• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aranızda Köşe Takımı Kullanan Var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben köşe takımı kullanıyorum kısa olan tarafın altı baza, uzun olan taraf açılıp yatak oluyor..yataşşşşşş :)

nette resmini buldum kızlar sırttaki minderlerin arkası krem rengi iki taraflı kullanılıyor..

yatao.jpg

Son düzenleme:
yataşta değişik renklerde ve modellerde var..bizim oturma odasına ancak bunu sığdırabildik yoksa daha büyük modellerde var..ama fiyatı hatırlamıyorum eşim gelince sorar buraya yazarım..

oturma odam köşli..

iki kişi için süper. max. 5 kişi oturuluyo.

ben memnunum

hem sandıklı hem yataklı olanları var canım:lepi::lepi:

yeliz o deri kısımlar rahatsız etmiyo mu
yazın yapışıyolar,kışın üşütüyolar CADIARZUCADIARZU

canım şimdiye kadar kimse şikayetçi olmadı..zaten sırttaki minderler çift taraflı kullanılıyor arkası kumaş..kollarada minderler var yapışırsa onu koyarız..kışında bizim ev çok sıcak serin yer arıyoruz zaten..hihoyyyt

Ben de bu köşe takımına aşığım düğünüm seneye kesinlikle bunu istiyorum oturma odama :icecream:

Poly-Kose-Koltuk.JPG

Ben de bu köşe takımına aşığım düğünüm seneye kesinlikle bunu istiyorum oturma odama :icecream:

Poly-Kose-Koltuk.JPG

bencede çok guzel bu takım. bende temmuz gibi evlenicem inşallah. ama bu koltugu salonda da kullanabiliriz değilmi. istanbul modokoda farklı renklerde de yapıyorlarmış. fiyatıda 2 milyar. salon için ideal geldi bana bilmiyorum. büyük çünkü değilmi neyl

bencede çok guzel bu takım. bende temmuz gibi evlenicem inşallah. ama bu koltugu salonda da kullanabiliriz değilmi. istanbul modokoda farklı renklerde de yapıyorlarmış. fiyatıda 2 milyar. salon için ideal geldi bana bilmiyorum. büyük çünkü değilmi neyl

harika ya bende bunlardan istiyorum yaaaa nerde satıyolarmış

bellona.html

sizce bu takımın fuşyası nasıl olur arkadaşlar takımı çok sevdim ama odama uyan renk yok.odam lila fuşya nasıl durur yorumlarınızı bekliyorum..

bende çok istiyorum ama kullanışsız dio kullananlar odanın şeklini istediğin gibi değiştiremiyomuşsun,kalorifere gelmesin balkon kapısına gelmesin derken.hep aynı şekilde kalıyomuşsun ama ...bakalım..

bendee çok seviyorum köşe takımı..ama biz kalabalığız misafirimiz çok olur o yüzden vazgeçecek gibiyim

Yeni evlenen bi arkadaşım salon tk olarak almış ve çok ama çok hoş olmuş salonu.
Hem kullanışlı hem de görüntü olarak da ferah olmuş. Krem&kahve tonlarıydı yemek tk da krem çok hoş olmuş.

ben kullanıyorum gayet rahat kullanışlı.ama altında yatak olanı tavsiye ederim en azından misafir gelince yatak oluyor benimki öyle..

Canım evet biraz büyük ama benim evimde salon olmayacağı için oturma odamda olucak. ıki tane tekli siyah koltuk aldım onları da kullanıcam bu takımla.

Tabi salonda da kullanılabilecek kadar şık bir takım..
=)

oturma odamda kullanıyorum yağmur mobilyadan aldım süet gibi kumaşı asla leke tutmuyor..çok parçalanabiliyor 2 tanede kocaman pufu var çok memnunun tavsiye ederim...

arkadaşlar ben de mobilay seçiminde çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.
salonum oldukça geniş ve oaraya klasik altın sarısı bordo bir koltuk takımı aldık.ve gümüşlük-konsol vs.klasik bir hava hakim.

bir odam minderleri koyu mor kolları açık lila oturma grubu.

asıl mesel oturma odası. kırmızı-siyah düşünüyorum çünkü nişanlım çok seviyor.ama oturma odam bir koltuk takımı alınca ortada 5 metrekarelik bir alan kalıyor. yani büyük değil. kırmzı siyah boğar mı? kırmızı siyah alsam perdeler ve duvar ne renk olmalı. duvar ünitesi hangi renk olmalı. koltuk takımı mı köşem mi almalıyım kararsızım.

duvarlar beyaz koltuklar fildişi, krem gibi tek renk tonda olsa temizlik sorunu yaşar mıyım. çalışan bir bayan için nasıl olur krem koltuklar?

bende yataşın köşe takımı var şu an satışta değil .diğer odaya koymak istedim ama yönü sabit olduğu için koyamıyorum uzun parçası var o sandıklı birleşik olarak kullanıyorum.misafir ağırlayamıyorum.şimdiki aklım olsa sandıklı divan alırdım berjerli falan .bide insanlar sıra sıra oturuyor iyi olmuyo.herkesin kendi fikri tabi.

Back