Arapça olmayan isim

Size önermiştim ama kendim beğendim oğlum olursa ikinciye ben uygar koyarım diyorum ☺ kime niyet kime kısmet. Sizde çok ince eliyorsunuz galiba eşiniz gibi kaç kişide olduğuna kadar bakmışsınız.
Uygar olmaz işte, adam Uygur diye tutturacak. Uygar olacağına Uygur olsun der.

Niye canım uygurla Uygar da benziyo ikinizin istediği ortak bi isim gibi olur:) ama tabi karar sizin
Ben ikisini de istemiyorum Eşim Uygur olsun istiyor, ben beğenmiyorum. Eğer Uygar'ı beğeniyor olsam ve söylesem onu Uygur'a çevirecek işte Uygur dedikçe ben bulgur diyorum

Merhaba, bu konu çok keyifliymiş :)

Tüm yorumları okumadım, muhakkak yazılmışlardır ama bu konuya takık biri olarak benden de gelsin :)

Mete
Gökdeniz
Göktürk
Bilge
Tuna
Oğuz
Karan
Karahan
Kaan
Ilgar

Ben de şu isimleri önereyim
Kutay Türk
Başat Türk*
Özgür Türk

Bonus olarak da çiçi kağan türk ve imişçi tungatar türk ama 2 isim tercih edilmeyeceği için elenecekler tabi ki şaka ama beğendiklerime ek olsun diye araştırma yapıp da geldiğimi vurgulamak istedim.

Merhaba, bu konu çok keyifliymiş :)

Tüm yorumları okumadım, muhakkak yazılmışlardır ama bu konuya takık biri olarak benden de gelsin :)

Mete
Gökdeniz
Göktürk
Bilge
Tuna
Oğuz
Karan
Karahan
Kaan
Ilgar

Çok güzel isimler yazmışsınız, hepsini beğendim ben, Ilgar dışında. Not ettim, içime de sindirdim. Teşekkürler.
Çiçi ve İmişçi beni benden aldı, çok yaşayın emi (Yazdıklarımı kontrol ederken gördüm ki yaşayın yerine yalayın yazmışım, iyi ki kontrol etmişim)

Başat garip geldi bana, duymadım da hiç. Bakacağım şimdi ne demekmiş, çok teşekkürler.

Benim urungu isimli arkadasim var. Babasinin adi kürşatmiş , cocuktan duyduguma göre turk tarihinde kursatin oglu urungu oldugu icin çocuğuna bu ismi koymus.
Bence denenebilir :)

Mete

G Ö K T U Ğ

Orhan, Bekir, Kemal olabilir mi ki aklıma gelenler bunlar çok iyi Bi topik olmuş. Ha ama bizim içimizde yatan isimleri söylemeyi çok isterim eşimle eğer oğlumuz olursa koyabileceğimiz isimler Arda Meriç Tuna ayy şuan barajı geçip geçemeyeceğimi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…