- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenicem seninle demiş ve aldatmış 1 kez bir şey diyememiş 2. olunca kız yine susmuş ara verelim demiş
bunu bu kadar irdeleme dul ve çocuklu adamla sırf bu yüzden ilerletme canın çok kötü yanar canım ve koz olarak sonra bunu kullanır dikkat et.
gerçekten sevinecenmiYalnız olmadığıma sevinicem
ben varımmm düğüne 1 ay kala verdim gitti onla mı ugrascam bee kocam cok zor edyrdu ben de verdm kurtuldum balayında rahat geçirdim :)Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
hmm beni ancak böyle biri kabul eder deyip hata ustune hata yapacak gibi konu sahibi
ben varımmm düğüne 1 ay kala verdim gitti onla mı ugrascam bee kocam cok zor edyrdu ben de verdm kurtuldum balayında rahat geçirdim :)
aynenbence sen bu soruyu sorarak aklını kaybetmiş olmalısın
inş. yapmaz da bende bundan korkuyorum hayatına baksa çok iyi olur yaşı ufak daha neler çıkacak karşısına
tuhaf.. günahlar insanoğluna okadar tatlı gururverici geliorki aklım almıor..yazıkk çok yazıkk.. allah affetsinben varımmm düğüne 1 ay kala verdim gitti onla mı ugrascam bee kocam cok zor edyrdu ben de verdm kurtuldum balayında rahat geçirdim :)
tuhaf.. günahlar insanoğluna okadar tatlı gururverici geliorki aklım almıor..yazıkk çok yazıkk.. allah affetsin