- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
Bi ara kullandığımda hafif bir döküntü olmuştu çünkü(
kesinlikle rengi beyaz olanı açıyor ama bırakınca aynı hale geri dönüyor ama kokusu çok güzel ve dediğiniz gibi pudra kullanmaya gerek kalmıyor :)canım arap kızını 10 senedir kullanıyorum ve çok memnunum 2 rengi var pembe ve beyaz pembesini kullanmanı tavsiye ederim çok ta memnun kalırsın aktarcılardan 5 tl ye alıyorum çoğu zaman pudra yerine onu sürüp üstüne makyaj bile yapıyorum pudradan daha etkili
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
arkadaşlar arap kızı fontodetenn gibi birşey yani yıkayımca geçiyor ...kalıcı tedavisi yok o an için cilde sürülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?