- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
20 içindeyimKaç haftalık hamilesin şimdikavun kokusu ?
Uygar olmaz işte, adam Uygur diye tutturacak. Uygar olacağına Uygur olsun der.Size önermiştim ama kendim beğendim oğlum olursa ikinciye ben uygar koyarım diyorum ☺ kime niyet kime kısmet. Sizde çok ince eliyorsunuz galiba eşiniz gibi kaç kişide olduğuna kadar bakmışsınız.
Uygar olmaz işte, adam Uygur diye tutturacak. Uygar olacağına Uygur olsun der.
Ben ikisini de istemiyorumNiye canım uygurla Uygar da benziyo ikinizin istediği ortak bi isim gibi olur:) ama tabi karar sizin
Ben ikisini de istemiyorumEşim Uygur olsun istiyor, ben beğenmiyorum. Eğer Uygar'ı beğeniyor olsam ve söylesem onu Uygur'a çevirecek işte Uygur dedikçe ben bulgur diyorum
Allah akıl fikir versin.RECEP TAYYİP ERDOĞAN ..KOYUN LÜTFENN
Herkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi uyandırdı bende.
İnternette baktığımda sitelerin hepsi sağ olsun birbirinden almışEşya isimlerini bile insan ismi diye yazmışlar.
Bu kadar yazdım, cinsiyeti unutuyordum, erkek.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bu konu çok keyifliymiş :)
Tüm yorumları okumadım, muhakkak yazılmışlardır ama bu konuya takık biri olarak benden de gelsin :)
Mete
Gökdeniz
Göktürk
Bilge
Tuna
Oğuz
Karan
Karahan
Kaan
Ilgar
Çiçi ve İmişçi beni benden aldı, çok yaşayın emiBen de şu isimleri önereyim
Kutay Türk
Başat Türk*
Özgür Türk
Bonus olarak da çiçi kağan türk ve imişçi tungatar türk ama 2 isim tercih edilmeyeceği için eleneceklertabi ki şaka ama beğendiklerime ek olsun diye araştırma yapıp da geldiğimi vurgulamak istedim.
Sizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)
Ulaş ve Deniz devrimci ismi olarak düşünür insanlar.
Yiğit ismi söylenirken ağız zoraki tebessüm ediyormuş gibi bir şekil alıyormuş ve ismin anlamına zıt bir şekilde cılızmış telaffuzu.Hayal gücü geniş bir eşe sahibim.
3 tane Mert tanımış, 3ü de mert değilmiş.
Demir hakkındaki yorumlarını yazamam
Ama çok teşekkür ederim.
G Ö K T U ĞHerkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi uyandırdı bende.
İnternette baktığımda sitelerin hepsi sağ olsun birbirinden almışEşya isimlerini bile insan ismi diye yazmışlar.
Bu kadar yazdım, cinsiyeti unutuyordum, erkek.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
TeomanDoruk
Ege
Efe
Atilla
Teoman
Vs vs
Güzel geliyor kulağa ama siz bilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?