• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Hayat işte, garip. Bir şekilde yaşıyoruz, önemli olan kimseye, her hangi bir canlıya zarar vermeden bitirmek.

Mirza ya Arapça ya da Farsça, bize uymuyor yani. Teşekkür ederim.

Bulut da köpek ismi olarak kullanılıyor evet, kedilere daha çok konuyor ama.

Hanımlar rahatsızdım, gelemedim, giremedim, öyle ortada bıraktı gibi düşünmediniz umarım.
Okuyup cevap yazacağım sizlere. Ben aslında bir isim belirledim gibi, ancak buradan ilan etmek istemiyorum iki sebepten:
1. Nadir bir isim, kabak gibi ortaya çıkarım.
2. Ya başkası alırsa :KK70:

Valla o kadar herşeye kulp bulan eşinizle hangi isimde anlaştınız çok merak ettim :D

Ben
Oho ben öyle yapsam kavga çıkardı :KK70: bi tek senin mi çocuğun derdi :)
:D Ben geçtim karşısına, armudun sapı üzümün çöpü, yetti gari, zaten soyadını sen veriyorsun adı da bu olacak dedim. Konuşmayı bitirdim. :KK53:
Oral ismini de eklesem mi acaba :D :D Neyse herifi gıcık edeyim derken, bir insanın hayatıyla oynamayayım :D

Ben

:D Ben geçtim karşısına, armudun sapı üzümün çöpü, yetti gari, zaten soyadını sen veriyorsun adı da bu olacak dedim. Konuşmayı bitirdim. :KK53:
Oral ismini de eklesem mi acaba :D :D Neyse herifi gıcık edeyim derken, bir insanın hayatıyla oynamayayım :D

Bayılırım her dediğini kabul ettiren kadınlara :) tebrikler :) bizde sökmüyo sökseydi iki isim olmazdı :D

Ben

:KK70: Ben geçtim karşısına, armudun sapı üzümün çöpü, yetti gari, zaten soyadını sen veriyorsun adı da bu olacak dedim. Konuşmayı bitirdim. :KK53:
Oral ismini de eklesem mi acaba :KK70: :KK70: Neyse herifi gıcık edeyim derken, bir insanın hayatıyla oynamayayım :KK70:
İsimde ne karar verdin bende çok merak konusu oldu :D

Valla benim aklım da bir gel-git oluyor, karar vermiştim, artık vermemişim :D , gün geçtikçe burun kıvırıyorum.
Orhun koyacaktım, gayet Türk ismi, Türkçe isim, ama artık bilemiyorum :(
Ülkede 2000 civarı kişinin ismiymiş, yaygın da değil yani. Dediğim gibi ama gün geçtikçe uzaklaştım biraz. Bir de el kadar çocuğa Orhun denir mi bilemedim.

Herifim deseniz pusuya yattı, bekliyor. Soğudum desem Uygur fırlayacak yine, biliyorum. :olamaz:

Valla benim aklım da bir gel-git oluyor, karar vermiştim, artık vermemişim :KK70: , gün geçtikçe burun kıvırıyorum.
Orhun koyacaktım, gayet Türk ismi, Türkçe isim, ama artık bilemiyorum :KK43:
Ülkede 2000 civarı kişinin ismiymiş, yaygın da değil yani. Dediğim gibi ama gün geçtikçe uzaklaştım biraz. Bir de el kadar çocuğa Orhun denir mi bilemedim.

Herifim deseniz pusuya yattı, bekliyor. Soğudum desem Uygur fırlayacak yine, biliyorum. :olamaz:

Size önermiştim ama kendim beğendim oğlum olursa ikinciye ben uygar koyarım diyorum ☺️ kime niyet kime kısmet. Sizde çok ince eliyorsunuz galiba eşiniz gibi kaç kişide olduğuna kadar bakmışsınız.

Ilgar hamza oglumun adı ıkısıde ayrı guzel ben cok sevıyorım. Ilgar Eski türkce at ğstğnde hucum eden savascı gıbı anlamları var Hz hamza Allahın aslanı demek suan benımde küçük aslanım

Back