• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat var mı çok acil

Yargılamadan önce, demek istediğim tek bir şey var, insanlar olmadık zamanlarda olmadık şeyler ile yüz yüze gelebiliyor.
Benim de görüşüm kardeşinizin bu ilişkiyi bir daha düşünüp, enine boyuna, geleceğini ona göre kurması gerektiği.
Çünkü bu kapasitede bir insan, ki daha 21 yaşında, herhangi bir çetrefilli durum karşısında yine bu şekilde davranmayacağının ne garantisi var.
Bizlerde aile içerisinde yaşayan insanlarız ve benim de çevremde böyle bir durumda eline bıçak alıp koşacak insan yok.
Siz insani olarak ailenize giren ve kardeşinizin eşi olma ihtimali olan birine destek vermek istiyorsunuz.
Ancak bu onların problemi, bence sizi de çok ilgilendirmiyor bu konular.
Ben olsam kendilerinin bu konuyu çözmesini beklerim, ben destek olmam.
Bir noktada destek vermek hareketlerini de kabullenmek, onamak anlamına da geliyor.
Bu kabullenilecek bir durum değil ne yazık ki.

Yargılamadan önce, demek istediğim tek bir şey var, insanlar olmadık zamanlarda olmadık şeyler ile yüz yüze gelebiliyor.
Benim de görüşüm kardeşinizin bu ilişkiyi bir daha düşünüp, enine boyuna, geleceğini ona göre kurması gerektiği.
Çünkü bu kapasitede bir insan, ki daha 21 yaşında, herhangi bir çetrefilli durum karşısında yine bu şekilde davranmayacağının ne garantisi var.
Bizlerde aile içerisinde yaşayan insanlarız ve benim de çevremde böyle bir durumda eline bıçak alıp koşacak insan yok.
Siz insani olarak ailenize giren ve kardeşinizin eşi olma ihtimali olan birine destek vermek istiyorsunuz.
Ancak bu onların problemi, bence sizi de çok ilgilendirmiyor bu konular.
Ben olsam kendilerinin bu konuyu çözmesini beklerim, ben destek olmam.
Bir noktada destek vermek hareketlerini de kabullenmek, onamak anlamına da geliyor.
Bu kabullenilecek bir durum değil ne yazık ki.
Haklısın bu açıdan bakmamıştım. Önceki konularımda belki vardır kardeşim bu çocuğu gerçekten çok seviyor bize uygun olmayan birçok durum oldu zamanında ama asla vazgeçmedi. Zamanla bizden uzaklaşmaya başladı. Bu nedenle biz de ailesi olarak yanında durma kararı aldık tek yapabildiğimiz bu. Siz de söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.

Haklısın bu açıdan bakmamıştım. Önceki konularımda belki vardır kardeşim bu çocuğu gerçekten çok seviyor bize uygun olmayan birçok durum oldu zamanında ama asla vazgeçmedi. Zamanla bizden uzaklaşmaya başladı. Bu nedenle biz de ailesi olarak yanında durma kararı aldık tek yapabildiğimiz bu. Siz de söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.

Gönül işte.
Ama abla olarak siz de birazcık kardeşinizin gözünü açın derim.
Seviyordur, inanırım, ama keşke sevgi her şeyin çözümü olsa.
Bazı insanlar değişmiyor, ne konular görüyoruz burada, neler yaşanıyor insanların hayatlarında.
Siz de elinizden geldiğince yol gösterici olun, yoksa ilerde başkalarına değil kendi kardeşinize üzülürken bulursunuz kendinizi.
Allah yardım etsin de düzelsin herşey inşallah.

Recep şaban ramazan espriniz çok kaliteli bunu her yerde kullanmayın 🤣 avukatlık danışmaları ücretli ve tam bilgiyi yüz yüze alabileceğim konusunda teşekkür ediyorum iyi günler ☺️
Damadım dediğiniz 21 yaşındaki enişteniz ve kardeşi bu işleri sizden çok çok daha iyi bilir hanımefendi. Böyle tipler ne yaparsa ne kadar ceza yer nasıl ifade verirse paçayı kurtarır çoğu avukattan iyi bilirler işlerini.
Sizin de onlardan aşağı kalır yanınız yok ki buraya gelip beleş avukat danışmanlığı istiyorsunuz.

Damadım ne ya, bu ne saçma bir tabir. İnsan kardeşinin nişanlısından niye böyle bahseder?
Ayrıca işgüzarlığa gerek yok. Ciddi bir adli vaka var ortada. Yok mu bu adamın ailesi? Tutsunlar bir avukat neyse çaresi bakılsın.
Sitedeki avukatların da başka derdi yok burda Allahın serserisine hayrına danışmanlık yapacaklar.

Damadım dediğiniz 21 yaşındaki enişteniz ve kardeşi bu işleri sizden çok çok daha iyi bilir hanımefendi. Böyle tipler ne yaparsa ne kadar ceza yer nasıl ifade verirse paçayı kurtarır çoğu avukattan iyi bilirler işlerini.
Sizin de onlardan aşağı kalır yanınız yok ki buraya gelip beleş avukat danışmanlığı istiyorsunuz.
Bu ne biçim üslup böyle? Benim bu konu hakkındaki düşüncemi fikrimi bilmeden böyle yorum yapmak istediğiniz primi kazanmanızı mı sağlayacak? Ben zaten yağtığının doğru olduğunu savunmuyorum fakat ortada bir de bu damadın (damat diyorum çünkü çocuk benden 10 yaş küçük) dayak yemiş kardeşi(elinde hiçbir kesici delici alet olmadan muştalarla dövülmüş) ve bu çocuğun arkadaşı var şuanda yoğun bakımda. Bakın biz böyle konuları haberlerde gördüğümüzde böylelerini salmayacaksın diyen ailelerdeniz beni suçlu savunun kişi haline getirmenizi kabul edemem işin detayını öğrendikten sonra gerçekten işin içinden çıkamadık karşı tarafın elinde silah varmış şuanda da damadın ailesini tehdit etmişler yani eğer bizim bu taraf haberi duyar duymaz polisi arasaydı belki durum bu hale gelmezdi bende bu konuda aslında birçok insan gibi aynı fikirdeyim. Fakat bu çocuğun bu güne kadar kavgası dövüşü olmamış kimseyle kötü bi geçmişi yok olayı yaşayan iki gruptan birisi bile değiller arada kim vurduya gitmişler bakın yine söylüyorum yine de yaptığı yanlıştı

Damadım ne ya, bu ne saçma bir tabir. İnsan kardeşinin nişanlısından niye böyle bahseder?
Ayrıca işgüzarlığa gerek yok. Ciddi bir adli vaka var ortada. Yok mu bu adamın ailesi? Tutsunlar bir avukat neyse çaresi bakılsın.
Sitedeki avukatların da başka derdi yok burda Allahın serserisine hayrına danışmanlık yapacaklar.
He he aynen bütün avukatlar birlik oldu damadıma yardım ediyolar 🤣

"Damat" 21 yaşındaysa kardeşiniz kaç yaşında. Bir de nişanlılar üstelik... Ban yersem okey ama anlattığınız çevre Mattia Ahmet Minguzzi'yi öldüren "canlı"ların ortamını andırıyor. Siz de burada böyle tipler için yardım arıyorsunuz. Böyle ciddi bir konuda bu platformdan hukuk danışmanlığı mı alacaksınız mesajlaşarak?

"Damat" 21 yaşındaysa kardeşiniz kaç yaşında. Bir de nişanlılar üstelik... Ban yersem okey ama anlattığınız çevre Mattia Ahmet Minguzzi'yi öldüren "canlı"ların ortamını andırıyor. Siz de burada böyle tipler için yardım arıyorsunuz. Böyle ciddi bir konuda bu platformdan hukuk danışmanlığı mı alacaksınız mesajlaşarak?
Beleşçi aklınca bedavaya yol yorsam öğrenecek hapiste çürüsün her öfkede eline bıçak alıp saldıran herkes

Varoş olan siz ve sizin çevreniz ben ömrüm de böyle bir şey yaşamadım polis aramak varken ateşe körükle gitmek öfke kontrol problemi olana eğitilmemiş cahil kesim olan siz varoşlara ait git bedava avukat dilenciligi yap şimdide bu çıktı zaten sanal dilencilik
Bana neden kızıyon :DBen sizin dediğinize katılarak, konu sahibinin hayatı için bunu dedim.

Back
X