Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bu arap kızının bir de sabunu var diyolar o da sivilce lekelerine iyi geliyomuş onu kullanan war mı acaba belki onun arap kızı kremi gibi zararlı etkileri yoktur?

bende arapkızı kremi var çok yağlı bir krem sivilceleri geçiriceğni değil sivilce yapıcağnı düşünüyorum sanki sürünce gözeneklerimin kapandığını hissediyorum ve yüzüme ateş basıyor o yüzden çok arada sırada sürüyorum

Güneş lekeleri forumuna yazdım birde nette arap kızı kremi ne kadardır diye bakayım derken bizim kadınlar kulubundede arap kızı yazısına rastladım burayada yazayım dedim.ınanın arkadaşlar ben etkili olacağını hiç düşünmedim ama denemekte yarar var dedim.tam 4 kere sürdüm ve güneş lekelerimin açık ve ufak olanları kaybolmuş büyük ve koyu olanlarının rengide hemen hemen hiç denecek kadar kalmış.Bunlar bende doğal çil değil sonradan güneşten oluşan lekeler özellikle sırt omuz ve bacaklarımın üzerinde oluştular.Bu lekelerin oluşum sebebinide ben havuzdan çıktıktan sonra duş almadan güneşlenmeye yoruyorum.klorlu suyu vucudumdan duş alarak akıtmadan doğrudan güneşe yattığım için oluştular.Ama şu bir gerçek ki arap kızı kreminin (benimki pembe renk aktar bana bunu vermişti başka rengi olup olmadığını bilmiyorum)müthiş lekeleri geçirici özelliği var.Kutu üzerinde içinde neler olduğu türkçe olarak yazılmamış arapça yazılar var ama bilmedimden anlamadım:)))Çinko yada zararlı şeyler içerisinde yoktur yada vardır diyemiyorum.ınşallah zararlı bir madde yoktur çünkü kullandım ama kullanırkende sürdüğüm yerlerde ne kaşıntı nede benzeri zararlı birşey olmadı.En azından gözle görülür bir kötü sonuca rastlamadım.Aslında tereddütte olan arkadaşlarımıza hak veriyorum bilmediğimiz şeyleri uygulamamak gerek.Ama lekelerin görüntüsü ciddi anlamada beni rahatsız ediyordu.Hatta geçen yıl Yurt dışından bu tür lekelere karşı iyi gelen ve fiyatı epey pahalı olan bir kremi akrabama ısmarlamıştım.Yüzde yüz sonuç veriyor vs gibi cildiyecenin Almanyada verdiği bir kremmiş.Bunu büyük bir umutla kullanmış en ufak yararını görmemiştim.O kadar para verdiğim halde onunda içindeki etken maddelerini bilmiyordum.Demek istediğim kozmetik malzemelerindede zararlı madde olup olmadığını bilmeden kullanıyoruz.Çok sık olmamak şartı ile kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü bende tam dört kez sürdüm bu 4 kez sürmem bile bana yetti.Gerçekten abartmadan söylüyorum güneş lekeleri için mucize gibi birşey.Sivilcelere iyi gelirmi bilmiyorum ama yüzümüze bilmediğimiz şeyleri yinede sürmeyelim yüzde yüz iyileştirsede cildimizin özelliğinden alerji falan yapar olumsuz sonuçlar doğurup dahada kalıcı izler bırakmayalım

ben kullandım emin olun hiç 1etkisi yok 1işeyarmıyor :eek:klava: -tatlicadiarzu-

arkadaslar kuru ciltler için olanı hangi renk biri mavi diyor baska biri pembe diyor doğrusunu bilen yokmu .... ve kuru ciltlere gercekten iyi geliyormu ?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

arkadaslar kuru ciltler için olanı hangi renk biri mavi diyor baska biri pembe diyor doğrusunu bilen yokmu .... ve kuru ciltlere gercekten iyi geliyormu ?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

yağlı oldugu için kuru ciltlere iyi geliyor ama kalıcı değil fondoten gibi bişey sadece yüzdeki pürüzleri kapatıyor ve beyazlık veriyor.ben sürdüğümde yüzümde yağlı bir görüntü olustu sevmedim.ayrıca sivilceleri yokettiğide hikaye onun yerine fondoten alın sürün ..çünkü arapkızının içinde ne oldugu belli deil,bildigimiz bişeyi kullanmak daha mantıklı

bende bugün aldım sürdüm işe yarayacakmı bilmiyorum ama vazelin gibi birşey çok zararlı olduğuna inanmıyorum en fazla yağlandırır benim cildim zaten çok kuru

:roflol:canım bende bi ara kullandım bu kremi yani altı ay falan sürdüm çok işe yarıyor düzenli olarak kullan sivilce çıkmıycak suratında görürsün ama insan sıkılıyo bi müddet sonra bende bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum

Hiçbir işe yaramıyor. Sadece ilk sürdüğünüzde cilde beyazlık veriyor hepsi o. İyileştirici bir yanı yok. Yani bu benim fikrim.

bende pembesini kullandım akdardan 3mlyona aldım cokta uygun çillerim var bnm sanki rengini açtı gibi oldu ama çillerim gitmedi valla güneşte dhada çoğalıyo yazda geliyo ne yapacağımı bilemiyorum kötü duruyo sanki yaa :KK43::KK43::1no2::eek:senağlama

evt bnmde çil problemim avr arap kızı kullandım 2 3 ay ama şyileştirici hiçbi ektisi yok hiç bi iş yaramıor boşa almayın

çiller için ahmt marankinin salatalık formülünü uygulayın ve üneşe çıkmadan mutalak güneş kremi kullanın mutlaka azalma olucaktır. bn bu yöntemi mutlaka kullanıcam başka çözümü yok:S

bence bu arap kızı hiç bir işe yaramaz en iyisi kil maskesi haftada 1,2 kez de peeling yapacaksın oldu bitti

Bende arap kızı kremını 10 gÜndÜr kullanıyorum hıÇ bı deĞıŞılık yok ama yınede bır ay denemek ıstıyorum pıŞman olmamak ıÇın bıde Şu kıl maskesını denesem aktarlardamı satılıyor acaba yada kılı ne ıle karıŞtırıp sÜrmek lazım bılen varmı arkadaŞlar

X