• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda lösemi olup hamile kalan varmııııı?? lütfen bilgilerinizi paylaşın:((

Allah ım size ve doğacak bebeğinize yardım etsin. Hiç kimseyi çocuğundan annesinden ayırmasın Yüce Allah ım

Canım İnşallah Allah ın izniyle bebişini sağ salim kucağına alırsın.Ve sağlığına kavuşursun canım.Dularım seninle.Allah yardımcın olsun.içini ferah tut canım.Herşey güzel olacak inşallah.sevgilerimle :)

Son düzenleme:
ana yüreği işte.....çok duygulandım.....kendi hayatını hiçe sayıp bebeğini düşünen ana....bazılarına örnek olsun doğurup doğurup sokağa atanlar...bakamayıp..yurtlara verenler....canım benim tanrı seni korur....

Bunu yazacak yürekte ve cesaretteysen sen gerçekten güçlü bir insansın annesi..Allahım yardımcın olsun,rabbim bebeğini sana kavuştursun,sağlığını da berberinde geri versin..Tez zamanda iyileşir bebeğinle güzel günler görürsünüz inşallah..

Gücün yerinde olsun ki bebeğinde annesinden alsın gücünü..Dualarımız seninle...

canım ben ordaki bütün doktrolaqrı az çok tanıyorum sana zahmet kime gidiyosun bilgi veiirim belkim özelişme yolla:34::34:

ben hematoloji doktoru demet aydının hastasıyım doktorum cok ıyı bırı 7 yıldır kızı gıbı ılgılenıyor benımle ama bebek için endişeleniyorum 28 haftadan sonra kemoterapi alacagım
bende bebege zararı olacak dıye korkuyorum gün gectıkce halsızlesıyor ve yoruluyorum bu gidişle kemoterapıyı kabul edıcem yoksa bebegımı görmeden ölebılırım....

Bunu yazacak yürekte ve cesaretteysen sen gerçekten güçlü bir insansın annesi..Allahım yardımcın olsun,rabbim bebeğini sana kavuştursun,sağlığını da berberinde geri versin..Tez zamanda iyileşir bebeğinle güzel günler görürsünüz inşallah..

O güzel yüregınızden cıkan dualar için çok sagolun Allah razı olsun arkadasım..

canım allah şifa versin öncelikle sağ sağlim bebeğinin alırsın kucağına inşallah.benim eski eşimin akrabası vardı zaten hasta oldu hamile kaldı gayet iyi sanırım 3 yaşında şuanda çocuğu kendide iyi olumsuz kötü düşünme canım hayırlı doğumlar.

ana yüreği işte.....çok duygulandım.....kendi hayatını hiçe sayıp bebeğini düşünen ana....bazılarına örnek olsun doğurup doğurup sokağa atanlar...bakamayıp..yurtlara verenler....canım benim tanrı seni korur....

Güzel dilekleklerinizi ve dualarınızı duydukca inanın gözlerimden yaş kendince akıyor Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın bu bebek ıcın 7 yıl bekledım gerekırse canımıda
veririm..

canım allah şifa versin öncelikle sağ sağlim bebeğinin alırsın kucağına inşallah.benim eski eşimin akrabası vardı zaten hasta oldu hamile kaldı gayet iyi sanırım 3 yaşında şuanda çocuğu kendide iyi olumsuz kötü düşünme canım hayırlı doğumlar.

Dualarınız için sagolun dediğiniz kişide lösemi hastasımıydı eger öyle ise Rabbım bana yardım etsın darısı benım basıma...

camım öncelikle allah yardımcın olsun seviniceksen söylüyüm evet var sevdigim bir arkadaşım hamile kaldı o şekilde şimdi 2 yaşında kızı allahtan hiç umudunu yitirme canım dilerim rabbimden evladını sana bagışlasın acil şifalar versin işşallah mevlam ne senin acını görsünler sevdiklerin nede sen onların işşallah :16::16::16:umutlu olursan stresiz olursan ben başarabilirm başarmalıyım dersen başarırsın rabbimden umudunu kesme canım rabbim yar ve yardımcın olsun işşallah :16::16::16:

Benim gibi olan hastaların yaşadıkları bana umut verıyor burda yazdıklarınız da umudum oluyor allah razı olsun..

Allah razı olsun dualarınız için..

Sizin için dua edicem. İnşallah sağ sağlim bebeğnizi kucağınıza alırsınzız. Sonrada siz sağlığınıza kavuşursunuz. Moralinizi yükske tutun. Bu benim sınavım diyerek rahatlaın kendinizi. Moral verin kendinize.

İnşallah bebeğinizle birikte yaşadığınız güzel anılarınız için buralardan size yorum yapıyor olacağız.

insallah hersey güzel olacak umudu ile ayakta durmaya çalışıyorum.

inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inan çok duygulandım..hasta olmana rağmen bebeğin tutunabilmiş ve büyüyor çünkü ikinizin de birbirinize ihtiyacı var ve onu kucağına alınca öyle bir motive olucaksın ki hastalık mastalık yıkamayacak seni..kemoterapi meselesini jinekoloğunla konuşmayı ihmal etme canım..

inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inan çok duygulandım..hasta olmana rağmen bebeğin tutunabilmiş ve büyüyor çünkü ikinizin de birbirinize ihtiyacı var ve onu kucağına alınca öyle bir motive olucaksın ki hastalık mastalık yıkamayacak seni..kemoterapi meselesini jinekoloğunla konuşmayı ihmal etme canım..

öyle dogru bişey yazmıssın ki bebeğim ve ben ilk aylarda düşük tehlıkesı gecırdık bebegım öyle tutulmuskı bana doktorum hemen serklaj yaptı ben bu bebege nasıl kıyarım hasta olmak önemlı degıl ben sadece bebegımı görmek onu kendi ellerımle buyutmek ıstıyorum ben bu hastalıgı çekerım ama bebegıme bırsey olmasın .

Sizin için dua edicem. İnşallah sağ sağlim bebeğnizi kucağınıza alırsınzız. Sonrada siz sağlığınıza kavuşursunuz. Moralinizi yükske tutun. Bu benim sınavım diyerek rahatlaın kendinizi. Moral verin kendinize.

İnşallah bebeğinizle birikte yaşadığınız güzel anılarınız için buralardan size yorum yapıyor olacağız.

ALLAH razı olsun canım dualarınız için.

Canım Rabbim sana acil şifalar, bebeğinede sanada uzun ömürler versin..
benimde dualarıma eklicem seni..
İnş erkende olsa bebeğinin mis kokusunu duyarsın canım benim..
herkesin bir imtihanı var..Seninkide ağır ve sabır istiyor gerçekten..
İnş her daim hayırlı haberlerini alırız gülüm..

dualarımız seninle canım ALLAH yardımcın olsun hepimiz inanıyoruz ki ikinizde sağlıklı sıhhatli kurtulacaksınız sende buna gönülden inan güzel düşün herşeyy çook güzel olsun inşallah

Back