- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
Yine mi görmedim, gördüm de yazmayı mı unuttum acaba.Benim ikinci öneriler huzura çıkamadı mı efem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi görmedim, gördüm de yazmayı mı unuttum acaba.Benim ikinci öneriler huzura çıkamadı mı efem?
Uygur Türklerinin katliam haberlerini hatırlattı bana nedense"İyi iyi, para var demek bak, bu zamanda inşaat sektörünü ayakta tutmak zor iş, isim uğur getirmiştir. Bak, uğur ve Uygur uyumlu."
Ben: Uygur bulgur-uygur bulgur- uygur bulgur- uygur bulgur
Hahahahahahhab"İyi iyi, para var demek bak, bu zamanda inşaat sektörünü ayakta tutmak zor iş, isim uğur getirmiştir. Bak, uğur ve Uygur uyumlu."
Ben: Uygur bulgur-uygur bulgur- uygur bulgur- uygur bulgur
Kıvanç bizim evde kıskançlık kavgası sebebidir, önerirsem bir süre konuşmayabilir.Ediz Türk
KıvançTürk
Alp Arslan Türk
Bahadır Türk
Ekin Türk
Arda Türk
Ne yorum gelecek merakla bekliyorum![]()
Ediz mi Edis mi dememiş amaKıvanç bizim evde kıskançlık kavgası sebebidir, önerirsem bir süre konuşmayabilir.
Alparslan sevmediği eniştesi.
Bahadır beni geçemedi
Arda çok yaygın.
Ekin apartmanda var ve kız, "kimlik bunalımı mı yaşatacaksın çocuğa" dendi.
Ediz'i duymazlıktan geldi![]()
bildiğim kadarıylaHahahahahahhab
Vallahi bakış açısı değişik![]()
Engin bizim akrabayı düğün günü salonda terk eden zat. O ismi koyarsam sülale siler beni. Çok da kötü fikir değil aslında düşününceBigün oğlumu acil dr götürdük orada genç Bi erkek Dr vardı adı Cantürk idi o gün o isimi çok sevdim ama sizin soy adınız zaten Türk olmaz tabi. BATUHAN, ALİ, METE, CENGİZHAN, ENGİN?
Yağız, Çağan, Doğukan?
Yine mi görmedim, gördüm de yazmayı mı unuttum acaba.
Valla bizim ilk belliydibildiğim kadarıyla
ilk çocuk galiba böyle isim analizi oluyor ikinci bebeyi hiç düşünemiyorum![]()
Pekiii öylee olsunnnn :) kolay gelsinEngin bizim akrabayı düğün günü salonda terk eden zat. O ismi koyarsam sülale siler beni. Çok da kötü fikir değil aslında düşününce
Ali Arapça zaten.
Mete(han) listede.
Batuhan isminde öğrencim vardı, ota bota ağlardı kazık kadar öğrenci![]()
Koskoca Cengizhan'ın ismini de "cingizhin" diye sıfırlayıverdi
Teşekkür ederiz.
Listede, teşekkür ederizbenim kardeşimin adıda Metehan, Metehanı beğenir mi eşiniz![]()
onun size önerdiği isim var mı en çok onları merak ettimListede, teşekkür ederiz
Çağan çaaaaaan gibi dedi.
Yağız yağdan türemiş gibi dedi.
Doğukan'ı sebep sunmadan istemedi.
En çok sizi gıcık etti sanırım eşim![]()
Uyguronun size önerdiği isim var mı en çok onları merak ettim![]()
İşte babanla bu yüzden ayrıldık evladım diye anlatırım artıkkavun kokusu
Aklıma geldi bak sen Selçuk istiyorsun yaa son zamanlara doğru rüya görüyormuş gbi yap kan ter içinde uyan noldu biliyor musun hayatım de noldu diyecek
Rüyamda beyaz sakallı biri Selçuk Han'ın adını koyun Selçuk türk olsun bebeğiniz dedi dersin
Bebeğin adı belli oldu dahası tartismaya kapalı falan de![]()
kolaylık olmıuş işte koydunuzmu bari rüyada söyleneniValla bizim ilk belliydi
İkinci rüya alemi
Üçüncü Allah kerim dusunuyoruz smdi
Ama ikinci de bizde çok zit fikirler oluştu
En sonunda siz cozemeyeceksiniz dendi rüyama girdihaahhaha