Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yoğurtla karbonat bir çeşit peeling oluyor.S.D bu tarifi koltukaltı içinde veriyor.Cildi ince ince soyuyor diye biliyorum.Benim formül ise artık pigmentemi etki ediyor ne oluyor bende bilmiyorum ama cidden yarım ton beyazladım.Bugün tekrar yapcammm :içelim:

sadece yoğurt ve karbonatı karıştırıp lekeli yada siyahlaşmış yeremi sürüyoruz ne kadar bekletiyoruz ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim teşekkürler ..

bende 25 tl verip internetten aldim
kullananlarin yorumlarina aldandim cok iyi oldugunu soyluyordu herkes
aldim hala durur kullanmadim sadece beyazlatiyor o da yikayinca zaten cikiyor bir nevi beyaz fondoten gibi diyelim
icerisinden arapca yazili prospektus cikiyor ne yazdigini anlayamadim
yillarca kozmetige bir suru para harcadim bundan sonra sadece dogal urunler kullanicam kozmetik dukkanlari yerine aktarlardan alicam urunlerimi
en azindan bi zarari olmaz cildime

bende 25 tl verip internetten aldim
kullananlarin yorumlarina aldandim cok iyi oldugunu soyluyordu herkes
aldim hala durur kullanmadim sadece beyazlatiyor o da yikayinca zaten cikiyor bir nevi beyaz fondoten gibi diyelim
icerisinden arapca yazili prospektus cikiyor ne yazdigini anlayamadim
yillarca kozmetige bir suru para harcadim bundan sonra sadece dogal urunler kullanicam kozmetik dukkanlari yerine aktarlardan alicam urunlerimi
en azindan bi zarari olmaz cildime

Ben o "herkes" in içinde değilim. Yazmıştım da ve yanılmıyorsam yalnızda değildim. :) Ben sürdükten 10-15 dk sonra beyazlığı gidiyordu. Ben işe yaramadığını gördüm ve bıraktım. Ha bir de yağ bezesi yaptığını söyleyenler olmuştu. :/

Kullanmadan önce bi düşünün derim.

diğerleri gibi bununda hiç bir faydasını görmedim ben :KK43: bunun üstüne 3 ay sudocrem kullandım ondan da sonç alamadım 3 ay da benzalin kullandım cııxxx. aylardırda hiç bi şey sürmüyorum ve gittikçe kötüleşiyor tabii :KK43: off bıktık vala

doktora görünseniz. 3-5 tl lık yada internet sitelerinde 3 liralık ucuz kremleri pahalıya almayın bence . o hatayı çok yaptım ben.

kızlar bende bugün başladım kullanmaya.aktardan aldım 3 tl 'ye zaten küçücük bir kutu. gerçekten çok yoğun ve yağlı geldi bana. bakalım belki sonuç verir. ama onu normal evdeyken sürücem çünkü geceleri yatarken Avene Triacneal kullanıyorum. onada yeni başladım.

Arap kızı kremi şu an 6 tl...hasan yusuf kremine de gelince mısır carsısında bıle bulunmuyorrr........nerden bulunur bılemıoumm......

Arap kizinin cildi aydinlattigini ben de duyup kullanmistim ama bende sivilce cikarmisti ne yazik ki

Arap kızı kremi ile ilgili o kadar şey okudum bu formda en son kendim alıp denemeye karar verdim. Kutusu mavi içi beyaz olanından alıp 4 gece sürdüm sanki cildimi yumuşatıyor ama şimdi yanağımda kocaman bir sivilce çıktı, normalde pek sivilceli bir insan olmadığımdan kreme bağladım ve bıraktım kullanmayı.

Çok yoğun bir krem cildi yağlı olanlara uygun olmadığını düşünüyorum..cildin rengini açtığı söyleniyor ama kremin yoğunluğundan acık renkli gibi görünüyor...bu şekilde açılmayı pudra ile de sağlayabiliriz..

bana suriye'den hediye geldi ama hiç bir işe yaramadığı gibi sivilce yaptı.cildim yağlı değil t bölgem yağlı sadece.

Yaa insanın kafası karışıyor . 1 burada pek aktar yook nasıl alacam . aldım peki yaa işe yaramazsaa üzülüyorumm :KK43:((((

Gerçi yüzümde ne bir leke nede ona benzer bir iz yok ama dahada iyi nasıl olur diye sürdüm tamamıyla bir kadın mantığıyla ilerledim inşallah sabaha bir şey olmaz yüzüme gelişmeleri yazıcam size En Büyük TÜRKİYE

Bugün kükürtlü sabun alırken gördüm aktarda arap kızı kremini aldım bakalım deniyorum inşallah işe yarar diorum ne denediysem güneş lekeme çare olmadı çünkü.
Geçen gün yüzümde çok olmasada tüylerden rahatsız olduğum için ağda bantı ile yüzümü alırken güneş lekesinin olduğu yerde bi kaç tüy gördüm onları da alayım dedim biraz zorladım sanırım leke kıpkırmızı oldu dedim eyvahlar olsun şimdi daha beter olcak hay elime falan söylendim bi kaç gün, ama lekenin bir kısmı kabuk tuttu (avonun perfect tone soıltion temizleyicisini almıştım bir hafta önce onu kullanıyorum o da ölü deriyi ciltten tamamen atıyor su-ıcak su ile yıkadığımda) bahsettiğim bu avonun temizleyicisyle vs yıkadım falan derken o kabuk ttuan yerlerin rengi iyileştikçe kabuklar soyuldukça açıldı :KK70: ki bu lekeleri açmak için kurtulmak için karbon lazere 3 -4 senas gittim, 3-4 seans prp yaptırdım dermolleer vs bir çok şey yaptım doğru düzgün işime yaramamıştı ve böyle açmamıştı rengini hiç. Her tarafı kabuk tutup soyulmadığı için soyulan yerler açıldı kalan yerler yine aynı kaldı :KK43: acaba yine ağda bandıyla kabuk tuttursam mı diye düşünmüyor değilim ama 2.kez şanslı olmayıpda daha beter olur diye korktuğum için krem yöntemlerini denemey devam edicem baktım olmadı gözmükarartıcam yine kabuk tutturcam bakalım. İnşallah gerek kalmaz da kremler çözer artık bu sorunumu :KK43:

bu arap kızını sette çalışırken makyözden duymuştum. kadının cildi mükemmeldi. beyaz, kırışıklıksız. daha hala deneyemedim, mısır çarşısında satılıyor demişti. başka nerede satılıyor bilen var mı? :)

Okuduklarım arasında büyük ilgi duyduğum bu kremi iki gündür kullanmaya başladım. Yogun bir krem oldugu için yüzümün yağlanacagı hissine kapıldım fakat hiç bir yağlanma sezemedim etkisine gelince iki gün olmasına rağmen yüzümde doğal bir beyazlık var. Sanırım bir süre kullanınca yüzümdeki güneşten kaynaklanan bronz görüntü gidecek,çünkü bu durumdan çok rahatsızım. İzlenimlerimi paylaşacagım bu arada hiç bir yan etki yapmadı bende.

Pembesi ve beyazı var.Pembesi sivilceler için beyazcı renk açıcı olarak geçiyor.
Arkadaşım pembesini kullandı sivilcelerinde baya azalma oldu.Bende beyazını kullanıyorum koltuk altı kararması için memnunum.O kadarda boş bir krem degil.

X