• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aranızda Köşe Takımı Kullanan Var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bende oturma odamda kullanıyorum gayet kullanışlı, aynı renkde yer minderi yaptırmıştım,bence çok modern duruyo...

ya kızlar bi şey sorucam..bende allah kısmet ederse 2011 mayıs haziran gibi evlenicem evimizi aldık..yalnız oturma odam dar uzun..köşe takımı istiyorum odanın boylamasına glen kısmına da tv ünitesi koyucam ama takımın karşısındakı duvar boş kalıcak..bu hoş bi görüntü olmaz..benm sorum köşe takımlarının modelinden istediğmiz gibi bir parça daha yaptırabiliyormuyuz ..veya bana tavsiye edebileceğinzi bi şey var mı?çok kafam karıştı inanın..şimdiden teşekkürler

ben kirada oturacağım için orta boy köşe takımı tercih ettim
yataşın astoria serisi
köşe koltuğunu pufunu ve ikili koltuğunu aldım bi bakın isterseniz çok şık bitakım

[/FONT]
ya kızlar bi şey sorucam..bende allah kısmet ederse 2011 mayıs haziran gibi evlenicem evimizi aldık..yalnız oturma odam dar uzun..köşe takımı istiyorum odanın boylamasına glen kısmına da tv ünitesi koyucam ama takımın karşısındakı duvar boş kalıcak..bu hoş bi görüntü olmaz..benm sorum köşe takımlarının modelinden istediğmiz gibi bir parça daha yaptırabiliyormuyuz ..veya bana tavsiye edebileceğinzi bi şey var mı?çok kafam karıştı inanın..şimdiden teşekkürler
KÖŞE TAKIMLARININ İÇİNDE PUF YADA BERJERLER VAR. İSTERSEN BUNLARLA O BOŞLUĞU DOLDURABİLİRSİN. BEN ÖYLE YAPTIM. opuyorumnanaktan

[/FONT]
KÖŞE TAKIMLARININ İÇİNDE PUF YADA BERJERLER VAR. İSTERSEN BUNLARLA O BOŞLUĞU DOLDURABİLİRSİN. BEN ÖYLE YAPTIM. opuyorumnanaktan

bende senin gibi düşünüyorum canım ama annem hoş durmaz diyo..sanırım yine kendi bildiğimi yapıcam..çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar aranızda yataş cronos köşe takımı kullanan var mı?Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kullanan kişilerin varsa şikayetlerini bilmek isterim şimdiden teşekkürler.

valla oturma odası için köşe takımı süper benceeeeee kızlar

ben kirada oturacağım için orta boy köşe takımı tercih ettim
yataşın astoria serisi
köşe koltuğunu pufunu ve ikili koltuğunu aldım bi bakın isterseniz çok şık bitakım

Bendede bundan var canım gerçekten süper köşe ve ikili haricinde birde teklisini aldım tüm salon doldu :sm_cool:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $2.jpg
    $2.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $3.jpg
    $3.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $4.jpg
    $4.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 95
kızlar inşallah evlendiiğimde oturacağım evin salonu büyük olacak.ben tv ünitesinin karşısına şöle genişinden bir köşe alıp karşısına bir puf cam kenarına da iki berjer düşünüyorum.herkes oturma odası için güzel diyor ama bu benim dediğim gibi olunc salon da nası olur sizce.bi de öle bildiğiniz büyük köşeler var mı?

herkes çok kullanışlı demiş, ama ben köşe kullanıcısı olarak katılmıyorum bu görüşe.yanyana diziliosunuz, üstelik köşe ölü bölge oluyor,koca köşeye max 4 kişi sığıyor.yanına bi de 2li aliim diyorum,bu sefer de "U" gibi olacak,ortada oturanın kalktığını düşünsenize =)))

herkes çok kullanışlı demiş, ama ben köşe kullanıcısı olarak katılmıyorum bu görüşe.yanyana diziliosunuz, üstelik köşe ölü bölge oluyor,koca köşeye max 4 kişi sığıyor.yanına bi de 2li aliim diyorum,bu sefer de "U" gibi olacak,ortada oturanın kalktığını düşünsenize =)))
gerckten de çok şık köşe takimlari var ama kullanimi nedense bana da rahat olmazmis gibi geliyor..Fazla bi odam olsa oraya dusunebilirim gibi geliyor..

Arkadaşlar köşe takımı alacaksanız , karşısına avangard bir berjer koyun, inanılmazzz duruyor, fotoğraf ekleyemiyorum ama şöyle anlatayım;
Genelde köşe takımlarının yanlarında puffları olur, onlar da çok güzel görünür, ancak köşenizi salonda kullanacsanız puf'a ek olarak klasik tarzda berjer (tekli koltuk) eklettirin. Köşe takımınız tek renk ise berjer ya desenli ya da farklı bir renk olmalı...minder deseninden yapılmış da olabilir. Köşe takımınızı bu kombinle inanılmaz bir şıklığa kavuşturmuş olursunuz ;)

vala hala ne derlerse desinler köşe takımını seviyorum ben yaaa

benim köşe takımım var ama memnun değilim ben çok yön değiştirdiğim için onu fazla değiştiremiyorsun bi köşe bulman gerek yani:)

sen memnun kalmadın demek yer sorunu oldu sanırım

istikbalin de yeni köşe takımları gzl bak derim. ama beyazlar biraz fazla kirlenir gibi gelio bana .... görüntüsü hoş ama temizliği dert.

Ben de bu köşe takımına aşığım düğünüm seneye kesinlikle bunu istiyorum oturma odama :icecream:

Poly-Kose-Koltuk.JPG

bende buna bayıldım netten bullmuştum bunun resmini önceleri beyaz düşünüyordum ama nişanlım sağolsun pek sakarsempatiksalakcinni o yüzden beyazla başa çıkamam ama siyahta çok asil duruyor.köşe takımlarıda çok rahat.çünkü eşimle ilerde yanyana tv izlerken ayaklarımız uzatabileceğiz o ortadaki sehpa gibi şeyide tekerlekli yaptırcam tv zilerken çekcem ayaklarımızn altına rahat rahat oturcaz.koltuk takımı alrsam mecburen birimiz bi koltukta brimiz bi koltukta uzancaz.bence köşe takımı daha güzelkaydirigubbakcemile2

bende buna bayıldım netten bullmuştum bunun resmini önceleri beyaz düşünüyordum ama nişanlım sağolsun pek sakarsempatiksalakcinni o yüzden beyazla başa çıkamam ama siyahta çok asil duruyor.köşe takımlarıda çok rahat.çünkü eşimle ilerde yanyana tv izlerken ayaklarımız uzatabileceğiz o ortadaki sehpa gibi şeyide tekerlekli yaptırcam tv zilerken çekcem ayaklarımızn altına rahat rahat oturcaz.koltuk takımı alrsam mecburen birimiz bi koltukta brimiz bi koltukta uzancaz.bence köşe takımı daha güzelkaydirigubbakcemile2

peki kızlar bu köşe takımına hangi renk mobilya gider? ben sadece salo takımı yapcam oturma odası yapmicam.yane salon takımımı bu koltuklarla kullancam.beyaz alayım edm ama nişanlım sırıtır dedi ama karar veremedim.peki beyaz olmazsa ne renk olur?bilmiyorumkismile

ortadaki sehbe gibi şey zaten sehbaymışkaydirigubbakcemile3 hani sehba gibi koltuk kumaşından kaplı bi ek oluyo ya ondan bahsetmeye çalıştım:1:kızlar bu köşe takımına hangi renk mobilya gider beyaz istiyorum ama nişanlım beyaz sırıtır dedi beyaz dışında sizce ne renk gider?bilmiyorumkismile

Back