• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

Şu yazdıklarınızı açıklayın yeter laf kalabalığı yapmayın.

ben açıklayayım.dini nikahın nikah olarak kabul edilmesi için yani evlenmiş sayılmaları için duyurulması gerekir.ayrıca kadının hakkının korunması dine nikahda ülkemizde mümkün olmadıgı için resmi nikah olmadan bu iş olmamalı.

Benim anlamadığım hemen hemen herkes dürüst ol evlenmeden önce sevgili ne söyle diyor.. erkekler pek mi masum saki?? Dürüst davrandığında ne olacak.. asa sevgilim çok dürüst acık konuştu diye anlından mı öpücük.. allah aşkına bu konuyu önemsemeyen adam zaten o kişiyle evlenmez.. nasıl olsa bilmediğim ne haltlar yemiş der.. ( bir erkek arkadaşımı denemem sonucu tecrübe ettim) bekar bir bayanla evle nen her kişi için önemli.. kesinlikle hikaye..

ha ayrıca ghrkesin özeli kendine. neden bu öğrenilmek istenirki. evlenirken ister bakire
ha bir ek,sevmiyorum cinsiyet ayrımını ,
bakirrrr,
ister değil,
kime ne Allahaşkına.
kişinin kendi seçimi. kendi vücudu. ha olduğunu öğrenip napacaksınız. istatistikse bile bu sorulmaz .
ayıptır yahu

Benim anlamadığım hemen hemen herkes dürüst ol evlenmeden önce sevgili ne söyle diyor.. erkekler pek mi masum saki?? Dürüst davrandığında ne olacak.. asa sevgilim çok dürüst acık konuştu diye anlından mı öpücük.. allah aşkına bu konuyu önemsemeyen adam zaten o kişiyle evlenmez.. nasıl olsa bilmediğim ne haltlar yemiş der.. ( bir erkek arkadaşımı denemem sonucu tecrübe ettim) bekar bir bayanla evle nen her kişi için önemli.. kesinlikle hikaye..

zor iş doğrusu.herkes söylemek ister yalancı olmamak dürüst olmak ister ama hangi erkek bunu kullanmaz o evliliği zehir etmez ki.

ha ayrıca ghrkesin özeli kendine. neden bu öğrenilmek istenirki. evlenirken ister bakire
ha bir ek,sevmiyorum cinsiyet ayrımını ,
bakirrrr,
ister değil,
kime ne Allahaşkına.
kişinin kendi seçimi. kendi vücudu. ha olduğunu öğrenip napacaksınız. istatistikse bile bu sorulmaz .
ayıptır yahu
Haklısın, bu tip şeyler insanların özeli, sorulmamalı. Konuyu kapatıyorum.
Yalnız gençler eğer bir ilişki yaşayacaklarsa önce lütfen bir oturup düşünsünler, doğru insan mı? Hadi onu analiz edemediler, ben ayrılırsak, sorun yaşarsak pişman olur muyum? İlişki yaşamaya hazır mıyım diye.
Aşık oldum, tenlerimiz birbirini çekti, şimdide çok pişmanım demeden önce kendilerini bir sorgulasınlar.
Evet ben yaşadım hiç pişman değilim, bugün olsa yeniden yaşarım diyenlerden daha fazla keşke diyen var, demek ki hazır değilsiniz, o zaman yaşamayacaksınız.

Back
X