelli iğneler var ondan takmıştım.
aresyam daha iyi olmana seviniyorum tatlım :13:
papatyacım doktoruma msj attım cvp yazmış: sadece masaj yeterli, sürekli içe doğru baskı kası çok gereceğinden ağrı yapar. kas we deri nezamn gevşerse silikon ozamn yerini bulacak demiş.
papatyacım senin göğüs ayrıklığın çok muydu? kaç cm'di arası mesela? şuan göğüs aran süüüüpppeeeerrr
teşekkürler canım. çok da farketmedi açıkçası bir kaç milim farketmiştir. doktorun gerek yok dediyse takma canım sen. bizim doktorun yöntemi herhalde ya da benim ve aresyanın göğüsleri için ihtiyaç duydu artık bilemiycem :26: ilk başta ödem varken sıkıştırmak biraz rahatsız ediyordu evet ama ağrı, acı olmadı ondan dolayı hiç
canım çağhan beye en son ameliyat oldun, ne kadar ödedin acaba? hangi marka protez kullanıldı?ve hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?