- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Ogluma isim ararken denk geldigim posttin bir benzeri bizim evde yaşanıyor.ilk aglima zar zor isim bulmuştuk 2.side oglan olacak nasil zor isim bulmak nasil zor.Puhahaha, yazarım ama dalga geçmeyin kocamla sonraBen yeteri kadar geçtim zaten.
Uygur.
Şimdi yüksek sesle Uygur deyiniz. Dudaklarınızın aldığı şekle dikkat ediniz. Ondan sonra bu ismi bir erkeğin söylediğini hayal ediniz.
Mete ye bişey dedi miSizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)
Ulaş ve Deniz devrimci ismi olarak düşünür insanlar.
Yiğit ismi söylenirken ağız zoraki tebessüm ediyormuş gibi bir şekil alıyormuş ve ismin anlamına zıt bir şekilde cılızmış telaffuzu.Hayal gücü geniş bir eşe sahibim.
3 tane Mert tanımış, 3ü de mert değilmiş.
Demir hakkındaki yorumlarını yazamam
Ama çok teşekkür ederim.
Metehan varmış listede galibaMete ye bişey dedi mi
Herkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi uyandırdı bende.
İnternette baktığımda sitelerin hepsi sağ olsun birbirinden almışEşya isimlerini bile insan ismi diye yazmışlar.
Bu kadar yazdım, cinsiyeti unutuyordum, erkek.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Ülke olarak Eymen’den sonra suyunu çıkartma sırası Karan’a geldi zaten.Karan ismini sordunuz mu? Türkçe kahraman anlamında, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bebeklerine koydular.
Aslında pek de dediğiniz gibi olmadı, en azından şimdilik.sizi merak etmistim bebeginizi kabullenmenize hazirliklara baslamaniza sevindim.hayirli olsun.isim olarak eski turk devletlerindeki kaganlarin isimlerine bakabilirsiniz.asya hun avrupa hun devleti vs.
Ogluma isim ararken denk geldigim posttin bir benzeri bizim evde yaşanıyor.ilk aglima zar zor isim bulmuştuk 2.side oglan olacak nasil zor isim bulmak nasil zor.
Uygur ismini ben istiyorum ama esim olmaz diyor. Kotu isim degil.
Benim size onerecegim isimler
Alaz eski turklerde ocak tanrısı
Aras kalın yün
Atlas ustu ipek altu pamuklu kumaş (bazi yerlerde arapça diye geçiyor ama cogu yerde türkçe deniyor)
Bayılırım o isme, Gökçe, Gökçen kalp ben. Ben önerdim aslında Gökçe diye ama eşim Gökçe ismindeki 10 kişiden 8i kadın 2si erkek, olmaz dedi. Yoksa istiyordum.Gökçe kızımın ve erkek kuzenimin ismi
Orkun bana göre güzel değil, Orkun olacağına Orhun olsun 20 yıl ağır dursun, sonra düzelirOrhun bebeğe ağır geldiyse Orkun deneyin. 'Şehrin hakimi' anlamı varmış. Bebeklere de yakışıyor, arkadaşımın oğlunda deneyimledim
Ama siz de ikişer ikişer isim koymuşsunuz, her seferinde tek isim olsaydı kolay olurdu şimdiAllah kolaylık versin bende ilkinde çok zor karar vermiştim
Aras Batu koydum
2. Numarada erkek; Asil Alp koydum
Şimdi 3. Numara geliyor oda erkek daha ne koyayım en güzellerini seçmiştim
cok gecmis olsun.insallah hamileligin bundan sonrasi guzel gecer.bebek esyalari aldikca isinirsiniz.hele dogumdan sonra kucaginiza alinca cok degisik bi duygu.... Allah saglikla tamamina erdirsin.Aslında pek de dediğiniz gibi olmadı, en azından şimdilik.
Bu zamana kadar çok problem yaşadım, vücudum kabullenmeyip atmaya çalıştı 3 kere, çok ciddi kanamalar geçirdim, iğneler, fitiller, raporlar...
2 ay boyunca her gün ağladım, ağladım. En sonunda da egzama oldum, egzama ilaçsız geçmiyor, e hafif ilaç da değiller, mecburiyetten ilaç kullanıyorum ama.
Oradan buradan başlamak lazımdı ve en yapılabilecek olan isim belirlemek diye düşündük ne kadar da yanılmışız
İyi niyetiniz için teşekkür ederim.
Ben bunca sıkıntıyı çekip doğurucam, kocam verdiğim ismi beğenmeyecekBu zamana kadar çok problem yaşadım, vücudum kabullenmeyip atmaya çalıştı 3 kere, çok ciddi kanamalar geçirdim, iğneler, fitiller, raporlar...
2 ay boyunca her gün ağladım, ağladım. En sonunda da egzama oldum, egzama ilaçsız geçmiyor, e hafif ilaç da değiller, mecburiyetten ilaç kullanıyorum ama.
Çok geçmiş olsun cok zor şeyler atlatmissinizAslında pek de dediğiniz gibi olmadı, en azından şimdilik.
Bu zamana kadar çok problem yaşadım, vücudum kabullenmeyip atmaya çalıştı 3 kere, çok ciddi kanamalar geçirdim, iğneler, fitiller, raporlar...
Oradan buradan başlamak lazımdı ve en yapılabilecek olan isim belirlemek diye düşündük ne kadar da yanılmışız
İyi niyetiniz için teşekkür ederim.
16. Haftayı bekliyorumAma siz de ikişer ikişer isim koymuşsunuz, her seferinde tek isim olsaydı kolay olurdu şimdi
4 harf ve a olmuş ya 2si, Akın olur mu? Ben çok beğeniyorum o ismi, yine eşim istemedi diye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?