Aranızda bu davranışlardan ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım Allah sana bol sabır versin, ve seni her daim dürüst insanlarla karşılaştırsın..
Şansın varmış ki adamın ne mal olduğunu öğrenebilmişsin. Aranızda bir ilişki de başlayabilirdi, bağlanabilirdin de, aman dikkat et iyi niyetinden kimseye toz kondurmamazlık etme. Elbette hayatına birini almak isteyebilirsin ama daha temkinli ol, ağzı iyi laf yapan adamlara aldanma. Adam leş zaten, yuvasını çocuklarını düşünmeyen adam sizin yas sürecinde olmanızı, incinebileceğinizi düşünür mü hiç.. Biz kendimiz kollamak zorundayız kendimizi, kimse bize acımaz vallahi.

Siz bir çıkarım yapıyorsunuz hanımefendi sürekli adres değiştirdiklerini gore araları kötüydü bunuda aldatmaya bağlayıp bu arada da ikinci çocuğu yaptıgini diyorsunuz.enterese etmiyorsa bu kadar çıkarımı niye yapıyorsunuz?sizin adınıza üzgünüm gerçekleri goremiyorsunuz.
Çıkarım değil sistemden gördüklerimi söylüyorum. Yani adam aramız kötüydü dedi ama tekrar birleşip çocuk yapmış diyorum bende adi biri olduğunu söylemeye çalışıyorum!

Arkadaşım Allah sana bol sabır versin, ve seni her daim dürüst insanlarla karşılaştırsın..
Şansın varmış ki adamın ne mal olduğunu öğrenebilmişsin. Aranızda bir ilişki de başlayabilirdi, bağlanabilirdin de, aman dikkat et iyi niyetinden kimseye toz kondurmamazlık etme. Elbette hayatına birini almak isteyebilirsin ama daha temkinli ol, ağzı iyi laf yapan adamlara aldanma. Adam leş zaten, yuvasını çocuklarını düşünmeyen adam sizin yas sürecinde olmanızı, incinebileceğinizi düşünür mü hiç.. Biz kendimiz kollamak zorundayız kendimizi, kimse bize acımaz vallahi.
Okuduğum en mantıklı ve teselli edici yorum olmuş Allah razı olsun. Ben zaten bu cümleleri de duyup daha da rahatlamak ve görüşmeyerek iyi yapıyorum demek ve kadın desteği almak için buraya bunları yazdım. Teşekkür ederim 🙏

Siz minnos ve didilika her yorumuma da beğenmedim atmışsınız. Anlamafığınız bir şey var ben zaten öğrendiğim an görüşmeyi kestiğimi söyledim o bilgileri de sizlere detay vermek için yazdım beni zaten artık hiç bir bilgisi enterese etmiyor! Kandırılmayı ve acılı olduğumu söylediğim halde bu bilgileri benden saklaması canımı acıttı anlıyor musunuz? Ben büyük bir acı yaşadım oturduğunuz yerden eleştirmek ne kolay!
Her yoruma beğenmedim atmadım ama istersem atadabilirim,o butonu oraya bunun için koymuşlar dimi? Bunun için kalkıp beni eleştirmeye kalkmanız çok komik :KK70: Ayrıca benim sizi eleştirdiğim nokta hala adamın,karısıyla ilgili olan mevzularını düşünüp,onlardan mana çıkarmaya çalışmanız. Çünkü işin o kısmının sizle hiç bir alakası yok. Karı koca arasında olan mevzular bunlar. Ve bu mevzular adamın yalancı ve sadakatsiz biri olduğunu değiştirmez.

Ben size neden adamla hala görüşüyorsunuz demedim? Neden adamla hemen görüşmeyi kesmediniz diye de eleştirmedim. Benim eleştirdiğim nokta hala adamın amacı ne diye sormanız ve adamın karısıyla arasındaki mevzuları deşmenizden dolayıydı. Mesajlarımı tekrar okuyun isterseniz. Dediğim gibi olayları gerçekten çok değişik değerlendiriyosunuz.

Çıkarım değil sistemden gördüklerimi söylüyorum. Yani adam aramız kötüydü dedi ama tekrar birleşip çocuk yapmış diyorum bende adi biri olduğunu söylemeye çalışıyorum!
Sistemde evi ayırdıkları mi yazıyor aldattigi mi yazıyor sonra tekrar birlesip ikinci cocuk oldugu mu yaziyor. Allah aşkına.bunlar çıkarım olmuyor mu?adam baştan itibaren durust olmamış ki size.aramiz kötü dediğine mi inanacaksiniz.belki de ball gibidir arası eşiyle nerden bilebiliriz.ben başta da dedim Allah korumuş sizi diye

Çok büyük yanlış içindesiniz, mesleğinizi ve bazı verilere kullanma hakkınızı kişisel işleriniz için kullanamazsınız, eğer yakalanırsanız veya şikayet olursa zor durumda kalırsınız. İkinci olarak nerden biliyorsunuz adamın sosyal medyada kadın aramadığını, size orada denk gelmemesi adamın onu yapmadığını göstermez ki; kaldı ki sosyal ortamında bile el altından( zira size sosyal alanda değilde kimseye çaktırmadan telefon üzerinden flört etmesini kastediyorum) başka kadına yazan adamın sosyal medyada farklı hesapları olmadığını nereden biliyorsunuz, sadece siz orada rastlamadınız o kadar.
Siz kendi hayal dünyanızda inanmak istediğine inanıyorsunuz ama kusura bakma sizin iyiliğiniz için gerçeği söylemek zorundayım. Adam ne sizin karakteriniz ne de iyiliğiniz için yaklaştı size . Adamın sizi seçmesinin nedeni, cinsel olarak sizi beğenmesi ve sizle takıldıktan sonra başını belaya çıkartmadan hayatından çıkartabilmesinin kolay olması. Asker ve polisler için özellikle evliyse bekar genç kızlarla yaşanan ilişkiler tehlikelidir, zira gerçek ortaya çıktığında genç kızların adamı kuruma şikayet etmesi, cinsel birliktelik için istismar iddiası ile savcılığa başvurma riski çoktur ce çok sık rastlanan bir durumdur. Ama başından bir evlilik geçmiş, çocuğu olan ve sosyal statü olarak toplumda belli bir yeri olan kadınlar böyle adamlarla bilerek ya da bilmeyerek birşey yaşadıklanda kendi konumları yüzünden sessiz kalıyorlar, zira bizim toplumumuzda bu durumda olay dillendirildiğinde olan sadece kadına oluyor.
Özellikle adamın eşinin yaşı ile ilgili yaptığınız yorum çok hadizce kusura bakmayın. Bence biran evvel yaşadığınız duygusal boşluktan çıkın. Adamın karısından daha genç, güzel ya da iyi olduğunuz için seçilmediniz, adamın size hissettikleride cinsel arzudan başka birşey değil, zira hiçbir erkek gerçekten birşeyler hissettiği kadına metresliği yakıştırıp, onu bu konuma düşürmeye çalışmaz. Siz sadece o adam için kendince duygusal boşluğu olan kandırılması kolay ve başına bela açamayacak fiziksel olarak beğendiği kadınsınız o kadar. Adamın adres değişikliği bilgilerinden kafanızdan senaryo uydurmaktan vazgeçin

Merhabalar
Buraya taa 2013te hamilelik öncesi yazmışım şimdi saçma bir nedenle yazma gereği duydum sanırım bilmediğim insanlarla dertleşme dürtüsü. Ben 2yıl evvel çok sevdiğim biricik eşimi kanserden kaybettim bir çocuğum var, bir kamu kurumunda iyi bir işim var kendi hayatımı idame ettiriyorum refah bir şekilde.. Kafamı meşgul etmek adına yüksek lisansa kaydoldum. Orada sınavlar için bir whatsap grubu oluşturmak adına sınıftan biri beni aradı kendisi hava astsubayı. Kabul eder misiniz böyle sınavlarda herkesin bir soru sayısı olacak ve online olan sınavda cevabı atacak gruba dedi neyse kabul ettim ama bayağı telefonda konuştu ben kapattım telefonu zorla diyebilirim. Bir kaç gün sonra da sizin ses tonunuzdan, kültürlü konuşmalarınızdan etkilendim diye bir mesaj attı. Beni rahatsız etmeden ara ara yazdı ben hep eşimi sevdiğimi bir gönül ilişkisine kapalı olduğumu belirttim. Kendisiyle de aynı memleketli olmamız filan tesadüftü. Bir kaç ay böyle ara ara yazdı bir kaç kez de aradı bende mesajlarına cevap verdim belli ölçüde. Bana sorduğumda biriyle evlilik aşamasına gelip ayrıldığını söyledi ki ben astsubaylara ya da askerleri çapkın bulduğum için sorma gereği hissettim. Bana hep çok güzel olduğumu, zeki ve sınırları olan biri olduğumu filan söyledi. Mesajlara saatler sonra dönmesi filan beni şüphelendirdi ve sıkıştırınca biriyle evliydik 4-5 ay sürdü ve ayrıldık dedi. Ben bugün görevimden dolayı tüm seceresini öğreneceğim bir programdan evli ve 2 kızı olduğunu öğrendim.. 33 yıllık hayatımda İlk defa böyle bir şeyin içinde buldum kendimi çok öfkeli ve kızgınım bir duygum yok sanıyordum ama ilgisiyle az da olsa etkilemiş beni. Kendisini arayıp yüzüne vurdum her şeyi önce inkar edecek gibi oldu sonra ben bigün seninle bunu konuşacağımızı biliyordum, seni kaybetmek istemediğim için anlatmadım ama ömrün boyunca ne sıkıntın olsa yanında biterim falan filanlar.. Tabi ki asla ve asla konuşmayacağım, kendime yakışanı yapıp bir daha asla yazmaması gerektiğini söyledim. Aranızda bu davranışlardan ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı? (Belki de sizin onunla alakalı söyleyeceğiniz kötü olumlamalar beni rahatlatacak diye buraya yazdım bilemiyorum)
Teşekkürler....
Malesef böyle tipler çoğaldı. Ağız dolusu küfür etmek isterdim. Ama allahtan da da çirkinleşmemiş. Çünkü buu modeller genelde o dakika ağlamaya başlarlar. Ah çok, mutsuzım ah bilsen neler çekiyorum vs. Ama yalandır. Evli olup başkasına yazna ve mutsuzum diyen yalan söylüyodur hiç şaşmaz hiç. Rabbim karşınıza sizi ve sevginizi hakedecek birini çıkarır umarım.. Ne hali varsa görsün kendi pisliğinde boğulsun umarım

Çok büyük yanlış içindesiniz, mesleğinizi ve bazı verilere kullanma hakkınızı kişisel işleriniz için kullanamazsınız, eğer yakalanırsanız veya şikayet olursa zor durumda kalırsınız. İkinci olarak nerden biliyorsunuz adamın sosyal medyada kadın aramadığını, size orada denk gelmemesi adamın onu yapmadığını göstermez ki; kaldı ki sosyal ortamında bile el altından( zira size sosyal alanda değilde kimseye çaktırmadan telefon üzerinden flört etmesini kastediyorum) başka kadına yazan adamın sosyal medyada farklı hesapları olmadığını nereden biliyorsunuz, sadece siz orada rastlamadınız o kadar.
Siz kendi hayal dünyanızda inanmak istediğine inanıyorsunuz ama kusura bakma sizin iyiliğiniz için gerçeği söylemek zorundayım. Adam ne sizin karakteriniz ne de iyiliğiniz için yaklaştı size . Adamın sizi seçmesinin nedeni, cinsel olarak sizi beğenmesi ve sizle takıldıktan sonra başını belaya çıkartmadan hayatından çıkartabilmesinin kolay olması. Asker ve polisler için özellikle evliyse bekar genç kızlarla yaşanan ilişkiler tehlikelidir, zira gerçek ortaya çıktığında genç kızların adamı kuruma şikayet etmesi, cinsel birliktelik için istismar iddiası ile savcılığa başvurma riski çoktur ce çok sık rastlanan bir durumdur. Ama başından bir evlilik geçmiş, çocuğu olan ve sosyal statü olarak toplumda belli bir yeri olan kadınlar böyle adamlarla bilerek ya da bilmeyerek birşey yaşadıklanda kendi konumları yüzünden sessiz kalıyorlar, zira bizim toplumumuzda bu durumda olay dillendirildiğinde olan sadece kadına oluyor.
Özellikle adamın eşinin yaşı ile ilgili yaptığınız yorum çok hadizce kusura bakmayın. Bence biran evvel yaşadığınız duygusal boşluktan çıkın. Adamın karısından daha genç, güzel ya da iyi olduğunuz için seçilmediniz, adamın size hissettikleride cinsel arzudan başka birşey değil, zira hiçbir erkek gerçekten birşeyler hissettiği kadına metresliği yakıştırıp, onu bu konuma düşürmeye çalışmaz. Siz sadece o adam için kendince duygusal boşluğu olan kandırılması kolay ve başına bela açamayacak fiziksel olarak beğendiği kadınsınız o kadar. Adamın adres değişikliği bilgilerinden kafanızdan senaryo uydurmaktan vazgeçi
Yakalanma diye bir şey söz konusu değil bizzat insanların verileri bizim elimizde bu işle alakalı görevlileriz bunu anlatamadım bi türlü! İyi ki de bakmışım yoksa bu kişi benden bu durumu saklamaya devam edecekti. Aynı zamanda bahsettiğim şahıs bana evliydik ayrıldık demişti ben inanmadığım için didikledim. Öğrendikten sonra da gayet olgun davranıp yaptığı şeyin çok yanlış olduğunu söyledim. Bir kadın olarak başka bir kadına bilmeden bana bunu yaptırdığın içşn de hakkımı helal etmediğimi, arama dediğimi söyledim. Burada kandırılan benim hemcinsim olarak beni ezmeye çalışıyorsunuz bir kaç kişi olarak. Aldatılan kadınlar böyle eşlerini affedip bağrına basmaya devam ede dursunlar evet olan kadınlara olur!

Yok toy değilim sadece sanırım kimseye kötülük düşünmediğimden insanları da öyle sandım ama şöyle de bir durum var iki kez yüz yüze görüştük. Tanışalı 6 ay kadar oldu. Efendi biri gibi duruyordu kapısı açık gül bahçesi gibiydi nereden bilebilirdim içerisinin dikenle dolu olduğunu.. Öğrendiğim andan itibaren de asla yazmadım, konuşmadım Allah korusun.. Hatta kendisine de eşinin onuruna bu çirkin saldırıyı yapma, kızlarını da çok sev ve onlarla ilgilen sonra telafi.edemezsin dedim...
tamam toy degilsiniz, ama ben sizin yerinizde olsam bu adama tavsiye bile vermem 1) ne hali varsa gorsun pislik 2) sizin uzerinize vazife de degil. istemeyerek de olsa kendinizi cok kotu bir duruma sokmussunuz. esinin haberi olsa duseceginiz durum cok kotu.

Tamamda çocuğu barışıp yaptıkları yazmazki yinede

tamam toy degilsiniz, ama ben sizin yerinizde olsam bu adama tavsiye bile vermem 1) ne hali varsa gorsun pislik 2) sizin uzerinize vazife de degil. istemeyerek de olsa kendinizi cok kotu bir duruma sokmussunuz. esinin haberi olsa duseceginiz durum cok kotu.
Benim düşeceğim durum niye kötü oluyor ben evli olduğunu bile bile görüşmedim bu kişiyle ayrıca görüşürken de bir gönül ilişkisi yaşıyor gibi görüşmedim asla canım cicim demedim hiç. Lütfen kırıcı olmayın, yazdığıma pişman ettiriyorsunuz.

Benim düşeceğim durum niye kötü oluyor ben evli olduğunu bile bile görüşmedim bu kişiyle ayrıca görüşürken de bir gönül ilişkisi yaşıyor gibi görüşmedim asla canım cicim demedim hiç. Lütfen kırıcı olmayın, yazdığıma pişman ettiriyorsunuz.
Ben sizin düştüğünüz duruma üzüldüm ama hiç zannetmiyorum ki herhangi bir program ayrıyken çocuğu yapmışlar diye yazsın. Hatta diğer öğrendiğiniz ayrıntılarda fazla ayrıntılı 🤷‍♀️ Biz kendi kendinize yaptığınız çıkarımları gereksiz bulduk. Hatta ben 6 ay boyunda neden bakmadınız bu programa diye sordum. Yanılıyorda olabilirim ama öğrendiğiniz ayrıntıların bir çoğu sanki adamın ağzından duymuşsunuz hissi veriyor.

Ben sizin düştüğünüz duruma üzüldüm ama hiç zannetmiyorum ki herhangi bir program ayrıyken çocuğu yapmışlar diye yazsın. Hatta diğer öğrendiğiniz ayrıntılarda fazla ayrıntılı 🤷‍♀️ Biz kendi kendinize yaptığınız çıkarımları gereksiz bulduk. Hatta ben 6 ay boyunda neden bakmadınız bu programa diye sordum. Yanılıyorda olabilirim ama öğrendiğiniz ayrıntıların bir çoğu sanki adamın ağzından duymuşsunuz hissi veriyor.
Bende aynı şeyi dusunuyorum bide kafamda tam oturmadı boşluk cok.orda bunlar yazmaz yani sistemden kime baktığınız bile gorunuyor bunu yapamazsınız yani yarın birgün neden baktınız diye önünüze gelebilir bu da bir suç yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X