Aranızda daha önce kadın sığınma evinde kalmış olan varmı?

Tek güvenli yer şartları ne olursa olsun ailenin yanı. Ne yap ne et gerekirse boynunu bük ve ailenin evine git. Ailenden duyacağın hiçbir laf söz o pislik kocanın yaptıklarından daha kötü olamaz.

Başlıktan bahsediyor
Oyleymis janecim
Ilk önce konu başlığını kast ettiğini anlamadım anlamadım bi dalgınlık oldu sanırım
Ama malesef kaç kez açıklama yaptım halen açıklamaya bile.begenmedim atılıyor

cidden anlamadım yukarda deyince kaç kez yazdım konu sahibine kusura bakma dedim
oysa bir ufak şeyin bile affı yok tetikte bekleyenler için
ben sandım ki yukarda deyince anket yaptı yada sildi konuyu
sonrası anladım başlığı kast ettiğini anlamadığım için keşke konu içine de yazsaydın dedim demez olsaydım
bin pişman oldum

Oyleymis janecim
Ilk önce konu başlığını kast ettiğini anlamadım anlamadım bi dalgınlık oldu sanırım

cidden anlamadım yukarda deyince kaç kez yazdım konu sahibine kusura bakma dedim
sonrası anladım başlığı kast ettiğini anlamadığım için keşke konu içine de yazsaydın dedim demez olsaydım

Ya sanki hicbir konuya hicbirimiz sert yazmadik bir tek sen yazdin ve ilk sensin sanki. Salla gitsin. Bu kadar aciklama yapmaya ugrasma, birak isteyen istedigi gibi anlasin.

türkiye kadın dernekleri federasyonu, mor çatı, kadın meclisleri gibi stk larla iletişime geçtiniz mi? onlar avukat falan ayarlıyorlar, sizi en doğru şekilde yönlendirirler.
Mor catiyi aradım beni bizim buradaki bı derneğe yönlendirdiler orayi önce aradım sonra yüz yüze görüştük. Psikologa gidiyorum onunla konusyoruz genelde orda

Oyleymis janecim

bin pişman oldum
Aman Parem bosver oluyor bazen öyle, dalgınlığına gelmiş normal yani. Takma kafana, üzme güzel canını :KK60:
Sen böyle durumlarda dalga geçecek son insansın

Mor catiyi aradım beni bizim buradaki kamer vakfina yönlendirdiler orayi önce aradım sonra yüz yüze görüştük. Psikologa gidiyorum onunla konusyoruz genelde orda
psikologdan ziyade daha ciddi çözümlere ihtiyacınız var. diğer dernekleri de deneyin bakalım onlar nasıl yönlendirecekler.

Ya sanki hicbir konuya hicbirimiz sert yazmadik bir tek sen yazdin ve ilk sensin sanki. Salla gitsin. Bu kadar aciklama yapmaya ugrasma, birak isteyen istedigi gibi anlasin.
Yanı olabiliyor yanlış kimse anlamiyor mu şimdi konu var Annem kovulmuş diye annesinin kovulmasıyla ilgili bir açıklama yok
Başlığı okuyup başka türlü yazılabilir

Heleki bana tepki verenler üyelere en tepki verenlerdir buda işin diğer tarafı
Tetikte bekleyenler var.gunces biliyorsun
Başka bir konuda tartışıp halen orda kalanlar var
Kaç kez açıkladım

Konu başlığını kastettiğini sonradan anladım diye
Ben rahatım konu sahibine garezin varmı diyenler oldu ya oysa olması gerekeni yazdım konu sahibine yazdım kusura bakma dedim
Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim

Aman Parem bosver oluyor bazen öyle, dalgınlığına gelmiş normal yani. Takma kafana, üzme güzel canını :KK60:
Sen böyle durumlarda dalga geçecek son insansın
Kuzum konu sahibini linclemedim
Yada polimik tartışma yapmadım ağız dalaşına girmedim
Elli kez yanlış anladım dedim
Neden dalga geceyim bende yaşadım konu sahibinin başka bir şeklini biliyorsunuz bunu sizler
Dediğim gibi olayı başka yöne çekmeye çalıştılar başardılar

Yanı olabiliyor yanlış kimse anlamiyor mu şimdi konu var Annem kovulmuş diye annesinin kovulmasıyla ilgili bir açıklama yok
Başlığı okuyup başka türlü yazılabilir

Heleki bana tepki verenler üyelere en tepki verenlerdir buda işin diğer tarafı
Tetikte bekleyenler var.gunces biliyorsun
Başka bir konuda tartışıp halen orda kalanlar var
Kaç kez açıkladım

Konu başlığını kastettiğini sonradan anladım diye
Ben rahatım konu sahibine garezin varmı diyenler oldu ya oysa olması gerekeni yazdım konu sahibine yazdım kusura bakma dedim
Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim

Burada herkes farkli bir karakter ve her konuya herkesin tepkisi ayni olamaz bunu ya anlamiyorlar ya da kabullenmekte zorluk cekiyorlar. Anlamamis olabilirsin, dalginligina gelmis olabilir vs.hepimiz insaniz olabilir boyle seyler. Anlamis olup neden yazdin diye de sorabilirsin bu linclemek ya da bir tepki degildir.

inşallah verdiğiniz bu kurtulma kararını uygularsınız da kurtulursunuz bu pislik adamdan. ben sizin oğlunuz için çok güçlü bir anne olacağınızı düşünüyorum. o pislikten kurtulup güzel bir hayat yaşayacaksınız inşallah oğlunuzla

Yakın bir arkadaşım sığınma evinde hemşire. Az çok biliyorum sorunuz neydi

Yakın bir arkadaşım sığınma evinde hemşire. Az çok biliyorum sorunuz neydi
Orda şartlar nasıl ve kalma süresi bittikten sonra bebegi olan anneler ne yapıyor mesleği yoksa , geliri yoksa?

Orda şartlar nasıl ve kalma süresi bittikten sonra bebegi olan anneler ne yapıyor mesleği yoksa , geliri yoksa?
Şartlar iyi. Süreyi bilmiyorum. Meslek edindirme kursları oluyor. Meslek sahibi olmanıza yardımcı oluyorlar. Oradan çıkınca ev bark saglamiyorlar diye biliyorum. Ama fakirlik belgesi tarzı bir şey oluyor tam adını bilmiyorum. Muhtarlar belirliyor mahallede ihtiyacı olanları. Kendiniz de başvurabilirsiniz sosyal yardıma ama nereden nasıl bilmiyorum belirli bir miktar maddiyat sağlıyor.

Şartlar iyi. Süreyi bilmiyorum. Meslek edindirme kursları oluyor. Meslek sahibi olmanıza yardımcı oluyorlar. Oradan çıkınca ev bark saglamiyorlar diye biliyorum. Ama fakirlik belgesi tarzı bir şey oluyor tam adını bilmiyorum. Muhtarlar belirliyor mahallede ihtiyacı olanları. Kendiniz de başvurabilirsiniz sosyal yardıma ama nereden nasıl bilmiyorum belirli bir miktar maddiyat sağlıyor.
Ev ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...

Ev ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...
Fikrim yok ama bir dolu çocuğu sizin gibi küçük olan anne vardır o evlerde.
Mutlaka bunu da düşünmüşlerdir.
Eğer kadın sığınma evine giderseniz sadece devlete güvenin.
Orada tanışacağınız insanlara karşı dikkatli olun.
Çocuğunuz, işiniz ve hayatınızı yoluna koyma odaklı olun.
Görevliler dışında hiç kimsenin planlarınıza etki etmesine izin vermeyin.
Hayatınızı yeniden başlatmak için bir yerden başlamanız lazım, o zaman bu zamandır umarım.
Allah işinizi rast getirsin.

Fikrim yok ama bir dolu çocuğu sizin gibi küçük olan anne vardır o evlerde.
Mutlaka bunu da düşünmüşlerdir.
Eğer kadın sığınma evine giderseniz sadece devlete güvenin.
Orada tanışacağınız insanlara karşı dikkatli olun.
Çocuğunuz, işiniz ve hayatınızı yoluna koyma odaklı olun.
Görevliler dışında hiç kimsenin planlarınıza etki etmesine izin vermeyin.
Hayatınızı yeniden başlatmak için bir yerden başlamanız lazım, o zaman bu zamandır umarım.
Allah işinizi rast getirsin.
Ne zaman olur bilmiyorum ama gidersem mutlaka bu dedikleriniz aklıma gelecek

X