- 1 Haziran 2014
- 15
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandıysanız nasıl sonuç aldınız acaba bende güneş lekelerime kullanmayı düşünüyorum da :)aktar bana bedavaya verdi bu kremi sürdüm memnunda kaldım, doktorun verdiği ilaçlardan daha iyi etki yaptığını bile söyleyebilirim, düzenli kullanımda nasıl soruç verdiğini tekrar yazarım.
canım cilt tipine göre farklılık gösteriyor öyle mükemmel değil sıvıyla katı arası bir şey pudra gibi düşün yüzünü yıkayınca tamamile geçecek, ben kuzenime verdim onun sivilcelerine çok yaradı mesela çok pahalı bir şey değil hem merak ediyorsanız bi denemenizi öneririm ama cilt lekelerine çözüm olacağını zannetmiyorumkullandıysanız nasıl sonuç aldınız acaba bende güneş lekelerime kullanmayı düşünüyorum da :)
ARAP KIZI KULLANIYORU 10 GUNDUR CİLLERİM VAR BENIMDE SIYAH NOKTALARIM SARISINIM BIRDE COK HASSAS CILDIM 5 GUNDE FAYDASINI GORDUM ARKADAŞLARDA FARK ETTI COK MEMNUNUM AMA 2KUTUDA DAHA IYI SONUC ALIIYOMUS DUZENLI KULLANMAK SART BAYANLAR BENCE ALIN DERIM YUZUME HIC BIRSEY SURMUYORUM MAKYAJ ANLAMINDA SADECE GÜNEŞ KREMİ KULLANIYRUM YAZ KIS SARISINIM ONDAN GUNEŞ KREMIDE SEBAMET COK IYIArap kızından çok emin değilim ama lekeler konusunda www.cilthekimi.com adresindeki doktora sorabilirsin, bu konuda çok soru cevap var incelemeni tavsiye ederim. Lazer düşünme bence de.
aktar ve eczanede var ben aktardan almıştım gerçekten beyazlattıMerhaba arkadaşlar, ben de arap kızı kremi almak istiyorum fakat nerden temin edebilirim ? ve ürünün koyabilir misiniz ? bide gerçekten beyazlatıyor mu ? :)
Teşekkür ederim ne kadar sürede işe yarıyo acaba ?aktar ve eczanede var ben aktardan almıştım gerçekten beyazlattı
kullandığınız ilk anda beyazlıyosunuz etkisi geçene kadar bb krem gibi ama daha doğal ve doğal duruyoTeşekkür ederim ne kadar sürede işe yarıyo acaba ?
Kızlar anlamadım şimdi bu krem fondoten gibi birşey mi yani yüze sürüyorsun lekeleri kapatıyor yıkıyorsun ve etkisi geçiyor mu ? Yoksa lekeler için tedavi uygulayıp geçirıyor mu ?
aktar ve eczanede var ben aktardan almıştım gerçekten beyazlattı
ben 1 ay kullandım ama zaten beyaz tenliyim onu sürdüğüm zaman edwardın kız kardeşine benziyodu tenim :) esmer bir yengem var o elini sürdü biraz kadın gerçekten hafif kumrala çaldı böyle bende ona verdim 1 yıl oldu kullanmayalı sürdükten sonra bir yarım saat güneşe çıkmayın bu arada :)evde duruyor hala bende başlasammı tekrar siz ne kadar zamandir kullaniyorsunuz
ben 1 ay kullandım ama zaten beyaz tenliyim onu sürdüğüm zaman edwardın kız kardeşine benziyodu tenim :) esmer bir yengem var o elini sürdü biraz kadın gerçekten hafif kumrala çaldı böyle bende ona verdim 1 yıl oldu kullanmayalı sürdükten sonra bir yarım saat güneşe çıkmayın bu arada :)