- 7 Ocak 2016
- 10.301
- 49.631
Orada çalışan akrabam. Dışarı çıkıp gezebildiklerini söylemişti. Telefon falan kullanmadıklarıni da sanmıyorum.
Şimdi baktım da telefon kullanmama doğru olabilir sanırım
Vala Bilmiyorum ben de bana anlatılani yazdımOrada çalışan akrabam. Dışarı çıkıp gezebildiklerini söylemişti. Telefon falan kullanmadıklarıni da sanmıyorum.
Şimdi baktım da telefon kullanmama doğru olabilir sanırım
Çocukları biri 3 aylikti digeri 1 bucuk yasindaydi o zaman. Simdi buyumuslerdirBenim de ailem diyor ki son çare bosanirsan bebeginu istemiyoruz. Ama ben onsuz asla yaşayamam. O nasıl yapiyor ki. Çocukları kaç yasindaydi
Evet çok aradimBenim bir tanıdığım orda çalışıyor. Uzun süredir kalanlar var demişti. Siz arayıp bilgi aldınız mı kadın sığınma evleri ile ilgili
Çok çok üzüldüm ya bı insan nasıl 3 aylikbebeginden uzak durabilir. Ama kinamiyorum asla, çünkü yaşadım ve biliyorum ne kadar zor olduğunuÇocukları biri 3 aylikti digeri 1 bucuk yasindaydi o zaman. Simdi buyumuslerdir
Eşim birdaha vurursa hem darp raporu almayı hemde gitmeyi düşünüyorum ama kendime çok güvenmiyorum çünkü bı mesleğim yok. Son zamanlar kendi halinde, böyle devam ederse elimdeki imkânlarla bı meslek edinene kadar sabrederim ama tekrar vurursa darp raporu alacağım hiç birşey yapamasam dahi. Mesleğim olmadifi için herşey çok zor. Ailem çocuğumu kabul etmez kabul etseler dahi onun yine psikolojisi bozulacak kimse onu sevmeyecek onunla ilgilenmeyecek ben dışında. Bende akşama kadar iş yapacam. Yani çok zor bı ailem var özellikle annem ve abilerimYa şey bile olabilir. Kadın sığınma evine gidersiniz. Birden ortadan kaybolunca aileniz belki durumun ciddiyetinin farkına varır ve kabul eder. Ama yani birden hiç bir bilgi veya ipucu vermeden gitmeniz lazım. İlla endişe ederler,akılları başlarına gelir
Yaş kaçtı sizin? Daha gencecik birisiniz doğru hatirliyorsam. Meslek sahibi olmak için hiç bir zaman geç zaman değil. Annem 45 yaşında emlak işine başladı.su an 48 yaşına ve gayette güzel gidiyor işi Anneannem 40 li yaşlarında aşçılık yaptı ve primlerini doldurup emekli oldu:) kadınlar gerçekten istediği her işi becerebilen varlıklar. Yeter ki gerçekten adım atınEşim birdaha vurursa hem darp raporu almayı hemde gitmeyi düşünüyorum. Son zamanlar kendi halinde, böyle devam ederse elimdeki imkânlarla bı meslek edinene kadar sabrederim ama tekrta vurursa darp raporu alacağım hiç birşey yapmadan dahi. Mesleğim olmadifi için herşey çok zor
24 yaşındayım, o kadar çok istiyorum ki bı meslek sahibi olmayı. Halk eğitim kursları var bizkm burda. Eşim asla izin vermiyor, bende açıktan okuyacağım en azından yapabildiğim kadarıni yapmaya çalışacağımYaş kaçtı sizin? Daha gencecik birisiniz doğru hatirliyorsam. Meslek sahibi olmak için hiç bir zaman geç zaman değil. Annem 45 yaşında emlak işine başladı.su an 48 yaşına ve gayette güzel gidiyor işi Anneannem 40 li yaşlarında aşçılık yaptı ve primlerini doldurup emekli oldu:) kadınlar gerçekten istediği her işi becerebilen varlıklar. Yeter ki gerçekten adım atın
Eşim birdaha vurursa hem darp raporu almayı hemde gitmeyi düşünüyorum ama kendime çok güvenmiyorum çünkü bı mesleğim yok. Son zamanlar kendi halinde, böyle devam ederse elimdeki imkânlarla bı meslek edinene kadar sabrederim ama tekrar vurursa darp raporu alacağım hiç birşey yapamasam dahi. Mesleğim olmadifi için herşey çok zor. Ailem çocuğumu kabul etmez kabul etseler dahi onun yine psikolojisi bozulacak kimse onu sevmeyecek onunla ilgilenmeyecek ben dışında. Bende akşama kadar iş yapacam. Yani çok zor bı ailem var özellikle annem ve abilerim
Ohoo daha yolun basindasiniz. Her türlü yaparsınız. Hiç zor değil. İlla her şeyi bilmeye ilk etapta gerek bile olmuyor. En basidi bir magazaya satış elemanı olarak girer iş ogrendikce farklı farklı sektörlerde farklı statüde çalışabilirsiniz bile. Yani illa meslek sahibi olmak deyince her işin ustası olmaya gerek bile yok24 yaşındayım, o kadar çok istiyorum ki bı meslek sahibi olmayı. Halk eğitim kursları var bizkm burda. Eşim asla izin vermiyor, bende açıktan okuyacağım en azından yapabildiğim kadarıni yapmaya çalışacağım
Devlete sığınmak en mantıklısı fakat aileniz kardeşiniz vs yoj muSorum yukarda hanımlar, eşimden kurtulmak icjn tek seçeneğim bu, yani kadın sığınma evine gitmek ama cesaret edemiyorum. Orada bı süre yaşayıp sonrasında düzenini kurmuş olan var mı?
VarDevlete sığınmak en mantıklısı fakat aileniz kardeşiniz vs yoj mu
Teşekkür ederim umarım başarırım bı günOhoo daha yolun basindasiniz. Her türlü yaparsınız. Hiç zor değil. İlla her şeyi bilmeye ilk etapta gerek bile olmuyor. En basidi bir magazaya satış elemanı olarak girer iş ogrendikce farklı farklı sektörlerde farklı statüde çalışabilirsiniz bile. Yani illa meslek sahibi olmak deyince her işin ustası olmaya gerek bile yokhe olsanız fena mı olur? Olmaz tabi. Ama bir işe en alttan girip öğrene öğrene de yukselenilirsniz.
İnşallah burada ben başardım diye açtığını konulara da tebrik etmeye gelmek nasip olurTeşekkür ederim umarım başarırım bı gün
Aminn inşallahİnşallah burada ben başardım diye açtığını konulara da tebrik etmeye gelmek nasip olur