Güneş lekeleri forumuna yazdım birde nette arap kızı kremi ne kadardır diye bakayım derken bizim kadınlar kulubundede arap kızı yazısına rastladım burayada yazayım dedim.ınanın arkadaşlar ben etkili olacağını hiç düşünmedim ama denemekte yarar var dedim.tam 4 kere sürdüm ve güneş lekelerimin açık ve ufak olanları kaybolmuş büyük ve koyu olanlarının rengide hemen hemen hiç denecek kadar kalmış.Bunlar bende doğal çil değil sonradan güneşten oluşan lekeler özellikle sırt omuz ve bacaklarımın üzerinde oluştular.Bu lekelerin oluşum sebebinide ben havuzdan çıktıktan sonra duş almadan güneşlenmeye yoruyorum.klorlu suyu vucudumdan duş alarak akıtmadan doğrudan güneşe yattığım için oluştular.Ama şu bir gerçek ki arap kızı kreminin (benimki pembe renk aktar bana bunu vermişti başka rengi olup olmadığını bilmiyorum)müthiş lekeleri geçirici özelliği var.Kutu üzerinde içinde neler olduğu türkçe olarak yazılmamış arapça yazılar var ama bilmedimden anlamadım:)))Çinko yada zararlı şeyler içerisinde yoktur yada vardır diyemiyorum.ınşallah zararlı bir madde yoktur çünkü kullandım ama kullanırkende sürdüğüm yerlerde ne kaşıntı nede benzeri zararlı birşey olmadı.En azından gözle görülür bir kötü sonuca rastlamadım.Aslında tereddütte olan arkadaşlarımıza hak veriyorum bilmediğimiz şeyleri uygulamamak gerek.Ama lekelerin görüntüsü ciddi anlamada beni rahatsız ediyordu.Hatta geçen yıl Yurt dışından bu tür lekelere karşı iyi gelen ve fiyatı epey pahalı olan bir kremi akrabama ısmarlamıştım.Yüzde yüz sonuç veriyor vs gibi cildiyecenin Almanyada verdiği bir kremmiş.Bunu büyük bir umutla kullanmış en ufak yararını görmemiştim.O kadar para verdiğim halde onunda içindeki etken maddelerini bilmiyordum.Demek istediğim kozmetik malzemelerindede zararlı madde olup olmadığını bilmeden kullanıyoruz.Çok sık olmamak şartı ile kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü bende tam dört kez sürdüm bu 4 kez sürmem bile bana yetti.Gerçekten abartmadan söylüyorum güneş lekeleri için mucize gibi birşey.Sivilcelere iyi gelirmi bilmiyorum ama yüzümüze bilmediğimiz şeyleri yinede sürmeyelim yüzde yüz iyileştirsede cildimizin özelliğinden alerji falan yapar olumsuz sonuçlar doğurup dahada kalıcı izler bırakmayalım