• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

bekarete bu kadar önem veren kadınların,evlenmeden cinsellik yaşamalrını saçma buluyorum..kimse tecavüz etmiyor size,bilerek isteyerek beraber olup da sonradan bunu hayatın anlamı yapmalarını anlamıyorum.
cinsellik yaşamanın sorumluluğunu alamayacak olanlar sevişmesinler bir zahmet..sonra da yok benle evlenmedi yok her erkek bakire mi arıyor diye dört dönüyorlar..

benim çevremde de oldukça fazla insan var evlenmeden ilişkiye giren yaptığını bir hata olarak görüyorsan bir daha yapmazsın evleneceğin ya da hayatına giren kişiye ilişkinin gidişatına göre durumunu açıklarsın kabul edersee evlenirsin çünkü toplumda bu konuya önem verene kadar vermeyen insanlar da var yeterki sen dürüst ol ve ilk önce kendi içinde bulunduğun durumu aşşagılık biri olmussun hissiyatını verme karşındakine hata yapmak insanlara mahsus önemli olan sürekli tekrarlamak yasanılan yanlışlardan ders almak

Evlendiği adama sevgilim beni kandirdi mi demiş.nası bi kandırma olabilir ki yani

Evlenicem seninle demiş ve aldatmış 1 kez bir şey diyememiş 2. olunca kız yine susmuş ara verelim demiş
bunu bu kadar irdeleme dul ve çocuklu adamla sırf bu yüzden ilerletme canın çok kötü yanar canım ve koz olarak sonra bunu kullanır dikkat et.

Erkeklere göre öyle gözüküyor.nedir önemli olan
diktircekmişsiniz zaten sorun ne ?

sorduğunuz sorulardan dalga geçen ergen kız ya da,erkek olduğunuzu çıkardım..
yok şekerim konu sahibemiz zaten hymenoplasti topiklerinde fink atıyor şimdi üni. son sınıfmış ailesine okulun bi hafta daha geç biteceğini anlatmış o bi haftada ekşın olcan anladın mı :KK53:

diktircekmişsiniz zaten sorun ne ?

yok şekerim konu sahibemiz zaten hymenoplasti topiklerinde fink atıyor şimdi üni. son sınıfmış ailesine okulun bi hafta daha geç biteceğini anlatmış o bi haftada ekşın olcan anladın mı :KK53:
konu sahibine bakmamışım..eski sevgilileri geri dönen arkadaş bu :):) aşka inanmayıp,sevgillerini hediyelerine göre değer biçen..şimdiki sevgilisi 2 çocuklu boşanmış bir adamdı..kimle evlenecek acaba diktirecekmiş ya :):)

Back
X