eski konulara bak şekerim niyetini anlarsıntoplumuzda erkeklerin bakire kız istediğine bakılırsa tahlike çanla
toplumuzda bakirelik üzerine tezmi hazırlıyorsun yoksa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?
- Konu Sahibi cangozum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oyy vallahaha bu şişik halimle bakamıcamanladım amaeski konulara bak şekerim niyetini anlarsın
Var dese ne olacak millet yok dese ne olacak.Yani sen bu dünyada bunu tek yaşayan sen sanıyorsan,televizyonlara çıkmalısın türünün tek örneği olduğun için.Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
Aslinda boyle kesin cizgiler cercevesinde dusunmemeliyiz. Yani soyle anlatiyim adam her turlu cinsel birlikteligi yasamistir. Tasvip etmedigimiz genel eve gitme durumu olmustur. Firsat bulsa evli hanimlara bile sarkar ama illa bakire biriyle evlenicem diyodur. Boyle bir insanla hic birimizin dusunce yapisi paralel olamaz.
Baskasida benim icin onemli olan karakter yapisi, iyi anlasabilmemiz gecmiste olan olmus evliligimiz boyunca birbirimize sadik olalim der. Bu kisiylede dusuncelerimiz uyusur.
Vallah cok hassas bir konu bence
Karekter tabiiki en önemlisi .... ama bakire olmayan bir kizi istemeyen erkegi azda olsa anliyorum ...
Bakireyim diyip cocuk aldiran hanimlari dahi duyduk bu konuyu neresinden tutsak elimizde kalir.Vallah cok hassas bir konu bence
Karekter tabiiki en önemlisi .... ama bakire olmayan bir kizi istemeyen erkegi azda olsa anliyorum ...
Durustluk ve karsilikli guven onemli herkes bu temeller uzerine bir iliskiye baslamali. Bir cok fikir ayriligi var herkesin dusuncesinin ayri oldugu bir konu.
Haklısın da bakire kız isteyecek erkekte evlenene kadar her haltı yiyor evlenmeye gelince ben bakire isterim diyo.sen her önüne gelenle yatarsan bakire kız isteme hakkın da yok malesef.Vallah cok hassas bir konu bence
Bunlar ne saçma sorular.O şekil evlendi mi yani
Kaç yaşındasınız?
Benim de evlendiğinde bakire olmayan bi ton arkadaşım var ama hiç biri bu kadar dertlenmedi.
Siz kendinizi değersiz görürseniz karşınızdaki size istediği gibi davranır.
Sen sevmişsin sevişmişsin kime ne?
Haklısın da bakire kız isteyecek erkekte evlenene kadar her haltı yiyor evlenmeye gelince ben bakire isterim diyo.sen her önüne gelenle yatarsan bakire kız isteme hakkın da yok malesef.
tabiiki de öyle. Ama bence erkek ve kadinin arasinda fark var ...
Yanlis anlamayin bakire olmayan kizlarimiza ön yargili degilim... herkesin Hayati kendine... herkes istedigi gibi yasaar..
ama anliyorum demek istedim ...
elalem uzayda koloni kuracak biz hala kadının vajinasına zarına takmışız..
burada bekaret önemli şöyle böyle diyen hanımlar acaba hanginizin sevgilisi kocası bakirdi?
madem sizin için bu kadar önemli dediniz mi hayatınızdaki erkeklere sen bakir değilsin olmaz diye, seviyordum ama diyorsanız işte işin içine sevgi girince zar mar aranmaz anlayınız :)
burada bekaret önemli şöyle böyle diyen hanımlar acaba hanginizin sevgilisi kocası bakirdi?
madem sizin için bu kadar önemli dediniz mi hayatınızdaki erkeklere sen bakir değilsin olmaz diye, seviyordum ama diyorsanız işte işin içine sevgi girince zar mar aranmaz anlayınız :)
Bekaret kendiliğinden giden bişi değildir. Önemli olan sonrasını düşünmek. Sonrasında neler yaşayabileceğini düşünmeliydin. Müslüman bir ülkedeyiz ve erkeklerimiz bekarete önem veriyor.Aslına bakarsanız Türk erkekleri Hristiyanlardan daha fazla uçkuruna düşkün.Erkeklerde namuslu gelmeli kesinlikle. Eğer kendi bekaretini korumadıysa eşinden de beklememeli ancak olmuyor ülkemizde. Benim için bekaret önemliydi her konuda şükür yapmadım. Ancak sana tavsiyem evleneceğin insana dürüstçe söyle. Ayrıca, onu önemsemeyen biriyle evlenmelisin.Olan olmuş bundan sonrasına bak ve bu olayı devam ettirdikçe kendini daha çok suçlarsın!!
haklı olarak bende anlıyorum tabi ama herkesin hayatına da saygı duyarım herkes kendisi bilirtabiiki de öyle. Ama bence erkek ve kadinin arasinda fark var ...
Yanlis anlamayin bakire olmayan kizlarimiza ön yargili degilim... herkesin Hayati kendine... herkes istedigi gibi yasaar..
ama anliyorum demek istedim ...
haklı olarak bende anlıyorum tabi ama herkesin hayatına da saygı duyarım herkes kendisi bilir
Aynen canim :))
Aklıma şu geldi :Bunlar ne saçma sorular.
Kaç yaşındasınız?
Benim de evlendiğinde bakire olmayan bi ton arkadaşım var ama hiç biri bu kadar dertlenmedi.
Siz kendinizi değersiz görürseniz karşınızdaki size istediği gibi davranır.
Sen sevmişsin sevişmişsin kime ne?
https://36.media.tumblr.com/fd8003a0f485912b8835a420209e8990/tumblr_nl9uajgZp01rgxx9to1_500.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/61/8b/96/618b96fec494553692d8a8c0facbf5bf.jpg
olmuştur elbet ama bi tek zarini koruyup sevgilisi ile çeşitli yollar ile ilişki yaşayıp sonra da ay binim zirim diriyir diyerek evlenen çok kişi var.Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
şu bakirelik ve zar muhabbeti keşke hiç olmasa.kizlar sırf bu bakirelik muhabbeti yüzünden kendini temiz ya da kirli hissetmese
Bu konuya benzer bir çok konuda yazdık ki evlenmeden önce ilişki yaşadık, ne var bunda diye.
Bir de sizinkine yazayım; hatta isterseniz tarih de vereyim Mart 2011 bakireliğe son Ağustos 2006 evlilik.
Aradaki 5 yılı aşkın süreçte de bir gün ah vah demedim ama.
Hiç keşke diye düşünmedim; hiç pişman olmadım.
Kendimi biliyordum; benim tercihimdi; benim hayatımdı.
Başkaları ne der; acaba evlenmeden önce bunu soran olur mu diye aklımın ucundan dahi geçmedi.
Birileri ile birlikte olup pişman olan arkadaşlarımı da anlamadım.
Ama benim dışında da bildiğim bir çok kişi var yani...
Bu konuda ne düşünüyorsun diye soranlara da buraya konu açtığına göre senin için önemli daha erken yaşama henüz diye cevap yazıyorum.
Yaşandı bitti ise de bunun önemli olmadığını düşündüğünüzü ve her hareketinizin arkasında olduğunuzu önce kendinize gerekirse de karşınızdakilere aktarın.
Bir de tabibi zar durup da her şeyi, yapanları da unutmayıp gerekirse ben en azından dürüstüm diye kendinizi avutun.
Bir de sizinkine yazayım; hatta isterseniz tarih de vereyim Mart 2011 bakireliğe son Ağustos 2006 evlilik.
Aradaki 5 yılı aşkın süreçte de bir gün ah vah demedim ama.
Hiç keşke diye düşünmedim; hiç pişman olmadım.
Kendimi biliyordum; benim tercihimdi; benim hayatımdı.
Başkaları ne der; acaba evlenmeden önce bunu soran olur mu diye aklımın ucundan dahi geçmedi.
Birileri ile birlikte olup pişman olan arkadaşlarımı da anlamadım.
Ama benim dışında da bildiğim bir çok kişi var yani...
Bu konuda ne düşünüyorsun diye soranlara da buraya konu açtığına göre senin için önemli daha erken yaşama henüz diye cevap yazıyorum.
Yaşandı bitti ise de bunun önemli olmadığını düşündüğünüzü ve her hareketinizin arkasında olduğunuzu önce kendinize gerekirse de karşınızdakilere aktarın.
Bir de tabibi zar durup da her şeyi, yapanları da unutmayıp gerekirse ben en azından dürüstüm diye kendinizi avutun.
anladığım kadarı ile yaşın daha küçük olan olmuş ama bundan sonrası için kendini koru nasıl olsa bir defa oldu diyip devam etme kimseyle beraber olma hiç kaybetmemişsin gibi sahip çık yarın bir gün evleneceğin zaman bakarsın duruma göre bana kalırsa karşıdaki insan bu durumu anlayabilecek biri değilse onun için hiç kendini paralama derim ama kendimi rahat hissedeyim dersen her şeyinde çöüzümü var yaptıranlar var sanırım....
şu an bunu düşünüp böyle kendini paralama ama kimseyle birlikte de olma
şu an bunu düşünüp böyle kendini paralama ama kimseyle birlikte de olma
yahu ne kolonisi , bu kafirlerin hepsi cahil Ahh ahh.. Sene olmuuuş 2015hala bekaret diyen var.. Sorunuza istinaden konu sahibi , her ne kadar sanal ortamda da olsak sorunuz özel hayatı irdeler cinsten. Arkadaşortamında otururken kalkıp da sen bakire misin yaa? Diye sorma potansiyeli görüyorum sizde. Sını ne be sılık Deyip çantayı suratınıza yeme ihtimaliniz çok olası. Insanların yatak odası sizi hiç mi hiç alakadan etmiyor burada laf kalabalığı edeceğinize buyrun gidin diktirin planladığınız gibi herkes kurtulsunelalem uzayda koloni kuracak biz hala kadının vajinasına zarına takmışız..