• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arap gelinleri ve gelinlikleriinden örnekler

jwdq.jpg
0zhq.jpg
bn2b.jpg
a5ag.jpg

Cok abartili yaa sahsen benim gorusum araplar bi cok konuda satafati seviyor ilginc insanlar...
Transparan giyime de cok duskunler..
Sik saniyolar kendilerini..
Tesekkurler paylasim icin..

Zannediyorum bu transparan gelınlıklerı kadınlar kendı aralarında gıyıyorlar..
Yani öyle umuyorum zira İslamiyetle uzaktan yakından alakası yok goruntulerın..

Zevk olarakta dısko topuna benzıyor cogu gelınlık.
Begendıgım sadece ılk sayfadakı duz tül altın rengı olandı ona da gelınlık dıyemeyız tabıkı.

Bu ne yaa :37: hiç de gelin gibi durmuyolar çok abartılı hiç hoş değil beğenmedim :19: gelinlikte sadelikten yanayım hele böyle taşlı modeller hiç güzel durmuyo bence gelinlikte. Ne o öyle sim kutusuna düşmüş gibi pırıl pırıl insanın gözü yoruluyo bakarken :50: :9:

ŞAHSEN; yorumların hiç birine katılmıyorum.
Birkaç model hariç bence muhteşem gelinlikler var.
Gelin dediğin gösterişli,Gelinlik dediğin şatafatlı olacak.
Makyaj ise o kadar saat yüzünde duracak bence çok normal abartılı olması.
Benim teyzeme taş bebek makyajı yapılmıştı kalıplı falan 1 gün dursa dururdu yani o derece bozulmadı ve çok rahat etti ikiye bir ruj sürmeye vakit mi var? Yeri gelince ağladı zırladı bana mısın demedi o makyaj.
Nitekim paylaşımlar için çok teşekkürler güzel ilham oldu bazı noktalarda.
Assolistliğe gelince koca benim, gece benim benden ala assolist mi olacak o mekanda hahaayyyyt! :)

görsel ve el emeği olarak bence çok güzel modeller,kimbilir kaç kilo gelir :))).makyajlarda super bir kaç tanesi güzel değildi
AMAAAAAA gelin dediğin naturel ve sade olmalı,gelinlik uçuş uçuş olmalı bana göre

Back