• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

kaybetmek kelimesi herhangi bir cisim istem dışı ortadan yok olduğunda kullanılır benim bildiğim.. bekaret bir cisim değil bir düşüncedir.. ve de bir arkadaşın dediği gibi kaybedilecek bir şey değildir.. ufacık bir parçası durup da zihnen bakire olmayan nice nice insanlar vardır. ya da o parça gitmesine rağmen bakire insanlar.. dikkat edin kadın demedim insan dedim.. kendi isteğinle hemcins ya da karşı cinsinle birliktelik yaşarsın.. kimse sana bu konuda karışamaz/karışmamalıdır.. BUNUN İÇİN RAHATSIZLIK YAŞAYACAK İDİYSEN YAPMAYACAKSIN.. insanlara da bu rahatsızlığa eş olsun diye yaşayıp yaşamadığı konusunda soru sorup mahremiyetine GİRMEYECEKSİN.
ne hikmetse bizim kadınlarımız pek meraklı insanların yatak odasını sormaya.. kendi yaptıkları doğru ise destek almaktan, yanlış ise kendini cezalandırmaktan tuhaf bir zevk duyuyorlar..
helal be vallaha alından öpüom senin..:KK15:

tuhaf.. günahlar insanoğluna okadar tatlı gururverici geliorki aklım almıor..yazıkk çok yazıkk.. allah affetsin

Günah Allah ile kul arasındadır; herhangi bir davranışın günah olup olmadığını yahut affedilip edilmeyeceğini sadece Allah bilir.

Ayrıca herkes de sizinle aynı inanışa sahip olmayabilir; yani sizin günah tatlı dediğiniz; bir diğeri için normal olabilir...

şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..

Günah Allah ile kul arasındadır; herhangi bir davranışın günah olup olmadığını yahut affedilip edilmeyeceğini sadece Allah bilir.

Ayrıca herkes de sizinle aynı inanışa sahip olmayabilir; yani sizin günah tatlı dediğiniz; bir diğeri için normal olabilir...
buda senin düşüğncen

yahu bacılar kardeşler maksat yandaş bulmak değil şu kızımızın eski konularını bi açın da okuyuverin derdi neymiş anlarsınız ..üşenenler için spoiler vereyim bu şeker konu sahibemiz bilindiği üzre bekaretini kaybetmiş fakat esas dert o değil eşinden boşanmış iki çocuk sahibi bir sevgilisi var üni. son sınıfta kendileri ailesine okul haftaya bitcek demiş aslında bu hafta bitiyormuş bi hafta ekşın var yani :KK14:
höh:KK57:

şimdi din le alakalı bişi yazsam gene uyarı gelecek bana.. ama hocalar ne dior bilioınmu imam nikahı olsada o iş yapılmaması gerekıor.. hadi bide o 1 ay içerisinde kocana birsey olsaydı yada allah korusun aranız acolsaydı ozaman nolacaktı..
Dini nikah olunca niye o iş yapılmıyormus acaba sayın hocam?

Back
X