Arapça olmayan isim

Hahahahha
Allahım ya rabbim düşünceye koş
İnsn kendi ismiyle oğlunu nasıl sever

Kesin güzel güzel.olmasa babam evlenir miydi falan demiştir
Bir şey diyeceğim yalnız, bu fikri unutmadı hala oradan yürüyor bana. "Sen beni sevmiyor musun, seviyorsun, çifte kavrulmuş lokum gibi bir durum olur bu" falan diyor. Neydi o isim söylemeyeyim beğeneceği tutar demiştim, onu sahalara salma aşamasına geldim, adam fikri tuttu bırakmıyor, aaaaaa, Bamsı beyrek miydi neydi
isim konusu zor bende hala bulamadim
Sizin cinsiyet belli mi? Erkekse gezin sayfalarda

Halbuki dalga geçmiştim
Nasıl beğendi şaşırdım şuan
Hahahaahha
Bamsi beyrekti sanırım bamsi beyregi de görmez gibi gözü artik :)
Başınıza iş açıldı

Eşinizin ismine uysun Uygar Türk olsun
Uygar olur diyorsan, a yı u yapıver, bir harf için beni mi kıracaksın dedi. Böyle giderse kıracağım kafasını.
Halbuki dalga geçmiştim
Nasıl beğendi şaşırdım şuan
Hahahaahha
Bamsi beyrekti sanırım bamsi beyregi de görmez gibi gözü artik :)
Başınıza iş açıldı
Oral olsun en iyisi Zaten ailesinde var. Nefret eder bu isimden, ben de Oral'ı sahalara sürüyorum hadi bakalım. Hayır bir şey değil, inatlaşacağız ve sonra vıttırıvızık bir isim olacak 2 isimli olsun mesela Uygur Oral
Tanıdığım var iki kardeş Uygur Uygar isimleri o geldi aklıma

İlla inatlastiracak zaten işi oraya götürüyor
Uygur bulgur oral koy daha güzel
O kdr ismi beğenmeyip Türkoğlu türk e takılması ilginç

Yalnız bebiş bir sürpriz yapıp detaylı ultrasonda kız çıkarsa komediyi gör sen ilk çocuğuma 16.hafta %90 kız dedi doktor. 20.haftada erkek olduğunu öğrendik
Bizimki durdurup "bu pipi" dedi, çok net dedi, odayı bile hazırlayabilirsiniz dedi. Zaten yiğidin malı meydanda fikrinde olsa gerek gayet sırt üstü yatmış pipiyi de ekranlara tutuyordu.

I. Kılıç Arslan ya da Kılıçarslan, Türkiye Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın oğlu ve ikinci Türkiye Selçuklu Sultanı'dır.
Ay ilahi, teşekkür ederim, orada şaka yaptım ama şakanın bir kısmı kafamda bir kısmı yazı dilinde olunca anlaşılmadı elbette. Biliyoruz tabii ki, sadece insana verilecek bir isim gibi gelmiyor.

Ay ilahi, teşekkür ederim, orada şaka yaptım ama şakanın bir kısmı kafamda bir kısmı yazı dilinde olunca anlaşılmadı elbette. Biliyoruz tabii ki, sadece insana verilecek bir isim gibi gelmiyor.
Güzeldi aslında Türk oğlu Türk ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…