- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 30
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Uygur hmmmUygur
Hahahahshhshsj
Eşi pek yutacak birine benzemiyor hatta tekrar rüya gör ak sakallı dedeye selam söyle iç işlerimize karişmasın derkavun kokusu
Aklıma geldi bak sen Selçuk istiyorsun yaa son zamanlara doğru rüya görüyormuş gbi yap kan ter içinde uyan noldu biliyor musun hayatım de noldu diyecek
Rüyamda beyaz sakallı biri Selçuk Han'ın adını koyun Selçuk türk olsun bebeğiniz dedi dersin
Bebeğin adı belli oldu dahası tartismaya kapalı falan de
Eksik bilgi vermeyelim lütfen, Uygur bulgur, Uygur bulgur, Uygur bulgurUygur
Hahahahshhshsj
O zaman kendi begendigin ismi kullan öyle.kabul ettirİşte babanla bu yüzden ayrıldık evladım diye anlatırım artık
Kıvanç derim, Selçuk diyemem şu saatten sonra
Biz de aynı hislerdeyiz, bunun muhabbetini yaptık önceki sayfalarda da, kaçtaydı bilmiyorumUygur hmmm
Kelime anlamlarına göre eleseydi bari.. neyse Türkçe isim aramıyor adam, seni yorma peşinde :)Listede, teşekkür ederiz
Çağan çaaaaaan gibi dedi.
Yağız yağdan türemiş gibi dedi.
Doğukan'ı sebep sunmadan istemedi.
En çok sizi gıcık etti sanırım eşim
Ahhahahah ak sakallı da kimmisEşi pek yutacak birine benzemiyor hatta tekrar rüya gör ak sakallı dedeye selam söyle iç işlerimize karişmasın der
Ya da zaten en çok benim elimin altında olacak bu çocuk, içten içe işlerim, Selçuk ismine ısındırırım, adını değiştirip Selçuk yapmazsan sütümü helal etmeme bağlarım, şak 18 yıl sonra al sana Selçuk. O daha çok koyar hatta insanaO zaman kendi begendigin ismi kullan öyle.kabul ettir
Kafam yine pırıl priil
Yavuz da ünide kıskandığı arkadaşımYavuz nasıl bak bu güzel
HahahahhhaYa da zaten en çok benim elimin altında olacak bu çocuk, içten içe işlerim, Selçuk ismine ısındırırım, adını değiştirip Selçuk yapmazsan sütümü helal etmeme bağlarım, şak 18 yıl sonra al sana Selçuk. O daha çok koyar hatta insana
Bütün herkese bişey varYavuz da ünide kıskandığı arkadaşım
Barlas, Baybars bunlara bypass diyor.Barlas
Alp
Aklima bunlar geldi
Ahahahahaaaaa çok güldüm yaaaaa.Bütün herkese bişey var
Türk oğlu türk olsun çok mantıklı
HahahahhaAhahahahaaaaa çok güldüm yaaaaa.
Gözleri parladı adamın. Türkoğlu Türk olacaksa adı, ben öyle bir şeye açıksam kendi ismioğlu Türk olurmuş.
Hani adı Ahmet olsun eşimin, çocuğun adı Ahmetoğlu Türk olsunmuş.
Ben de senin aneeeyn güzel mi dedim.
isim konusu zor bende hala bulamadimBarlas, Baybars bunlara bypass diyor.
Alp hiiiiiiçbir şey bulamazsak beeeeelki dedi. Ama pek yatmadı gibi kafasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?