Gelinlik Modelleri Arap gelinleri ve gelinlikleriinden örnekler

bizim daha rüküş gelinlerimiz var. :27: türkiyenin büyük kısmından halliceler. :37:

bende sizin gibi düşünüyorum:52: geçen bir fotoğrafçının önünden geçtim bakakaldım vitrindeki düğün fotoğraflarına.
gelinler bir daha bu kadar süslenemeyiz diye ne buluyorsa sürmüşler sanırım.

O ağır makyaj, koca koca topuzlar... Gelinlikleri geçtim, hadi tarz meselesi diyelim, ama düğünde gelinin bu derece gösterişli saç makyaj yapması bile beni rahatsız ediyor.

Gelinlikleri, bizim ülkemizdeki popüler gelinlik tarzlarına benzettim. Tek farkı, bizim gelinlikçilerde, en azından %80'inde kullanılan kumaş, taşlar falan daha ucuz ve basit olduğu için, daha da kötü gözüküyor.

bence gelınlk dedıgın beyaz olmalı öyle cok gule dalada gerek yok kabarık olsun gupurlu olsun taşlı olsn ama gul dal cıks. olmuo

evet. onlar,straples gelinlikleri böyle giyiyorlar. bende dikkat etmiştim buna..

biz burda giysek vayyy görgüsüze rüküşe bak ıııyyyy derler orda giyince ayy şekerim çok güzel olmuşsun çok güzel görünüyosun derler

Straplez kalıbın altına badi tarzı bir kalıp geçirmek ne büyük bir açmazda olduklarını, özentinin ne büyük oranda yaşandığını gösteriyor. Yazık, içlerinde geldiği gibi yaşayamadan, belli kalıplar çerçevesinde yaşatılmak bende onlara karşı acıma duygusundan başka his uyandırmadı. Tesettür de olsa, açık da olsa rüküş bir görüntü, üstelik farkında değiller, resimlerde nasıl da mutlulukla gülümsemiş bazıları.