Gelinlik Modelleri Arap gelinleri ve gelinlikleriinden örnekler

bazıları ihtişamlı avizelere benziyor :) tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben elie saab cıyım sade dantel ve tüller :)

transparan bu tarz dekolteli ve çok fazla taşlı abartılı gelinliklerden hoşlanmıyorum benim düşüncem gelin masum ve sade olmalı bu kadar açmaya gerek yok

aaayyyy gözüm yoruldu valla...şeş beş oldum sanki.... simlerden makyajlardan pullardan ..... bi tuhaf oldum valla bunları görünce.... ne kadar değişik yaaa başka kültürler.... bembeyaz gelinlik bide tak kırmızı kuşağını ...oooohhhh mis gibi...

bu ne bole hıc guzel değil aksıne cırkınlestırmıslerım guzelım gelınlerı

bazıları ihtişamlı avizelere benziyor :) tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben elie saab cıyım sade dantel ve tüller :)

ahahahaha çok güldüm ne kadar doğru bir tespit bizim şatafatlılar en azından pastaya falan benzerler bunlar daha beter :)))
benim anlamadığım şey araplar ülkelerinde kara çarşaflarla hatta burkalarla falan gezmiyorlar mı bu kadar açık saçık gelinlikleri nerede giyiyorlar ki? pekçok modern ülkede - bizimki de dahil bu kadar açık gelinlik giyen pek yok herhalde

mısır ve lübnanda..

Benim anne tarafı da Arap, resimdekiler kadar olmasa da süslüler Özellikle göz makyajı ön plandadır :103:

vuuuu bu kadar dekolteli gelinlik mi olur
taşlar makyaj altın sarısı renklere zaten diyecek birsey yok fevkaledinin fevkinde
bir tanesini bile begenmedim

bu arada bu kadar ihtişamlı gelinliklere ne kadar para veriyorlar cok merak ettim
en sadesi bile bunların 15binliradan baslıyordur

Makyajları 500$ dan başlıyormuş, Yemen' den gelen bir kadın söylemişti. Orada kuaförmüş. Çok seviyorum makyajlarını. Ama gelinlikler çok çok abartılı.

gereksiz çok abartılı açık, çok abartılı ışıltılı, igreti duruyorrr ayrıca gelinligin bir masumıyetı bı sevımlılıgı vardır bunlar tam tersıne cok basitt ve göze hoş gelmıyorr...benım fikrimmce :)

Biz gelinliklere göz gezdirirken bunlara benzer şatafatlı transparan detaylı bir gelinliği şakayla karışık nişanlıma begendım alalım dediğimde one öyle dansöz kıyafetıne benzıyor dedıgı andır begenmıyorum Çok agır gelınlıkler göz agrıtıyorlar hoş değil

O tesettürlü gelinliği görmesem arap hristiyanlar diyecem.
Ama tesettürlü olan da bile çok fazla makyaj var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…