- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ordaki bütün doktrolaqrı az çok tanıyorum sana zahmet kime gidiyosun bilgi veiirim belkim özelişme yolla![]()
Bunu yazacak yürekte ve cesaretteysen sen gerçekten güçlü bir insansın annesi..Allahım yardımcın olsun,rabbim bebeğini sana kavuştursun,sağlığını da berberinde geri versin..Tez zamanda iyileşir bebeğinle güzel günler görürsünüz inşallah..
Gücün yerinde olsun ki bebeğinde annesinden alsın gücünü..Dualarımız seninle...
ana yüreği işte.....çok duygulandım.....kendi hayatını hiçe sayıp bebeğini düşünen ana....bazılarına örnek olsun doğurup doğurup sokağa atanlar...bakamayıp..yurtlara verenler....canım benim tanrı seni korur....
Rabbim acil şifalar versin sana. seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın inşallah canım.
canım allah şifa versin öncelikle sağ sağlim bebeğinin alırsın kucağına inşallah.benim eski eşimin akrabası vardı zaten hasta oldu hamile kaldı gayet iyi sanırım 3 yaşında şuanda çocuğu kendide iyi olumsuz kötü düşünme canım hayırlı doğumlar.
camım öncelikle allah yardımcın olsun seviniceksen söylüyüm evet var sevdigim bir arkadaşım hamile kaldı o şekilde şimdi 2 yaşında kızı allahtan hiç umudunu yitirme canım dilerim rabbimden evladını sana bagışlasın acil şifalar versin işşallah mevlam ne senin acını görsünler sevdiklerin nede sen onların işşallahumutlu olursan stresiz olursan ben başarabilirm başarmalıyım dersen başarırsın rabbimden umudunu kesme canım rabbim yar ve yardımcın olsun işşallah
![]()
Bunu yazacak yürekte ve cesaretteysen sen gerçekten güçlü bir insansın annesi..Allahım yardımcın olsun,rabbim bebeğini sana kavuştursun,sağlığını da berberinde geri versin..Tez zamanda iyileşir bebeğinle güzel günler görürsünüz inşallah..
Gücün yerinde olsun ki bebeğinde annesinden alsın gücünü..Dualarımız seninle...
insalalh sende en yakın zaamnda ıyılesırsın bebegınde saglıkla dünyaya gelır
Sizin için dua edicem. İnşallah sağ sağlim bebeğnizi kucağınıza alırsınzız. Sonrada siz sağlığınıza kavuşursunuz. Moralinizi yükske tutun. Bu benim sınavım diyerek rahatlaın kendinizi. Moral verin kendinize.
İnşallah bebeğinizle birikte yaşadığınız güzel anılarınız için buralardan size yorum yapıyor olacağız.
inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inan çok duygulandım..hasta olmana rağmen bebeğin tutunabilmiş ve büyüyor çünkü ikinizin de birbirinize ihtiyacı var ve onu kucağına alınca öyle bir motive olucaksın ki hastalık mastalık yıkamayacak seni..kemoterapi meselesini jinekoloğunla konuşmayı ihmal etme canım..
Sizin için dua edicem. İnşallah sağ sağlim bebeğnizi kucağınıza alırsınzız. Sonrada siz sağlığınıza kavuşursunuz. Moralinizi yükske tutun. Bu benim sınavım diyerek rahatlaın kendinizi. Moral verin kendinize.
İnşallah bebeğinizle birikte yaşadığınız güzel anılarınız için buralardan size yorum yapıyor olacağız.