• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda lösemi olup hamile kalan varmııııı?? lütfen bilgilerinizi paylaşın:((

öyle dogru bişey yazmıssın ki bebeğim ve ben ilk aylarda düşük tehlıkesı gecırdık bebegım öyle tutulmuskı bana doktorum hemen serklaj yaptı ben bu bebege nasıl kıyarım hasta olmak önemlı degıl ben sadece bebegımı görmek onu kendi ellerımle buyutmek ıstıyorum ben bu hastalıgı çekerım ama bebegıme bırsey olmasın .

ben bu hastalığı çekerim deme,bu hastalığı da yenerim bebeğimi de okşar severim de:)
içini aydınlık tutmak o kadar önemli ki..

inan yazdıkların beni maffeti canım işşallah rabbim sana evladını evladınıda sana bagışlar canım ben kdogumcuları biliyorum orda 3 bebegimi kaybedince:14::14::14:rabbim bir daha acı göstermesin işşalah bizlere dualarımdasın seni takip edicem ona göre kemoterapi bebege zarar veriyomuki bilemicem doktorun ne derse onu yap canım ben evlatsız kaldım bebeginde annesiz kalmasın işşallah acısı çok zor çünkü 3 kere yıkım yaşadım tekmelerinbi hissettim hayallere daldım herseferinde kaybettim doguurpta kucagına alamamak işte o koyuyo insana benim cennette 3 melegim var tek temennim öteki tarafta işşallah şeffatçi olurlar tek temennim bu:43::43:

Canim benim anlamadigim bebek olmadan önce de mi hastaydin? eger öyle ise sendeki kanserli hücreler otomatikman ona da gecmis olmuyor mu? yoksa hamile kaldikten sonra mi ögrendin hastalgini. Allah isterse tabiiki de bebegin saglikla gelir dünyaya ve de saglikla büyür insallah. ama ben bunu merak ettim sadece.

Allah yardimcin olsun .. dualarimda zaten hep hastalara caresiz durumdakilere yer veriyorum .

Umudunu yitirme sakin. hep gül. mutlu ol ki iyi hücreler kötü hücrelere karsi daha cok savassin.

Canim benim anlamadigim bebek olmadan önce de mi hastaydin? eger öyle ise sendeki kanserli hücreler otomatikman ona da gecmis olmuyor mu? yoksa hamile kaldikten sonra mi ögrendin hastalgini. Allah isterse tabiiki de bebegin saglikla gelir dünyaya ve de saglikla büyür insallah. ama ben bunu merak ettim sadece.

Allah yardimcin olsun .. dualarimda zaten hep hastalara caresiz durumdakilere yer veriyorum .

Umudunu yitirme sakin. hep gül. mutlu ol ki iyi hücreler kötü hücrelere karsi daha cok savassin.

Ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam:((

inan yazdıkların beni maffeti canım işşallah rabbim sana evladını evladınıda sana bagışlar canım ben kdogumcuları biliyorum orda 3 bebegimi kaybedince:14::14::14:rabbim bir daha acı göstermesin işşalah bizlere dualarımdasın seni takip edicem ona göre kemoterapi bebege zarar veriyomuki bilemicem doktorun ne derse onu yap canım ben evlatsız kaldım bebeginde annesiz kalmasın işşallah acısı çok zor çünkü 3 kere yıkım yaşadım tekmelerinbi hissettim hayallere daldım herseferinde kaybettim doguurpta kucagına alamamak işte o koyuyo insana benim cennette 3 melegim var tek temennim öteki tarafta işşallah şeffatçi olurlar tek temennim bu:43::43:

Dilerim rabbim sanada nasıp eder ben ölümü göze aldım bu bebek için inan benim yüregim öyle acıyorkı bebegime birsey olacak dıye seni cok ıyı anlıyorum.Allahım yardımcın olsun.

Bir arkadaşımda hamileliğinin sonuna doğru öğrendi rahatsızlığını..Bebek erken alındı..Çok güzel bir kızı var bir görsenn maviş biblo gibi..Yaşadığımızz her şeyin anlamı olduğuna inanırım..Demek ki bu bebek sana çok iyi gelecek ki Allah onu sana nasip etmiş..Hatta arkadaşımız kızına zilli senin saçların benimkinden hızlı uzuyo diye takılırdı..Siz bebeğe bebek size hayat versin inşallah..

çok sagol canım az önce dogum doktorumla konustum 2 ay sonra bebegı alacaklar oysa daha doguma 3 ay 10 gun var bebegım ıyı olsun bana yeter.hastalıgım kronık faz oldugu için yavaş yavaş gidiyordu ama bu ay %31 ilerlemiş ve iliklerime kadar inmiş dualarınıza ıhtıyacım var lütfen dualarınız benımle ve bebegımle olsun .

Rabbim sifa versin sizi birbirinize bagislasin insallah,kuzun saglikla dunyaya gelip sana sifa olur umarim

Ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam:((

Allahim yardimci olsun insallah. Ben bilmiyordum bebege gecmeyecegini. allahin mucizesi iste. Insallah allahin izniyle kucagina alirsin bebegini. sürekli dua et. Yaradan a güven. Cok cok üzüldüm. icim parcalandi resmen. Bu cabani insallah Allahim bosa cikarmaz :14:

ben 7 yıldır lösemi hastasıyım doktor kontrolü ile hamile kaldım ama hastalık ilacı bırakınca daha hızlı ilerledi bebege gecmıyor bu hastalık benım korkum bebegımı saglıcakla kucagıma alacakmıyım dıye. Onun için erken doguma karar verıldı .sezaryen de kanama olasılıgı cok fazla benım durumum ıcın ya bır daha uyanamazsam:((

öyle deme uyanıcaksın ve bebeğini kucağına alacaksın ve burada duyuracaksın :16:

Rabbim tez zamanda saglık versin, bebeğine de sana da, sen şimdi yavruna isim düşün, beraber oynayacağınız oyunları hayal et, onaanlatacagin masalları düşün,hep iyi seyler düşün. Allah'ın izniyle sağlıklı olursunuz inşallah.

Allah size ve bebeğinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallah.En kısa zamanda bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalağı yenip,bebeğiniz ve sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu ve uzun ömürler yaşayın inşallah.Allah bebeğinizi size,sizi bebeğinize bağışlasın.Siz hastalığınıza rağmen herşeyi göze alıp bebeğinizi bırakmadıysanız Rabbimde sizi mükafatlandırır inşallah.Herşey gönlünüzce ve güzel olsun,bebeğinize sağlıkla kavuşma haberlerinizi de okuyacağız inşallah.

Allah'ım bebeğini güzel, sağlıklı günlerde büyütmeni nasib etsin!
Sana ve senin durumunda olan herkese de şifa versin Rabb'im.
İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan kavuşursun bebeğine.
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Guzel kalpli arkadaşım.insallah şu an iyisindir.dualarım seninle..inşallah yavrunu sağ salim kucağına alirsın ve onun büün güzel günlerinde yanında olursun..Rabbim şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönlünün isteğini versin insallah.seni çok öpüyorum güzel kardeşim.:54:

sezeryan rısklıyse normal dogum yaptırabılme durumları varmı hangısı daha ıyıyse ona basvur dogumdan sonra pekı hemen ılacların adevam edebılecekmısın ozamn gerılermı hastalıgın ilik naklı durumuna falan gelmemıstır ınsalalh ılerlemeden sonlanır hastalıgın allah yardımcınız olsun bebegıne saglıklıca kavustursun senı doguma gırerken stres yapma lütfenkı tansıyonun falanda yükselmesin nezamn almayı düşünüyorlar bebgı yanı dogumu?

hikayeni okuyunca okadar etkilendiim ki, yazmıyım dedim.okudum çıktım. sonra bi daha okudum. sonra içim el vermedi yazamadan geçemedim. arkadaşım, umarım doğumun sağlıkla gerçekleşmiştir.
dualarımda hep yer veriyorum hastalarımıza, rabbim hepimize sağlık sıhhat hayırlı evlatlar nasip etsin.
umarım herşey yolundadır gercekten merak ediyorum dualarımdasınız
..

ben hematoloji doktoru demet aydının hastasıyım doktorum cok ıyı bırı 7 yıldır kızı gıbı ılgılenıyor benımle ama bebek için endişeleniyorum 28 haftadan sonra kemoterapi alacagım
bende bebege zararı olacak dıye korkuyorum gün gectıkce halsızlesıyor ve yoruluyorum bu gidişle kemoterapıyı kabul edıcem yoksa bebegımı görmeden ölebılırım....

canim benim sakin böyle seyler söyleme su an canim ne kadar yandi anlatamam.rabbime senin icin dua edecegim insaallah kuzunu saglikli bir sekilde kucagina almissindir ve nice uzun yillar birlikte gecirirsiniz,rabbime emanet ol gerisi zaten bos:16:

Son düzenleme:
insallah guzel bir dogum gerceklestirmissindir ve sagligina kavusmussundur. Allahim size ve bebeginize uzun ve saglikli bir hayat nasip eder ins..:nazar:

Back