- Konu Sahibi kavun kokusu
Kokenini bilmiyorum ama Mirza ismide guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar rahatsızdım, gelemedim, giremedim, öyle ortada bıraktı gibi düşünmediniz umarım.
Okuyup cevap yazacağım sizlere. Ben aslında bir isim belirledim gibi, ancak buradan ilan etmek istemiyorum iki sebepten:
1. Nadir bir isim, kabak gibi ortaya çıkarım.
2. Ya başkası alırsa![]()
Anlaşma yok ki, bu olacak dedim, sormadım bile.Valla o kadar herşeye kulp bulan eşinizle hangi isimde anlaştınız çok merak ettim![]()
Anlaşma yok ki, bu olacak dedim, sormadım bile.![]()
Oho ben öyle yapsam kavga çıkardıbi tek senin mi çocuğun derdi :)
Ben
Ben geçtim karşısına, armudun sapı üzümün çöpü, yetti gari, zaten soyadını sen veriyorsun adı da bu olacak dedim. Konuşmayı bitirdim.
Oral ismini de eklesem mi acaba![]()
Neyse herifi gıcık edeyim derken, bir insanın hayatıyla oynamayayım
![]()
İsimde ne karar verdin bende çok merak konusu olduBen
Ben geçtim karşısına, armudun sapı üzümün çöpü, yetti gari, zaten soyadını sen veriyorsun adı da bu olacak dedim. Konuşmayı bitirdim.
Oral ismini de eklesem mi acaba![]()
Neyse herifi gıcık edeyim derken, bir insanın hayatıyla oynamayayım
![]()
İsimde ne karar verdin bende çok merak konusu oldu![]()
Vallahi o kdr uğraştık bı isim öğrenmek hakkımız :)Bende deama söylemiyo
Valla benim aklım da bir gel-git oluyor, karar vermiştim, artık vermemişim, gün geçtikçe burun kıvırıyorum.
Orhun koyacaktım, gayet Türk ismi, Türkçe isim, ama artık bilemiyorum
Ülkede 2000 civarı kişinin ismiymiş, yaygın da değil yani. Dediğim gibi ama gün geçtikçe uzaklaştım biraz. Bir de el kadar çocuğa Orhun denir mi bilemedim.
Herifim deseniz pusuya yattı, bekliyor. Soğudum desem Uygur fırlayacak yine, biliyorum.![]()
Hepsini mi koysunRECEP TAYYİP ERDOĞAN ..KOYUN LÜTFENN
Evet lütfen hepsiniHepsini mi koysun![]()
Evet lütfen hepsini![]()
Recep tayyip erdoğan örneğin soyisim yılmazsa Recep tayyip erdoğan yılmaz olurÇok fazla olmaz mı soy isimle beraber 4 isim olur![]()