E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi divine_time
bademcigim benim de eşim çerkez ve çerkez isimlerini ben de cok begeniyorum ama ileride cocugumuz olursa esim koymak istemiyor.. zaten dikkat edersen bi tek kız isimleri cok hos, erkek isimleri biraz zor, degil mi sence de?
ares e de gelince.. bence soylemi biraz zor bir isim.. ben de lisede cok mitoloji ve epik okumustum cok tanınan bir isimdir ama ileride sıkıntı verecek bir isim herkes aras la karıstıracak bence..
bu arada herkes kendi dilinde dininde isim koysun muhabbeti sahsen beni cok geriyor..
yani genel anlamda bir kural yok bence , kulagina hos gelmistir anlamını bilmeden bile koyabilirsin..
dikkat ederseniz bir suru isim de cennet bahcesi, cennet tokmagı yok o , yok bu şu diye konuyor ama asıl anlamı baska cıkıyor.. dolayısıyla kulaga guzel gelen bir isim secip bir de anlamı kotu degilse konulabilir .. tabi bunlar benim dusuncem..
Bence de..Bize göre anlamsız ama onlara göre anlamlı...Ben olsam Atlas ismi sorulsa koyardım..Ares ismini değil aklımda daha önceden tasarladığım ismi koymayı düşünüyorum..Melek kızımın adı Ada ve melek oğlumun da adı Ege idi..
Çerkes isimleri hoşuma gidiyor ama bazılarını söylemesi zor..Yani belki koyabilirim dedim ama koymayacağım...Kızım olursa Naz veya Alagül ,oğlum olursa da Çınar olucak inşallah..:Saruboceq: