- 21 Eylül 2021
- 719
- 1.669
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıçaklı kavgaya giren damadınız size göre suçsuz mu ?Damadım kavga etmiş bıçakla kameralarda görüntüleri var bıçaklayan aslında kardeşi ama suçu üstüne almış durum şu ki olayın bunlarla hiç alakası yok sizi daha çok meşgul etmeyeyim eğer aranızda avukat var sa bu konuda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun çok acil
Hayır öyle demek istemedim tabii ki suçlu fakat durum karışık bu nedenle hepsini anlatmadım eğer bir avukat çıkarsa tamamen olayı anlatıp yapabileceğimiz bir şey olur mu öğrenmek istiyorumBıçaklı kavgaya giren damadınız size göre suçsuz mu ?
Olayı anlamadım. Damadın kardeşi birini bıçaklamış, damat da üstüne mi almış. Neyi sorduğunuzu da anlamadım.Damadım kavga etmiş bıçakla kameralarda görüntüleri var bıçaklayan aslında kardeşi ama suçu üstüne almış durum şu ki olayın bunlarla hiç alakası yok sizi daha çok meşgul etmeyeyim eğer aranızda avukat var sa bu konuda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun çok acil
Damadım kavga etmiş bıçakla kameralarda görüntüleri var bıçaklayan aslında kardeşi ama suçu üstüne almış durum şu ki olayın bunlarla hiç alakası yok sizi daha çok meşgul etmeyeyim eğer aranızda avukat var sa bu konuda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun çok acil
Tekrardan uzun uzun yazıyım ben daha iyi olacak en azından olayı anlatmam benim kardeşimin nişanlısı damadım dediğim kişinin kardeşi teraviye gitmek için arkadaşlarıyla parkta buluşuyor orada tanıdık bir arkadaşlarına Raslıyorlar bu arkadaşının motoru bozulmuş bu kişi de motor tamircisi olduğu için bu kişiden yardım istiyor çocukta motora bakarken ellerinde sopalar muştaları olan 10:15 kişilik bir grup üzerlerine saldırmaya başlıyorlar saldıran kişiler motorun sahibini aslında arıyorlar fakat bizim çocuklarda biraz kim vurduya gitmiş oluyor daha sonra damadımın kardeşinin burnu kırılıyor kolu kırılıyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor şu anda yoğun bakımda yoldan geçen birisi o da tanıdık bu bahsettiğim yer küçük bir yer olduğu için sürekli tanıdık tanıdık diyorum Kadir abi abimi ara haber ver diyor oda diyor ki sen kimsin çocuğun suratı o kadar tanınmaz halde ki yan komşusu tanıyamıyor o da hemen damadımı arıyor yani kardeşimin nişanlısını Recep koş Muhammet Ali’yi öldürmüşler diyor o anki panikle recep de artık ne akla hizmetse evden bıçak alıp kardeşi resul ile birlikte sanırım resul de almış bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim oraya gidiyorlar ve karşı taraftan da üç kişi de bıçak darbeleri var onlarda yaralanmışlar bıçakla bu arada bahsettiğim motorun sahibi çocuğun da kafatası Tranması var o şu an kaman komada sonuç olarak Recep son raddede kardeşini koruma içgüdüsüyle mi diyim artık ne diyim bilmiyorum bıçağı bahçelerine saklıyor daha sonra polis gelip konuşmak için Recep’i emniyeti alıyor ve burada sanırım biraz da bıçağın yerini Öğrenmek için hırpaniyolar Recep de bahçeye sakladığını söylüyor sakladığı yeri gösteriyor şimdi bunu yapan aslında Recep’in kardeşi resul henüz 18 yaşına girmemiş Recepce şu an 21 yaşında benim aslında sormak istediğim resul ceza olsaydı ya da resul suçu itiraf etse ben yaptım dese daha az ceza almaz mı recebe nazaran çünkü 18 yaşından sonra yetişkin değerlendirmesi oluyor ve bunu yapan Recep değil biraz da yani suçu üstüne almak gibi bir aptallık etmiş bunla ilgili ne yapabilirim onu merak ediyorum kardeşim biraz perişan onlar başka şehirde yaşıyor bu gece oraya yola çıkacaklar benim bildiğim detaylar şimdilik bu kadar yazım hatası olduysa kusuruma bakmayın ses kaydı yapıp attım şimdiden teşekkürler bir de biz çok böyle kavgalı gürültülü bir aile değiliz bu şeyler bize çok ters ne Recep’in ne Resulü’ne de bu olayın Hiçbir şekilde içinde değiliz olmakta istemeyiz ama bir şekilde içine düştük ve tabii ki de bence her iki tarafta suçlu fakat yapabileceğimiz bir şey yok biz de sadece yakınlarımıza yardım edebilir miyiz bir şekilde onu araştırıyoruzOlayı anlamadım. Damadın kardeşi birini bıçaklamış, damat da üstüne mi almış. Neyi sorduğunuzu da anlamadım.
Evet haklısınız ailem bu gece yola çıkacaklarYuzyuze gorusmelisiniz bu ciddi bir konu. Buradan kimse ucretsiz online yeterli destegi vermez vermemeli
Ön bilgiEvet haklısınız ailem bu gece yola çıkacaklar
kamera kayıtlarında sadece bıçağın elinde olduğu görülüyorKamera kayıtları incelenir ona göre dava tutanağı tutulur .
Ceza avukatına gitmeniz lazım, kimsenin ücretsiz yardımcı olacağını sanmıyorum. Ben hukuk okuyorum ama derslerim pek parlak değil, fazla yorum yapamayacağımTekrardan uzun uzun yazıyım ben daha iyi olacak en azından olayı anlatmam benim kardeşimin nişanlısı damadım dediğim kişinin kardeşi teraviye gitmek için arkadaşlarıyla parkta buluşuyor orada tanıdık bir arkadaşlarına Raslıyorlar bu arkadaşının motoru bozulmuş bu kişi de motor tamircisi olduğu için bu kişiden yardım istiyor çocukta motora bakarken ellerinde sopalar muştaları olan 10:15 kişilik bir grup üzerlerine saldırmaya başlıyorlar saldıran kişiler motorun sahibini aslında arıyorlar fakat bizim çocuklarda biraz kim vurduya gitmiş oluyor daha sonra damadımın kardeşinin burnu kırılıyor kolu kırılıyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor şu anda yoğun bakımda yoldan geçen birisi o da tanıdık bu bahsettiğim yer küçük bir yer olduğu için sürekli tanıdık tanıdık diyorum Kadir abi abimi ara haber ver diyor oda diyor ki sen kimsin çocuğun suratı o kadar tanınmaz halde ki yan komşusu tanıyamıyor o da hemen damadımı arıyor yani kardeşimin nişanlısını Recep koş Muhammet Ali’yi öldürmüşler diyor o anki panikle recep de artık ne akla hizmetse evden bıçak alıp kardeşi resul ile birlikte sanırım resul de almış bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim oraya gidiyorlar ve karşı taraftan da üç kişi de bıçak darbeleri var onlarda yaralanmışlar bıçakla bu arada bahsettiğim motorun sahibi çocuğun da kafatası Tranması var o şu an kaman komada sonuç olarak Recep son raddede kardeşini koruma içgüdüsüyle mi diyim artık ne diyim bilmiyorum bıçağı bahçelerine saklıyor daha sonra polis gelip konuşmak için Recep’i emniyeti alıyor ve burada sanırım biraz da bıçağın yerini Öğrenmek için hırpaniyolar Recep de bahçeye sakladığını söylüyor sakladığı yeri gösteriyor şimdi bunu yapan aslında Recep’in kardeşi resul henüz 18 yaşına girmemiş Recepce şu an 21 yaşında benim aslında sormak istediğim resul ceza olsaydı ya da resul suçu itiraf etse ben yaptım dese daha az ceza almaz mı recebe nazaran çünkü 18 yaşından sonra yetişkin değerlendirmesi oluyor ve bunu yapan Recep değil biraz da yani suçu üstüne almak gibi bir aptallık etmiş bunla ilgili ne yapabilirim onu merak ediyorum kardeşim biraz perişan onlar başka şehirde yaşıyor bu gece oraya yola çıkacaklar benim bildiğim detaylar şimdilik bu kadar yazım hatası olduysa kusuruma bakmayın ses kaydı yapıp attım şimdiden teşekkürler bir de biz çok böyle kavgalı gürültülü bir aile değiliz bu şeyler bize çok ters ne Recep’in ne Resulü’ne de bu olayın Hiçbir şekilde içinde değiliz olmakta istemeyiz ama bir şekilde içine düştük ve tabii ki de bence her iki tarafta suçlu fakat yapabileceğimiz bir şey yok biz de sadece yakınlarımıza yardım edebilir miyiz bir şekilde onu araştırıyoruz
Recep'in gittiği yol yol değil. Eline bıçak alıp kavgaya koşan adam her koşulda suçlu. 18 yaş altındaki kardeşi suçu üstlenirse; Recep bu işten yırtar mı diye soruyorsunuz aslında.Tekrardan uzun uzun yazıyım ben daha iyi olacak en azından olayı anlatmam benim kardeşimin nişanlısı damadım dediğim kişinin kardeşi teraviye gitmek için arkadaşlarıyla parkta buluşuyor orada tanıdık bir arkadaşlarına Raslıyorlar bu arkadaşının motoru bozulmuş bu kişi de motor tamircisi olduğu için bu kişiden yardım istiyor çocukta motora bakarken ellerinde sopalar muştaları olan 10:15 kişilik bir grup üzerlerine saldırmaya başlıyorlar saldıran kişiler motorun sahibini aslında arıyorlar fakat bizim çocuklarda biraz kim vurduya gitmiş oluyor daha sonra damadımın kardeşinin burnu kırılıyor kolu kırılıyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor şu anda yoğun bakımda yoldan geçen birisi o da tanıdık bu bahsettiğim yer küçük bir yer olduğu için sürekli tanıdık tanıdık diyorum Kadir abi abimi ara haber ver diyor oda diyor ki sen kimsin çocuğun suratı o kadar tanınmaz halde ki yan komşusu tanıyamıyor o da hemen damadımı arıyor yani kardeşimin nişanlısını Recep koş Muhammet Ali’yi öldürmüşler diyor o anki panikle recep de artık ne akla hizmetse evden bıçak alıp kardeşi resul ile birlikte sanırım resul de almış bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim oraya gidiyorlar ve karşı taraftan da üç kişi de bıçak darbeleri var onlarda yaralanmışlar bıçakla bu arada bahsettiğim motorun sahibi çocuğun da kafatası Tranması var o şu an kaman komada sonuç olarak Recep son raddede kardeşini koruma içgüdüsüyle mi diyim artık ne diyim bilmiyorum bıçağı bahçelerine saklıyor daha sonra polis gelip konuşmak için Recep’i emniyeti alıyor ve burada sanırım biraz da bıçağın yerini Öğrenmek için hırpaniyolar Recep de bahçeye sakladığını söylüyor sakladığı yeri gösteriyor şimdi bunu yapan aslında Recep’in kardeşi resul henüz 18 yaşına girmemiş Recepce şu an 21 yaşında benim aslında sormak istediğim resul ceza olsaydı ya da resul suçu itiraf etse ben yaptım dese daha az ceza almaz mı recebe nazaran çünkü 18 yaşından sonra yetişkin değerlendirmesi oluyor ve bunu yapan Recep değil biraz da yani suçu üstüne almak gibi bir aptallık etmiş bunla ilgili ne yapabilirim onu merak ediyorum kardeşim biraz perişan onlar başka şehirde yaşıyor bu gece oraya yola çıkacaklar benim bildiğim detaylar şimdilik bu kadar yazım hatası olduysa kusuruma bakmayın ses kaydı yapıp attım şimdiden teşekkürler bir de biz çok böyle kavgalı gürültülü bir aile değiliz bu şeyler bize çok ters ne Recep’in ne Resulü’ne de bu olayın Hiçbir şekilde içinde değiliz olmakta istemeyiz ama bir şekilde içine düştük ve tabii ki de bence her iki tarafta suçlu fakat yapabileceğimiz bir şey yok biz de sadece yakınlarımıza yardım edebilir miyiz bir şekilde onu araştırıyoruz
O kadar haklısınız ki…Recep'in gittiği yol yol değil. Eline bıçak alıp kavgaya koşan adam her koşulda suçlu. 18 yaş altındaki kardeşi suçu üstlenirse; Recep bu işten yırtar mı diye soruyorsunuz aslında.
Kendinize ve kardeşinize şu soruyu sorun. Kardeşiniz bu adamla evlenmeye kararlı mı ? Kardeşiniz bu adamla evlenirse ne yapacaksınız hep diken üstünde mi duracaksınız ?
Avukatı boşverin kardeşinizi kurtarmaya bakın nişanlısından. Benim kardeşimi arasalar koş ablanı öldürüyorlar deseler, sittin sene aklına bıçak alıp koşmak gelmez, adım kadar eminim. Serseri tavırlar bunlar, kavgaya bıçakla dalmalar vs. Yolu yol değil. Ya ölürse veya ölseydi bıçakladıkları kişiler? Sonunu düşünmeyenden ne eş, ne arkadaş olur.
Recep-Şaban-Ramazan nedir ne değildir anlayamadım karışık geldi ama buradan size ekmek çıkmaz. Avukatlık danışmaları ücretli, tam bilgiyi yüz yüze alabilirsiniz.Tekrardan uzun uzun yazıyım ben daha iyi olacak en azından olayı anlatmam benim kardeşimin nişanlısı damadım dediğim kişinin kardeşi teraviye gitmek için arkadaşlarıyla parkta buluşuyor orada tanıdık bir arkadaşlarına Raslıyorlar bu arkadaşının motoru bozulmuş bu kişi de motor tamircisi olduğu için bu kişiden yardım istiyor çocukta motora bakarken ellerinde sopalar muştaları olan 10:15 kişilik bir grup üzerlerine saldırmaya başlıyorlar saldıran kişiler motorun sahibini aslında arıyorlar fakat bizim çocuklarda biraz kim vurduya gitmiş oluyor daha sonra damadımın kardeşinin burnu kırılıyor kolu kırılıyor yüzü gözü tanınmaz hale geliyor şu anda yoğun bakımda yoldan geçen birisi o da tanıdık bu bahsettiğim yer küçük bir yer olduğu için sürekli tanıdık tanıdık diyorum Kadir abi abimi ara haber ver diyor oda diyor ki sen kimsin çocuğun suratı o kadar tanınmaz halde ki yan komşusu tanıyamıyor o da hemen damadımı arıyor yani kardeşimin nişanlısını Recep koş Muhammet Ali’yi öldürmüşler diyor o anki panikle recep de artık ne akla hizmetse evden bıçak alıp kardeşi resul ile birlikte sanırım resul de almış bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim oraya gidiyorlar ve karşı taraftan da üç kişi de bıçak darbeleri var onlarda yaralanmışlar bıçakla bu arada bahsettiğim motorun sahibi çocuğun da kafatası Tranması var o şu an kaman komada sonuç olarak Recep son raddede kardeşini koruma içgüdüsüyle mi diyim artık ne diyim bilmiyorum bıçağı bahçelerine saklıyor daha sonra polis gelip konuşmak için Recep’i emniyeti alıyor ve burada sanırım biraz da bıçağın yerini Öğrenmek için hırpaniyolar Recep de bahçeye sakladığını söylüyor sakladığı yeri gösteriyor şimdi bunu yapan aslında Recep’in kardeşi resul henüz 18 yaşına girmemiş Recepce şu an 21 yaşında benim aslında sormak istediğim resul ceza olsaydı ya da resul suçu itiraf etse ben yaptım dese daha az ceza almaz mı recebe nazaran çünkü 18 yaşından sonra yetişkin değerlendirmesi oluyor ve bunu yapan Recep değil biraz da yani suçu üstüne almak gibi bir aptallık etmiş bunla ilgili ne yapabilirim onu merak ediyorum kardeşim biraz perişan onlar başka şehirde yaşıyor bu gece oraya yola çıkacaklar benim bildiğim detaylar şimdilik bu kadar yazım hatası olduysa kusuruma bakmayın ses kaydı yapıp attım şimdiden teşekkürler bir de biz çok böyle kavgalı gürültülü bir aile değiliz bu şeyler bize çok ters ne Recep’in ne Resulü’ne de bu olayın Hiçbir şekilde içinde değiliz olmakta istemeyiz ama bir şekilde içine düştük ve tabii ki de bence her iki tarafta suçlu fakat yapabileceğimiz bir şey yok biz de sadece yakınlarımıza yardım edebilir miyiz bir şekilde onu araştırıyoruz
Recep şaban ramazan espriniz çok kaliteli bunu her yerde kullanmayınRecep-Şaban-Ramazan nedir ne değildir anlayamadım karışık geldi ama buradan size ekmek çıkmaz. Avukatlık danışmaları ücretli, tam bilgiyi yüz yüze alabilirsiniz.
Yok her yerde kullanmıyorum, "anlayabilecek" olana kullanıyorum.Recep şaban ramazan espriniz çok kaliteli bunu her yerde kullanmayınavukatlık danışmaları ücretli ve tam bilgiyi yüz yüze alabileceğim konusunda teşekkür ediyorum iyi günler
![]()