• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aranızda Köşe Takımı Kullanan Var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bızım evde alfemodan aldıgımız sandıklı ve yataklı köse takımız var bu yıl3.yılı cokkullanıslı kösenın yanında 1 adet teklı 1 de puf var yatak yaptıgımız zaman 3 kısı rahat yatıyo.kösesı sabıt ama evıne göre ıstedıgın köse tarafından yapıyorlar

maysta evlenıcem carsamba gunu gıttım kendımedeköse begendım ama bu yataksı ve sandıksız ama cok modern oldugu ıcın orjınalını bozmak ıstemedım yatmak ıcınmı alıorz oturmak ıcın dedım bu böle olsun evı tuttugumuz zaman odaya göre yapıcak aldıgımız yer.

İlk başlarda bana itici geliyordu yan yana oturarak halay çeken insan modeli gibi:smiley-cool:Dip dibe millet oturacak, konuşmak için eğilip doğrulmalar falan da olabilir takıntılarım vardı. Resmini eklediğim köşe takımını görünce fikrim değişti. Umarım korktuğum gibi sıkıntılı anlar yaşatmaz bana akannehir

Eklentiler

• $black-white.jpg
    $black-white.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 123
evet öle aslında misafir ağırlamak için belki kullanışlı değil ama yinede güzellllllllll

İlk başlarda bana itici geliyordu yan yana oturarak halay çeken insan modeli gibi:smiley-cool:Dip dibe millet oturacak, konuşmak için eğilip doğrulmalar falan da olabilir takıntılarım vardı. Resmini eklediğim köşe takımını görünce fikrim değişti. Umarım korktuğum gibi sıkıntılı anlar yaşatmaz bana akannehir

Bu takımın markası ne,çok şok gözüküyor.

2 yıllık evliyim,oturma odamda köşe takımım var..
misafir ağırlamıyoruz sadece eşim ben ve bebeğim orda oturuyoruz güzel keyifli oluyor bizim için
ama misafir ağırlamak için uygun değil dediğim gibi..
diğer kullanan arkadaşlarda söylemişler zaten dip dibe oturmak zorundasın misafir için tavsiye etmiyorum ben ..

2 yıllık evliyim,oturma odamda köşe takımım var..
misafir ağırlamıyoruz sadece eşim ben ve bebeğim orda oturuyoruz güzel keyifli oluyor bizim için
ama misafir ağırlamak için uygun değil dediğim gibi..
diğer kullanan arkadaşlarda söylemişler zaten dip dibe oturmak zorundasın misafir için tavsiye etmiyorum ben ..

ben köşeyı sevıyorum ya annemıne vındede vr kendı evıme de aldım annemın evındekı yatakta oluyor köşe dısında 1 teklı 1 de pufumuz var.kendı evımıcın aldıgım spor bı köşe yatakda olmuyo sandıgıda yok tıpıne kandım:) o yuzden mısafırlerın uyuması ıcın ayrıca 2 kanepe aldım dıger odaya

ben köşeyı sevıyorum ya annemıne vındede vr kendı evıme de aldım annemın evındekı yatakta oluyor köşe dısında 1 teklı 1 de pufumuz var.kendı evımıcın aldıgım spor bı köşe yatakda olmuyo sandıgıda yok tıpıne kandım:) o yuzden mısafırlerın uyuması ıcın ayrıca 2 kanepe aldım dıger odaya

bizde misafir gelince yatakta olsun istedik ona göre aldık bizimkisi yapboz gibi parçalanıyor :) ve kocaman 2 kişilik yatak oluyor birleşince..

ben kose takımlarını cok sevıyorum canım.. Oturma odasında, her gun kullanmalık cok hos duruyolar.. ıyı secım yapıyorsun bence :)

ay ne bilim bazıları kullanışlı değil diyo kararsız kaldım

BENCE SIRIN VE SICAK BI ORTAM YARATMAK ICIN OTURMA ODASINDA KOSE TAKIMLARI DAHA KULLANISLI OLUYO.. HELE OTURMA ODAN O KADAR BUYUK DEGILSE.. YATAS IN BI KOSE TAKIMI VAR, EKLEYEMIYORUM ADI "Stunning Tommy" CANIM BENCE COK HOS DURUYOR CIKOLATA RENGINDE..

yatas.com.tr/products/showproduct.aspx?depid=212&proid=41

BASINA WWW KOY LUTFEN.. :)

bak buda cok hos ve sade.. Yatasın kose takımları cok hosuma gıdıyor ama fıyatları nasıldır bılmıyorum.. Bende senın gıbı koyu renklerı sevıyorum ama kesınlıkle bı kac renklı desenlı yastıklarla ortaya cıkmasını saglamak lazım.. Sıyahta guzelmıs canım

evimde kucuk bir odam var bende oraya alcam inşaAllah ev bitince.. diger markalarında güzel takımları oluyor.. salon ıcın uygun degilde oturmak icin gundelık iyi bence. misafiri salona alırsınız.

Back