Aranızda bu davranışlardan ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmen senin kimsesizliginden yani dul olmandan dolayı yararlanmak istemiş ne dese inanma.karaktersiz pislik adam.esine de Allah rahmet eylesin.

Maalesef sizinle güzel vakit geçirmek, esini aldatmak gibi amaçları varmış ,pis adam.Kendinize kızmayın, eşinize sadıkta olsanız genç bir kadin olarak duygusal açlık insana istemediği şeyler yaptırabilir, şükür ki yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsünüz.Maalesef bunun tek sebebi, bizim ülkemizde ki evlenip ayrılmış ya da eşini kaybetmiş kadınlara karşı takinilan iğrenç tavır Allah insanin mertini namuslusunu karşımıza çıkarsın

Hepinizin mesajlarını tek tek okudum. Niyetini anlamadın mı demiş çoğunuz ama dediğim gibi sınıf arkadaşım olması ve gayet düzgün konuşup rahatsız etmemesi iyi bir izlenim bıraktı ilk başta.. Zaten ben farklı şekilde düşünmedim bile onunla ama öyle cümleler kurdu ki aklı başında cümleler niyeti kötü diye düşünemedim. Zaten bekar olduğunu söylediği için ilk başta bir sorun teşkil etmemişti.Fakat bir zaman sonra şüphelendiğim için bazı hareketlerinden durumuna bakma gereği hissettim, 2 kızı olduğunu öğrenince çok üzüldüm ama o çocuklara.. Bir kız babası nasıl düşünmez benim kızlarımın karşısına da bu şekilde çıkanlar olur diye. Kendince de yüzde 10 beni hatalı gördü bu kadar kaliteli ve güzel olmasaydın sende o yüzden kopamadım senden dedi aptal. Ama tavrım net bunu anladığını düşünüyorum arada ders başlıyor diye yazıyordu engelledim. Eşimi sevdiğimi, hala yas sürecinde olduğumu da söylemiştim arada seni üzmekten korkuyorum demişti haklıymış, kendi hakkında spoiler vermiş meğer!
Teşekkür ederim yorum yapan herkese.

Ne aklı başında cümleler kurması canım adam alçağın teki senden yararlanmak istemiş durumunu bilip.emin ol sana yazdığı gibi kaç kadına yazıyordur ve gorusuyordur.

gorunuse gore etkilenmissiniz, cok toy birisine benziyorsunuz, ben size gercegi soyleyeyim

whatsapp tan size asik olamayacagina gore sizden etkilendigi falan yok. muhtemelen esinden cocuklarindan ayrilmadan rahatca sex yapabilecegi birisi aradigi icin size yazmistir. asla muhatap olmayin ailesine saygisi olmayan bu adamla

Olayların başında işin aslını öğrendiğiniz için çok şanslısınız. Evdeki karısına da üzüldüm. Bekar olduğu konuşmalar telefonda mı geçti mesajlarda mı? Eğer mesajda bence karısına gönderin. Hiçbir kadın böyle bir adam tarafından kandırılmamalı

Başınız sağ olsun keşke baştan baksaydiniz o şecere programına boşver engelle gitsin heryerden

Yok toy değilim sadece sanırım kimseye kötülük düşünmediğimden insanları da öyle sandım ama şöyle de bir durum var iki kez yüz yüze görüştük. Tanışalı 6 ay kadar oldu. Efendi biri gibi duruyordu kapısı açık gül bahçesi gibiydi nereden bilebilirdim içerisinin dikenle dolu olduğunu.. Öğrendiğim andan itibaren de asla yazmadım, konuşmadım Allah korusun.. Hatta kendisine de eşinin onuruna bu çirkin saldırıyı yapma, kızlarını da çok sev ve onlarla ilgilen sonra telafi.edemezsin dedim...

Gözünüzü seveyim ne yapmaya çalışmış olduğu çok açık ve net değil mi?
Okeye 4.aradığı için sizinle konuşacak hali yok ya?
Tamam da ben bu adamla soayal medyadan filan tanışmadım ki bizzat sınıf arkadaşım böyle düşünemedim tavırları da aklı başında biri tavırları gibiydi. Karısı da kendinden 7 yaş büyük sistemde sürekli adres değişikliği yapmış görünüyorlar aralarında bi anlaşmazlık olmuş bu adres değişikliğinden belli ama birleşir birleşmez 2.çocuğu yapmışlar ayrılık nedenleri başka bir aldatmaydı belki de... Ben sadece kandırılmayı hazmedemiyorum sanırım ve hayatıma zorla dahil oldu, zorla...

Onların aralarındaki mevzular sizi alakadar etmez ve sizle bir ilgiside yok. O yüzden yok aralarında anlaşmazlık olmuş yok birleşir birleşmez çocuk yapmışlar falan bunları düşünmenizin ne manası var? Adamla sınıftan ve ya sosyal medyadan tanışmanızda bir şey değiştirmez. Nereden tanışmış olursanız olun adamın amacı çok açık çünkü. Evli bir erkeğin,bir kadınla,evli olduğunu saklayarak tanışmasının ne gibi bir amacı olabilir? Çok değişik bir değerlendirme biçiminiz var olayları.

Alkışlıyorum adamın alçak olduğunu halen göremiyor.daha ikinci çocuk diyor anlaşmazlık diyor.

Alkışlıyorum adamın alçak olduğunu halen göremiyor.daha ikinci çocuk diyor anlaşmazlık diyor.
Siz minnos ve didilika her yorumuma da beğenmedim atmışsınız. Anlamafığınız bir şey var ben zaten öğrendiğim an görüşmeyi kestiğimi söyledim o bilgileri de sizlere detay vermek için yazdım beni zaten artık hiç bir bilgisi enterese etmiyor! Kandırılmayı ve acılı olduğumu söylediğim halde bu bilgileri benden saklaması canımı acıttı anlıyor musunuz? Ben büyük bir acı yaşadım oturduğunuz yerden eleştirmek ne kolay!

Böylesine en büyük ceza; karısına ulaşıp, kocasının yapmaya çalıştığı zamparalık serüvenini anlatmak olur.
İnanın hiç bu duruma sebep olmak istemem bence eşi de az çok biliyordur adamı 15 yıllık evliler sistemde öyle görünüyor. Ben sadece Allaha havale ettim birde diyor ki bana kötü dilekte bulunman beni üzüyor senin bedduandan korkarım diyor.

Siz bir çıkarım yapıyorsunuz hanımefendi sürekli adres değiştirdiklerini gore araları kötüydü bunuda aldatmaya bağlayıp bu arada da ikinci çocuğu yaptıgini diyorsunuz.enterese etmiyorsa bu kadar çıkarımı niye yapıyorsunuz?sizin adınıza üzgünüm gerçekleri goremiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…