• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Ailede Ege ve Efe var, Teoman'ı ben de söyledim eşime ama şarkıcıdan esinlenildiğini zannederler dedi, veto etti.
Doruk hakkındaki yorumu söylüyorum eğer hazırsanız: "Prezervatif reklamında kullanılan bir kelime" dedi :D
Bence gayet güzel bir isim aslında.
Teşekkür ederim.
Kısa ve öz olan Can ?

Kızım Hira Nur oldu :) eşim de iki isimli bizde sorun olmadı
Erkeklerde Tolgahan olabilir mesela
Hakan
Cenk
Cengiz falan olabilir
Çağdaş
Çağlar
Bamsı Beyrek bile olabilir 😂😂
Bamsı Beyrek tutar söylerim, o olsun diye tutturur diye ağzımı açmıyorum :D Nereden geldi aklınıza öyle bir isim, ilahi :D
1 tane Hakan tanıdık, o kişi de bir yalancı, bir çıkarcıydı ki anlatamam. Ağzımıza bile almıyoruz o ismi.
Cenk savaş demek, o oradan gitti.
Çağdaş ve Çağlar'ı beğenmemiş, Çağdaş marketler zinciriymiş.
Hayır, her isme böyle kulp takan adamın ismini duysanız :D
Söyleyemiyorum ama çünkü soyadımızı yazmıştım.

Bamsı Beyrek tutar söylerim, o olsun diye tutturur diye ağzımı açmıyorum :KK70: Nereden geldi aklınıza öyle bir isim, ilahi :KK70:
1 tane Hakan tanıdık, o kişi de bir yalancı, bir çıkarcıydı ki anlatamam. Ağzımıza bile almıyoruz o ismi.
Hayır, her isme böyle kulp takan adamın ismini duysanız :KK70:
Yaaaa hahahahahah
Çok güldüm yaaaa

Bamsı Beyrek tutar söylerim, o olsun diye tutturur diye ağzımı açmıyorum :D Nereden geldi aklınıza öyle bir isim, ilahi :D
Hayır, her isme böyle kulp takan adamın ismini duysanız :D
Ay çok merak ettim ya özelden atsanız 😄😄

Ahahaaa iki sene önceki bizi gördüm, kısa, tek ve Türkçe olacak, anlamı da güzel olacak😁😁 biz Mert koyduk ama suyum gelip de doğuma giderken karar verdik söylemeden geçemeyeceğim😁 eşinizin Mert hakkındaki düşüncelerini de okudum bir sürü Mert adında öğrencim oldu hepsi ergen hallerine rağmen “gördüğüm kadarıyla” cook düzgün çocuklardı, etkisi olmadı desem yalan olur❤️
egemen tavsiye etmişlerdi bize söylendi mi bilmiyorum ama egemen deyince gözümün önüne rezil bir zarf firlatma sahnesi geliyor, gözlerim seğiriyor nefretimden, ama belki siz seversiniz❤️ Sağlıkla gelsin yavru❤️

Yamaç olabilir baakk
Hakan gökhan :KK66:
Hakan ve Gökhan olmaz kat'a.
Yamaç'ı söyledim, şu an kulağına garip gelmiş, birkaç gün söyleyecekmiş ismi, ama çok umutlanmayacakmışım. Padişahım bir daha çok yaşa.
Hayır, zaten soyadını veriyorsun, isme nasıl bu kadar dahilsin be adam

İçinize sinen bi isim olursa buraya da yazar mısınız merak ederim ben 😊 Ha gitmeden Cihan ?
Yazarım tabii ki, benim aklımda bir isim var, ama o da değiştirilip dalga konusu olmaya hatta küfür olmaya çok müsait.
Acaba lise yılları bitene kadar katlansa mı :D Ünide zaten dalga geçmezler.
Düşündüğüm isim Göktürk.

Back