- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
Konu başlığından bahsetmişYukarda ne var ki
Tobe yarabbi
Ev ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...
Biliyorum sonradan anladımKonu başlığından bahsetmiş
Bence sus, yardimci olsun diğerleri.Yukarda deyince anlamadım bu kadar basit ben anket sandım anlamadığım.icin yazdım konu içine de yazabilirsiniz diye
Neden kaçmıştı kiKuzenim kalmıştı kaçmıştı ordan sıkıntıdan ama. Kötü biryer olduğundan değil.. Kadınlar oluyor aynı yerde kaliniyirmus.. Kuzenim öyle ortamlara gelemediği icin kaçtığını söylemişti. Dışarıya asla iletisim yok demisti sadece kendi istediği ile cikabiliniyormus Sonrasında boşanmışti esinden.
Çocuklar oluyormuş cok aglıyorlarmış yani çocuk olucak tabi aglicaklar sürekli aynı yerdesin çıkmak yasak iletisim yok telefonla konusmak yasak.. kadınlarla ic ice ve cok gürültü olduğu için sıkılmış. Bana öyle demiştiNeden kaçmıştı ki
Peki o neden gitmişti özel değilse ve sonra ne yaptı ordan çıktıktan sonraÇocuklar oluyormuş cok aglıyorlarmış yani çocuk olucak tabi aglicaklar sürekli aynı yerdesin çıkmak yasak iletisim yok telefonla konusmak yasak.. kadınlarla ic ice ve cok gürültü olduğu için sıkılmış. Bana öyle demişti
O köyde yaşıyordu esi ve kaynanası şiddet uygulamıştı evden kaçıp polise gidip o sekilde kadin evine yerlestirmislerdi çocuklarını esine birakip ve 2 tane küçük çocuğu vardi.. Çıktıktan sonra ailesi olayı duydu aldılar onu. Boşandılar çocukları da babasina birakti ailesi kabul etmediği icin. Arada çocukları gelip gidiyor o şekildePeki o neden gitmişti özel değilse ve sonra ne yaptı ordan çıktıktan sonra
Sustum zaten ancak açıklama yapıyorum yine de beğenmeyip gülüp dalga geçiyorlarBence sus, yardimci olsun diğerleri.
Kendin anlayamıyorsun diye belli ki zor durumda olan bir insana bu şekilde konuşamazsın.Yukarda deyince anlamadım bu kadar basit ben anket sandım anlamadığım.icin yazdım konu içine de yazabilirsiniz diye
İnşallah başarırsın umudunu kaybetme.dik dur dualarım seninle .herşey güzel olacakTeşekkür ederim, en çok korktuğum şey oğlum aslında onun iyiliği. Artık beni hiçbir şeye saymayan, yanimdaymis gibi görünüp olmayan annemi ailemi daha az onemsemeye karar verdim. Umarım başarabilirim
Bence ailesinin yanına gitmesi daha geçici bir sey. Ailesi kocana dön, evliliğini bozma vs vs diye diye ikna edebilir, kocası ile arasını çok rahat yapabilir. İkna edebilirler. Öyle potansiyeli olan bir ailenin yanına dönmesindense, devlete sığınıp bağları tamamen koparmasi daha mantıklı. Korkuyor ediyor diye hep öyle kalacak diye bir şey yok. İnsanların dönüm noktaları vardır. O dönüm noktasinda en kokak insan bile bir asla kesilebilir. Hayatının dumenini eline alabilirHic bir halt yapamaz. Devlet kurumunda kalmasi elbet guvenli ama bu isin sonrasi da var. Bu insanin bir meslegi, bir is tecrubesi yok. Cocugunu hastaneye goturmekten bile korkan biri. Ya beni taciz ederlerse diyor. Boyle biri siginma evinden cikip asgari ucretli bir ise girip hem kira odeyip, hem evi gecindirip hem cocuguna bakici nasil bulacak? Bunun icin bir cozum oneriniz var mi bilmem ama gunumuzde hayat sartlari cok kolay degil. Anlik degil uzun vadeli dusunmek lazim ortada bir cocuk var. Tek basina olsa bir sekilde hayatta kalir ama cocuklu biri sadece kendini dusunerek hareket edemez.
Benim de ailem diyor ki son çare bosanirsan bebeginu istemiyoruz. Ama ben onsuz asla yaşayamam. O nasıl yapiyor ki. Çocukları kaç yasindaydiO köyde yaşıyordu esi ve kaynanası şiddet uygulamıştı evden kaçıp polise gidip o sekilde kadin evine yerlestirmislerdi çocuklarını esine birakip ve 2 tane küçük çocuğu vardi.. Çıktıktan sonra ailesi olayı duydu aldılar onu. Boşandılar çocukları da babasina birakti ailesi kabul etmediği icin. Arada çocukları gelip gidiyor o şekilde
Nasil konuştum ezdim mi aşaladım mi polimik mi yarattım ne yaptımKendin anlayamıyorsun diye belli ki zor durumda olan bir insana bu şekilde konuşamazsın.
Anlamıyorsan yeniden oku, anlamadım açıklar mısınız de ya da. Kaldı ki gayet açıkça derdini anlatmış sorun konu sahibinde değil.
Konu sahibi, Allah yardımcın olsun. Umarım hayatının geri kalanı güzel geçer.
Hanımefendi siz her size yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyen herkesi böyle alıntılayacak mısınız? Size göre yanlış anlaşılma olmuş defalarca bunu dile getirdiniz. Okuyan okur. Yani siz böyle açıklama yapınca beğenmedim butonu sihirli bir şekilde değişmeyecek. Böyle bir tepki almasaydınız da bu kadar çok açıklama yapmayacaktınız anladığım kadarıyla. Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bunu göze alarak yorum yapıyoruz. Sürekli aynı şeyleri söylemenin ne anlamı var ? Size göre açıklamanız normal olabilir. Fakat Bazı kişileri tatmin etmemiş olabilir. Bu kadar içerlemenize anlam veremiyorum. Konuşuldu bitti. Burada farklı bir konu konuşuluyor siz hâlâ açıklama yapıyorsunuz. Siz her açıklama yaptığınızda daha fazla mesaj yazılacak daha fazla açıklama yapacaksanız. Ne gereği var kendinizi bu kadar kısır döngü içine sokmaya? Insanlar begenmemis yorumunuzu ben de aciklamanizi begenmedim olarak isaretledim.olabilir böyle şeyler. tamam birakin artık. Konu sahibi anlayisla karsilamis. Kapatin konuyu gitsin.Nasil konuştum ezdim mi aşaladım mi polimik mi yarattım ne yaptım
Beğenmedin yaptın tamam
Sanki sen bir şeyi yanlış anlayıp pat diye konuşmuyorsun neyse
Herkes muhteşem bir ben yanlış anlıyan
Sizin gibi alıntı yapılıyor ben durduk yere yazmıyorum alıntı yapıldığı için cevap yazıyorumHanımefendi siz her size yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyen herkesi böyle alıntılayacak mısınız? Size göre yanlış anlaşılma olmuş defalarca bunu dile getirdiniz. Okuyan okur. Yani siz böyle açıklama yapınca beğenmedim butonu sihirli bir şekilde değişmeyecek. Böyle bir tepki almasaydınız da bu kadar çok açıklama yapmayacaktınız anladığım kadarıyla. Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bunu göze alarak yorum yapıyoruz. Sürekli aynı şeyleri söylemenin ne anlamı var ? Size göre açıklamanız normal olabilir. Fakat Bazı kişileri tatmin etmemiş olabilir. Bu kadar içerlemenize anlam veremiyorum. Konuşuldu bitti. Burada farklı bir konu konuşuluyor siz hâlâ açıklama yapıyorsunuz. Siz her açıklama yaptığınızda daha fazla mesaj yazılacak daha fazla açıklama yapacaksanız. Ne gereği var kendinizi bu kadar kısır döngü içine sokmaya? Insanlar begenmemis yorumunuzu ben de aciklamanizi begenmedim olarak isaretledim.olabilir böyle şeyler. tamam birakin artık. Konu sahibi anlayisla karsilamis. Kapatin konuyu gitsin.
Benim bir tanıdığım orda çalışıyor. Uzun süredir kalanlar var demişti. Siz arayıp bilgi aldınız mı kadın sığınma evleri ile ilgiliEv ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...
Bütün mesajları okudum gerçekten çok sabırlısın boşver ya insanlara açıklama yapmak zorunda değilsin ki gayet de net açıklama yapmışsınSizin gibi alıntı yapılıyor ben durduk yere yazmıyorum alıntı yapıldığı için cevap yazıyorum
Bende çok meraklı değilim
Orada çalışan akrabam. Dışarı çıkıp gezebildiklerini söylemişti. Telefon falan kullanmadıklarıni da sanmıyorum.Çocuklar oluyormuş cok aglıyorlarmış yani çocuk olucak tabi aglicaklar sürekli aynı yerdesin çıkmak yasak iletisim yok telefonla konusmak yasak.. kadınlarla ic ice ve cok gürültü olduğu için sıkılmış. Bana öyle demişti