- 9 Kasım 2015
- 6.060
- 10.854
Konunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalmadı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun başlığını görmeden mi açıyorsunuz anlamadım ki. Kadıncağız belli ki zor durumda, atar yapacak üye/ konu mu kalmadı da iki mesaj birden yazıp yüklendiniz?
Başlıktan bahsediyorYukarda ne var ki
Tobe yarabbi
Oyleymis janecimBaşlıktan bahsediyor
Oyleymis janecim
Ilk önce konu başlığını kast ettiğini anlamadım anlamadım bi dalgınlık oldu sanırım
Ama malesef kaç kez açıklama yaptım halen açıklamaya bile.begenmedim atılıyor
cidden anlamadım yukarda deyince kaç kez yazdım konu sahibine kusura bakma dedim
oysa bir ufak şeyin bile affı yok tetikte bekleyenler için
ben sandım ki yukarda deyince anket yaptı yada sildi konuyu
sonrası anladım başlığı kast ettiğini anlamadığım için keşke konu içine de yazsaydın dedim demez olsaydım
Mor catiyi aradım beni bizim buradaki bı derneğe yönlendirdiler orayi önce aradım sonra yüz yüze görüştük. Psikologa gidiyorum onunla konusyoruz genelde ordatürkiye kadın dernekleri federasyonu, mor çatı, kadın meclisleri gibi stk larla iletişime geçtiniz mi? onlar avukat falan ayarlıyorlar, sizi en doğru şekilde yönlendirirler.
Aman Parem bosver oluyor bazen öyle, dalgınlığına gelmiş normal yani. Takma kafana, üzme güzel canınıOyleymis janecim
Ilk önce konu başlığını kast ettiğini anlamadım anlamadım bi dalgınlık oldu sanırım
Ama malesef kaç kez açıklama yaptım halen açıklamaya bile.begenmedim atılıyor
cidden anlamadım yukarda deyince kaç kez yazdım konu sahibine kusura bakma dedim
oysa bir ufak şeyin bile affı yok tetikte bekleyenler için
ben sandım ki yukarda deyince anket yaptı yada sildi konuyu
sonrası anladım başlığı kast ettiğini anlamadığım için keşke konu içine de yazsaydın dedim demez olsaydım
bin pişman oldum
psikologdan ziyade daha ciddi çözümlere ihtiyacınız var. diğer dernekleri de deneyin bakalım onlar nasıl yönlendirecekler.Mor catiyi aradım beni bizim buradaki kamer vakfina yönlendirdiler orayi önce aradım sonra yüz yüze görüştük. Psikologa gidiyorum onunla konusyoruz genelde orda
Yanı olabiliyor yanlış kimse anlamiyor mu şimdi konu var Annem kovulmuş diye annesinin kovulmasıyla ilgili bir açıklama yokYa sanki hicbir konuya hicbirimiz sert yazmadik bir tek sen yazdin ve ilk sensin sanki. Salla gitsin. Bu kadar aciklama yapmaya ugrasma, birak isteyen istedigi gibi anlasin.
Arayacağım ilk fırsatta teşekkür ederimpsikologdan ziyade daha ciddi çözümlere ihtiyacınız var. diğer dernekleri de deneyin bakalım onlar nasıl yönlendirecekler.
Kuzum konu sahibini linclemedimAman Parem bosver oluyor bazen öyle, dalgınlığına gelmiş normal yani. Takma kafana, üzme güzel canını
Sen böyle durumlarda dalga geçecek son insansın
Yanı olabiliyor yanlış kimse anlamiyor mu şimdi konu var Annem kovulmuş diye annesinin kovulmasıyla ilgili bir açıklama yok
Başlığı okuyup başka türlü yazılabilir
Heleki bana tepki verenler üyelere en tepki verenlerdir buda işin diğer tarafı
Tetikte bekleyenler var.gunces biliyorsun
Başka bir konuda tartışıp halen orda kalanlar var
Kaç kez açıkladım
Konu başlığını kastettiğini sonradan anladım diye
Ben rahatım konu sahibine garezin varmı diyenler oldu ya oysa olması gerekeni yazdım konu sahibine yazdım kusura bakma dedim
Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim
Orda şartlar nasıl ve kalma süresi bittikten sonra bebegi olan anneler ne yapıyor mesleği yoksa , geliri yoksa?Yakın bir arkadaşım sığınma evinde hemşire. Az çok biliyorum sorunuz neydi
Şartlar iyi. Süreyi bilmiyorum. Meslek edindirme kursları oluyor. Meslek sahibi olmanıza yardımcı oluyorlar. Oradan çıkınca ev bark saglamiyorlar diye biliyorum. Ama fakirlik belgesi tarzı bir şey oluyor tam adını bilmiyorum. Muhtarlar belirliyor mahallede ihtiyacı olanları. Kendiniz de başvurabilirsiniz sosyal yardıma ama nereden nasıl bilmiyorum belirli bir miktar maddiyat sağlıyor.Orda şartlar nasıl ve kalma süresi bittikten sonra bebegi olan anneler ne yapıyor mesleği yoksa , geliri yoksa?
Ev ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...Şartlar iyi. Süreyi bilmiyorum. Meslek edindirme kursları oluyor. Meslek sahibi olmanıza yardımcı oluyorlar. Oradan çıkınca ev bark saglamiyorlar diye biliyorum. Ama fakirlik belgesi tarzı bir şey oluyor tam adını bilmiyorum. Muhtarlar belirliyor mahallede ihtiyacı olanları. Kendiniz de başvurabilirsiniz sosyal yardıma ama nereden nasıl bilmiyorum belirli bir miktar maddiyat sağlıyor.
Fikrim yok ama bir dolu çocuğu sizin gibi küçük olan anne vardır o evlerde.Ev ,kreş desteği yoksa bebekli bı annenin ordan çıkınca hayata tutunması çok zor...
Ne zaman olur bilmiyorum ama gidersem mutlaka bu dedikleriniz aklıma gelecekFikrim yok ama bir dolu çocuğu sizin gibi küçük olan anne vardır o evlerde.
Mutlaka bunu da düşünmüşlerdir.
Eğer kadın sığınma evine giderseniz sadece devlete güvenin.
Orada tanışacağınız insanlara karşı dikkatli olun.
Çocuğunuz, işiniz ve hayatınızı yoluna koyma odaklı olun.
Görevliler dışında hiç kimsenin planlarınıza etki etmesine izin vermeyin.
Hayatınızı yeniden başlatmak için bir yerden başlamanız lazım, o zaman bu zamandır umarım.
Allah işinizi rast getirsin.