• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Hahahahha
Allahım ya rabbim düşünceye koş :KK70:
İnsn kendi ismiyle oğlunu nasıl sever :KK70:

Kesin güzel güzel.olmasa babam evlenir miydi falan demiştir :KK70:
Bir şey diyeceğim yalnız, bu fikri unutmadı hala oradan yürüyor bana. "Sen beni sevmiyor musun, seviyorsun, çifte kavrulmuş lokum gibi bir durum olur bu" falan diyor. Neydi o isim söylemeyeyim beğeneceği tutar demiştim, onu sahalara salma aşamasına geldim, adam fikri tuttu bırakmıyor, aaaaaa, Bamsı beyrek miydi neydi :D
isim konusu zor bende hala bulamadim 😂
Sizin cinsiyet belli mi? Erkekse gezin sayfalarda :D

Bir şey diyeceğim yalnız, bu fikri unutmadı hala oradan yürüyor bana. "Sen beni sevmiyor musun, seviyorsun, çifte kavrulmuş lokum gibi bir durum olur bu" falan diyor. Neydi o isim söylemeyeyim beğeneceği tutar demiştim, onu sahalara salma aşamasına geldim, adam fikri tuttu bırakmıyor, aaaaaa, Bamsı beyrek miydi neydi :KK70:

Sizin cinsiyet belli mi? Erkekse gezin sayfalarda :KK70:
Halbuki dalga geçmiştim
Nasıl beğendi şaşırdım şuan :D
Hahahaahha
Bamsi beyrekti sanırım bamsi beyregi de görmez gibi gözü artik :)
Başınıza iş açıldı :(

Eşinizin ismine uysun Uygar Türk olsun 😅
Uygar olur diyorsan, a yı u yapıver, bir harf için beni mi kıracaksın dedi. Böyle giderse kıracağım kafasını.
Halbuki dalga geçmiştim
Nasıl beğendi şaşırdım şuan :KK70:
Hahahaahha
Bamsi beyrekti sanırım bamsi beyregi de görmez gibi gözü artik :)
Başınıza iş açıldı :KK43:
Oral olsun en iyisi :D Zaten ailesinde var. Nefret eder bu isimden, ben de Oral'ı sahalara sürüyorum hadi bakalım. Hayır bir şey değil, inatlaşacağız ve sonra vıttırıvızık bir isim olacak :D 2 isimli olsun mesela Uygur Oral :D
Tanıdığım var iki kardeş Uygur Uygar isimleri o geldi aklıma 😅

Uygar olur diyorsan, a yı u yapıver, bir harf için beni mi kıracaksın dedi. Böyle giderse kıracağım kafasını.

Oral olsun en iyisi :KK70: Zaten ailesinde var. Nefret eder bu isimden, ben de Oral'ı sahalara sürüyorum hadi bakalım. Hayır bir şey değil, inatlaşacağız ve sonra vıttırıvızık bir isim olacak :KK70: 2 isimli olsun mesela Uygur Oral :KK70:
İlla inatlastiracak zaten işi oraya götürüyor :D
Uygur bulgur oral koy daha güzel :D
O kdr ismi beğenmeyip Türkoğlu türk e takılması ilginç :D

Yalnız bebiş bir sürpriz yapıp detaylı ultrasonda kız çıkarsa komediyi gör sen :KK48: ilk çocuğuma 16.hafta %90 kız dedi doktor. 20.haftada erkek olduğunu öğrendik :KK70:
Bizimki durdurup "bu pipi" dedi, çok net dedi, odayı bile hazırlayabilirsiniz dedi. Zaten yiğidin malı meydanda fikrinde olsa gerek gayet sırt üstü yatmış pipiyi de ekranlara tutuyordu.

I. Kılıç Arslan ya da Kılıçarslan, Türkiye Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın oğlu ve ikinci Türkiye Selçuklu Sultanı'dır.
Ay ilahi, teşekkür ederim, orada şaka yaptım ama şakanın bir kısmı kafamda bir kısmı yazı dilinde olunca anlaşılmadı elbette. Biliyoruz tabii ki, sadece insana verilecek bir isim gibi gelmiyor.

Ay ilahi, teşekkür ederim, orada şaka yaptım ama şakanın bir kısmı kafamda bir kısmı yazı dilinde olunca anlaşılmadı elbette. Biliyoruz tabii ki, sadece insana verilecek bir isim gibi gelmiyor.
Güzeldi aslında Türk oğlu Türk ismi 😁

Back