Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arapkızı kadar dandik ve vıcık vıcık bir krem görmedim. :eek:lmaz: Aktardan aldım,kullandım.Aşırı yağlı bir krem ve iğrenç bir kousu var.Un gibi bişey resmen üzerini kapatıyor geçti sanıyorsunuz ama hiçbirşey geçmiyor.Aman diyim kullanmayınız.Sivilceniz falan varsa 2 kat artırır.

uğur böcüğü ismini verebilir misiniz yeni aldığınız ilacın?

kullandım hemde düzenli bi şklde bna hç bi faydası olmadı etkilmk istemem kişiden kişiye değişeblir cilt tipine göre yanii

Bir çok kişi arap kızının yararı olmadı demiş.Bilemiyorum ama bende bu kremi aldığımda ilk başta lekelere etkisi olmayacağını düşündüm ve hatta yan etkisi olur gibilerde tereddütle kullandım.Ben bacak ve sırtım,omuzlarımda oluşan güneş lekelerine sürdüm.Bu lekeler çilden daha irice idi.İnanın birkaç sürüşte bacaklarımda olanlar hemen hemen yok oldular.Sırtımdakiler ise şu an belli belirsiz.Ben gece yatarken cildimi sildim kremi sürdüm ve sabahleyin yıkadım.uzun süre cildimde kalması belki zararlıdır diye.Nede olsa içinde lekeleri açan bir madde olduğu kesin.Bu tür kremler vucutta çinko birikimi yapar diye okuduğumdan açıkçası daha öncede söylediğim gibi korkarak sürdüm ve sabahları yıkadım.Belki cilt özelliğinden olabilir bende işe yaradı.

canım sendeki mavisimiydi penbesimiydi acaba bi bilgi verir misin?

ay bende aldım dün arap kızı kremini yorumların hepsini okudum bazıları memnun bazıları degil ne yapacagımı şaşırdım bende çok güneş lekesi var ve beni çok rahatsız ediyor denesemmi bir zararı olurmu acaba yardımcı olun kullananlar sabah sadece suylamı temizliyorsunuz yoksa başka birşey kullanıyormusunuz lütfen yazın cevap bekliyorum

ay bende aldım dün arap kızı kremini yorumların hepsini okudum bazıları memnun bazıları degil ne yapacagımı şaşırdım bende çok güneş lekesi var ve beni çok rahatsız ediyor denesemmi bir zararı olurmu acaba yardımcı olun kullananlar sabah sadece suylamı temizliyorsunuz yoksa başka birşey kullanıyormusunuz lütfen yazın cevap bekliyorum

kremi sürüyosun temizlemiyosun o şekilde kulanılıyo ama canım sen güneş elekelrinden rahatsızssın 50+ güneş kremi kullamayı ihml etme o bile işe yarıyor bide güneş lekelerini kolaylıkla giderebileceğin doğal yöntemler var forumda incelersen arap kızı pekde çözüm değil sankiiCADIARZU:1no2:

Babaannemin evinde buldum arapkızını :) küçük bir kutuda üzerinde arapça yazılar var, merak ettim bu ne diye :) çok garip, eskiden çok kullanılıyormuş bu krem e napsınlar başka krem yokmuşki -tatlicadiarzu- bi deniyeyim dedim sürdüm :) sürmez olaydım vazelin gibi bişey kaydirigubbakcemile3 yapış yapış oldum, çıkarana kadarda akla karayı seçtim. bide sürüp güneşe çıkınca pasparlak yapyağlı bi surat oluyor iğrenç yanii. yüzünüze kesinlikle sürmeyin bence almayın bile :tomato:

güneş lekeniz varsa hep güneş kremi kullanın ben senelerdir sebamet 50+ faktörü kullanıyorum çok memnunum sürmediğim zaman hemen fark ediyor leke oluyor çok hassas cildim var doktorada gittim doktor yaz kış hep güneş kremi sür nemlendirici yerine güneş kremi sür dedi. garnier'in 50+ faktör güneş kremide sebamet gibi aynı etki veriyor.

Son düzenleme:
Dün buradaki tüm yorumları okuduktan sonra aktardan pembe kutusundan aldım (2,5 tl), benim cildim yağlı. siyah noktam ve çillerim var, bu çiller göz ve burun çevremde çok fazla ve leke gibi duruyor, yüzümün çeşitli yerlerinde de güneş lekeleri var, ayrıca biri çenemde diğeri sol yanağımda sivilce izi var..siyah noktaları sıktığımdan sol yanağımda da hafif çukurluk ve yara izleri var. Neyse, dün gece yatmadan yüzümün her tarafına yedirerek sürdüm arap kızını ve özellikle bu bahsettiğim yara, iz, leke, çillerin üzerine bir kat daha sürdüm. Sabah kalktım inanamadım :) gerçekten işe yarıyor, yüzümü yıkadıktan sonra tekrar baktım yüzüm aydınlanmış resmen, tüm lekelerim hafiflemiş, ve bu daha ilk gün...kullanmaya devam edeceğim. Bazı arkadaşlar ucuz demişler ama doğada bedava bulunan bitkilerden yapıldığı için bu kadar ucuzdur bence, hem Araplar geleneksel yöntemleri yüzyıllardır kullandıkları için güveniyorum ben, ve ayrıca asla vazelin değil, kıvamı benziyor olabilir ama değil...gelişmeleri daha sonra da yazacağım buraya..

bende 1.5 ytl ye aldım bi faydasını göremedim bence anlık bişey anlık olduğu halde öyle pek bi aydası yok

arapkızı kremi hiçbir şekilde etki etmiyor...
çok faydalı olduğuna dair yorum yazanlar var heveslenip aldım
suratım mahvoldu çok fena kaşıntı yaptı yaraya dönüştü artık.
yarın doktora gidicemmafoldumben
lütfen araştırmadan etmedenn böyle şeylere kanmayın

arapkızı kremi hiçbir şekilde etki etmiyor...
çok faydalı olduğuna dair yorum yazanlar var heveslenip aldım
suratım mahvoldu çok fena kaşıntı yaptı yaraya dönüştü artık.
yarın doktora gidicemmafoldumben
lütfen araştırmadan etmedenn böyle şeylere kanmayın

ya çok ii bişe olsa zaten bu kadar ilaç,jel neden üretilsin??yağlandırmaktakn başka bi işe yaramıo

Ben de pek faydasini goremedim.
Surdugumde yuzum paril paril parliyor :KK70:
Annem de gordu, "surme bunu, sirf yag bu" dedi. Surdum sivilcelerim de artti zaten. Arap kizi mi artirdi acaba bunlari ya? :S
Ben de artik kullanmayacagim, ne oldugu belli degil, margarin yag gibi birsey iste.

bence kuru ciltlere faydası oluodur.çünkü o ciltlerde pek sivilce sorunu olmuo..ama bence cildi hassas olanlar kullanmasın

ben de aktardan 4 ya da 6liraya almıştım, pembe kutuyu akşam sürdüm kasıklarıma sadece kokusu güzeldi başka hiç bir şey fark etmedim malesef, ne kadar süreceğiz bu kremi, geçici bile olsa beyazlamadı ki:KK43:

Arkadaşlar arap kızı krem güneş lekelerinde hiçbir işe yaramıyor, ben aldım denedim ama hiçbir etkisi olmadı.sadece nemlendirici olarak kullanabilirsiniz. haberiniz olsun

X