Arkadaşım ayrıyken çocuk yapmışlar filan diye sistemde yazmıyor zaten eşi bir ara kendi memleketine adresini aldırmış bir kaç ay sonra tekrar bunun görev yaptığı yere aldırmış adresini daha sonra da diğer kocası olan şahıs aynı ilde farklı farklı apartmanlara çıkmış sonra geri aynı eve aldırmış adrea kaydını yani bir anlaşmazlık yaşadıkları adres değişikliklerinden anlaşılıyor. Sonra 2.çocukları doğmuş bubtarihten tam 10 ay sonra...Ben sizin düştüğünüz duruma üzüldüm ama hiç zannetmiyorum ki herhangi bir program ayrıyken çocuğu yapmışlar diye yazsın. Hatta diğer öğrendiğiniz ayrıntılarda fazla ayrıntılıBiz kendi kendinize yaptığınız çıkarımları gereksiz bulduk. Hatta ben 6 ay boyunda neden bakmadınız bu programa diye sordum. Yanılıyorda olabilirim ama öğrendiğiniz ayrıntıların bir çoğu sanki adamın ağzından duymuşsunuz hissi veriyor.
Mutsuz adam boşansın bi zahmet değil mi.Malesef böyle tipler çoğaldı. Ağız dolusu küfür etmek isterdim. Ama allahtan da da çirkinleşmemiş. Çünkü buu modeller genelde o dakika ağlamaya başlarlar. Ah çok, mutsuzım ah bilsen neler çekiyorum vs. Ama yalandır. Evli olup başkasına yazna ve mutsuzum diyen yalan söylüyodur hiç şaşmaz hiç. Rabbim karşınıza sizi ve sevginizi hakedecek birini çıkarır umarım.. Ne hali varsa görsün kendi pisliğinde boğulsun umarım
Adam tehlikeli ama sizde az değilsiniz. Adamın medeni haline bakıp kapatmak yerine didik didik etmişsiniz. Sonuçta sizi ilgilendiren kısım sadece medeni haliydi. Görevinizi kötüye kullanıyorsunuz. Sizi şikayet edip ip adresinizi buldurursak başınıza gelebilecekleri düşünüp bu kadar açık etmeyin kendinizi. Burada her kesimden insan var.Arkadaşım ayrıyken çocuk yapmışlar filan diye sistemde yazmıyor zaten eşi bir ara kendi memleketine adresini aldırmış bir kaç ay sonra tekrar bunun görev yaptığı yere aldırmış adresini daha sonra da diğer kocası olan şahıs aynı ilde farklı farklı apartmanlara çıkmış sonra geri aynı eve aldırmış adrea kaydını yani bir anlaşmazlık yaşadıkları adres değişikliklerinden anlaşılıyor. Sonra 2.çocukları doğmuş bubtarihten tam 10 ay sonra...
Kim düzenini bozar iki çocuk yapmış adamMutsuz adam boşansın bi zahmet değil mi.
Yok düzenlerini bozmazlar bu tipler.Mutsuz adam boşansın bi zahmet değil mi.
Hahaha bak öyle dedin üyelik iptal olduAdam tehlikeli ama sizde az değilsiniz. Adamın medeni haline bakıp kapatmak yerine didik didik etmişsiniz. Sonuçta sizi ilgilendiren kısım sadece medeni haliydi. Görevinizi kötüye kullanıyorsunuz. Sizi şikayet edip ip adresinizi buldurursak başınıza gelebilecekleri düşünüp bu kadar açık etmeyin kendinizi. Burada her kesimden insan var.
Hatta ismide değiştirdi ama nafile eski ismin duruyor canım ya
Dedim bu işte oturmayan şeyler var diyeHahaha bak öyle dedin üyelik iptal oldu
Ya bide eleştirincede kırıcı olmayın,yaşamadan eleştirmek kolay bilmem ne. Ya bunda yaşanılan bir durum yok ki zaten,yaşanmadan biten bi şey var zaten. Adam zarf atmış,sende yememişsin işte konu kapanmış. Hala saf gibi anlamamazlığa vurup,bunun amacı neydi diye sorarsan,yok sosyal medyadan tanışmadık falan gibi komik şeyler öne sürersen bende eleştiririm yani. Gülerim hatta.Dedim bu işte oturmayan şeyler var diye
Ya bilmiyorum ama yaşanılmadiysa birşeyler neden adamın hayati şeceresi çıkarılır ki.bir surude imalar falan.yok adres yok ikinci çocuk yok apartman.bu işte bir is vardı.zaten kaçmasından belli.Ya bide eleştirincede kırıcı olmayın,yaşamadan eleştirmek kolay bilmem ne. Ya bunda yaşanılan bir durum yok ki zaten,yaşanmadan biten bi şey var zaten. Adam zarf atmış,sende yememişsin işte konu kapanmış. Hala saf gibi anlamamazlığa vurup,bunun amacı neydi diye sorarsan,yok sosyal medyadan tanışmadık falan gibi komik şeyler öne sürersen bende eleştiririm yani. Gülerim hatta.
Bende hala karşımdakinin niyetini bu kadar anlayamayacak kadar kör olursam benide eleştirebilirler sorun yokAdam neticede evli,sana ne 2. çocuğu ne zaman yapmışlar,niye yapmışlar. Sen hala neden kurcalıyosun ki dimi?
Allah'a havale et geç. Laf söyleyincede ağlıyolar.
Dediğin gibide olabilir. Yaptığın suç bak ip adresinden bulunur dedikleri içinde kaçmış olabilir.Ya bilmiyorum ama yaşanılmadiysa birşeyler neden adamın hayati şeceresi çıkarılır ki.bir surude imalar falan.yok adres yok ikinci çocuk yok apartman.bu işte bir is vardı.zaten kaçmasından belli.
Yaptığı zaten suç öyle kurumlarda önüne gelenin bilgilerine bakılmaz hem sistemden gorunuyor kime bakıldığı.yok izinli bakmismis yersek.Dediğin gibide olabilir. Yaptığın suç bak ip adresinden bulunur dedikleri içinde kaçmış olabilir.
Ya izni olsa bile öyle kafasına göre isteği kişiye bulabileceğini sanmıyorum. Bencede salladı.Yaptığı zaten suç öyle kurumlarda önüne gelenin bilgilerine bakılmaz hem sistemden gorunuyor kime bakıldığı.yok izinli bakmismis yersek.
İyi salladı senin ile bana da minnos.kadının kurdu kadın denediği kaldı bizeYa izni olsa bile öyle kafasına göre isteği kişiye bulabileceğini sanmıyorum. Bencede salladı.
Salladıda ne oldu sanki? Biz kötü bi şey yazmadık kiİyi salladı senin ile bana da minnos.kadının kurdu kadın denediği kaldı bize
Öncelikle bir avukat olarak söylüyorum cümle alemin verileri elinizde olsa , elinide o adamın görevinizle ilgili bu bilgiye bakmanızı gerektiren bir göreviniz yoksa bakamazsınız, bu en hafif hali ile görevi ihmal suçudur. Zira birçok meslek grubu işi gereği kişilerin verilerine ulaşma hakına sahip ama bırakın valilikte çalışan mühendisi, hakim savcılar bile bunu kendi işi için kullanamaz.Eğer kişi şikayet ederse bilgisayar girişlerinden çok rahat bir şekilde bu tespit edilebiliyor, bunun yüzünden hem özel sektörde hem devlet memurlarında bir sürü örneği var, ceza alan, işinden olan.Yakalanma diye bir şey söz konusu değil bizzat insanların verileri bizim elimizde bu işle alakalı görevlileriz bunu anlatamadım bi türlü! İyi ki de bakmışım yoksa bu kişi benden bu durumu saklamaya devam edecekti. Aynı zamanda bahsettiğim şahıs bana evliydik ayrıldık demişti ben inanmadığım için didikledim. Öğrendikten sonra da gayet olgun davranıp yaptığı şeyin çok yanlış olduğunu söyledim. Bir kadın olarak başka bir kadına bilmeden bana bunu yaptırdığın içşn de hakkımı helal etmediğimi, arama dediğimi söyledim. Burada kandırılan benim hemcinsim olarak beni ezmeye çalışıyorsunuz bir kaç kişi olarak. Aldatılan kadınlar böyle eşlerini affedip bağrına basmaya devam ede dursunlar evet olan kadınlara olur!
Çok yaşa yaa canım ne kadar güzel anlatmışsin.gerceklere kapalı kendisi. aynısı dedim bnde sadaka ver diye.cemkirdi bana da.cok ahlaksız bir adam anlattığı doğruysa.Öncelikle bir avukat olarak söylüyorum cümle alemin verileri elinizde olsa , elinide o adamın görevinizle ilgili bu bilgiye bakmanızı gerektiren bir göreviniz yoksa bakamazsınız, bu en hafif hali ile görevi ihmal suçudur. Zira birçok meslek grubu işi gereği kişilerin verilerine ulaşma hakına sahip ama bırakın valilikte çalışan mühendisi, hakim savcılar bile bunu kendi işi için kullanamaz.Eğer kişi şikayet ederse bilgisayar girişlerinden çok rahat bir şekilde bu tespit edilebiliyor, bunun yüzünden hem özel sektörde hem devlet memurlarında bir sürü örneği var, ceza alan, işinden olan.
İkinci olarak kimse adamı övmedi, aksine adamı aklamaya çalışan bizzat sizsiniz. Yok çok düzgün biriymiş, yok çok iyi yaklaşmış, karısı yedi yaş büyükmüş, çok ikametgah değiştirmişler, ayrı yaşamışlar, sonradan birleşmişler çocuk yapmışlar , adam sizin karakterinize ve mükemmelliğinize dayanamamış falan bu senaryoyu yazan, buna inanmak isteyen sizsiniz. Sizin adamın evli olduğunu öğrendikten sonra , geri kalana bakarken amacınız neydi mesela? Sizle sosyal hayatında medeni bir şekilde ilgisini belli etmek yerine , el altından telefonla flört etmeye çalışan adamın evli olduğunu öğrenmek yetmedi mi de eşinin yaşına, çocukların doğum tarihine ve ikametgah değişikliğine kadar bakma ihtiyacı hissettiniz? Bununla ilgili kafanızda bir senaryo yaratmaya çalıştınız. Bizde sizi bu yönden tenkit ettik, adamın derdi belli, sana yaklaşma niyeti belli, boşuna kafanda saçma duygusal bir senaryo yazma diye. Daha öncede yazdım niyeti temiz ve duygusal yönden bir kadına yakınlık duyan hiçbir erkek, daha önce yara almış anne olan bir kadına insanların gözünde zor durumda kalmasına neden olacak bir duruma düşürmez. Ayrıca adamın eşi ile ilişkisi kendini ilgilendirir, boşar boşamaz bu da onların problemi, zaten böyle adamla evli kalmak bir kadının kendisine yaptığı en büyük haksızlık zaten ama emin olun o kadın bile kocasının yaptığı şerefsizliği sizin kadar duygusal bir senaryo ile hafifletmeye çalışmazdı.
Bence adamın özel hayatı ve evliliği ile ilgili kafa yormak yerine, Allahın sizi ne büyük bir bela dan kurtardığığını düşünerek sadaka falan verin.