• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

neden başkalarına soruyorsun ki? tek değilsen bunalımdan çıkacak mısın? ha başkaları da yapmış oh be mi diyeceksin? herkesden sana ne! sen kendinle ilgilen...

yahu bacılar kardeşler maksat yandaş bulmak değil şu kızımızın eski konularını bi açın da okuyuverin derdi neymiş anlarsınız ..üşenenler için spoiler vereyim bu şeker konu sahibemiz bilindiği üzre bekaretini kaybetmiş fakat esas dert o değil eşinden boşanmış iki çocuk sahibi bir sevgilisi var üni. son sınıfta kendileri ailesine okul haftaya bitcek demiş aslında bu hafta bitiyormuş bi hafta ekşın var yani :KK14:

Evlenicem seninle demiş ve aldatmış 1 kez bir şey diyememiş 2. olunca kız yine susmuş ara verelim demiş
bunu bu kadar irdeleme dul ve çocuklu adamla sırf bu yüzden ilerletme canın çok kötü yanar canım ve koz olarak sonra bunu kullanır dikkat et.

hmm beni ancak böyle biri kabul eder deyip hata ustune hata yapacak gibi konu sahibi

Ben bekarete önem verenleri anlıyorum. Bekaretten kastım ona dokunan, özel olacak kişinin evleneceği adam olmasını isteyenleri anlıyorum yani. Ama senin kafan şu ki;

Sevişseydim ama zar dursaydı. Ya da çeşitli yollardan ilişkiye girseydim ama o zar orda dursaydı.. Yani ikiyüzlülük. Seninki vicdan yapma vs değil karşındakinden korkmak. Korkuyorsanda tutacaktın kendini madem ne diyelim yani. Her türlü şeyi yapıpta o zar yırtılmadığında da adınız kelime anlamı olarak bakire olabilirdi. Ama o zaman ne anlamı olurdu bilemem.

Eski konularına baktım tek tek hiç üşenmedim. Kafan fena karışık, ruh sağlığın yerinde değil. Eski sevgililerinin geri dönmesini, cimri mi fakir mi demeni, senden on küsur yaş büyük boşanmış çocuklu adamla gezmeni, annenin sana bu adamla beraber kaldık evleneceksin baskısı ve şu operasyon geçirme fikrini de bu kafa karışıklığına bağladım. Ailenin buna önem vermesi de kafanı hepten karıştırmış. Kendine teselli arıyorsun. Ama bir yandan da operasyon düşünüyorsun.
Kaldıramamışsın belli, kafan sadece evlilik üzerinde o da belli. Çünkü yaşın da ufak ama birinci amacın evlenmek sanki. Sanırım evlilikle kendini temizlemeyi düşünüyorsun. Çok yanlış düşünceler bunlar.
Bekarete önem veren de vermeyen de var. Sen bakma burada yüzde bilmem kaçı Müslüman ülkesinde erkekler için önemli diyenleri. Yaşadığın ortam, bulunduğun konum ve şehir bile değiştiriyor bunu.
Mesela bizim ailede beraber yaşayıp evlenenler de oldu. İki sene aynı evde yaşayan bir insan evladı bakire olamaz değil mi? Ne bizimkiler ne eniştemizin tarafı da sorun etmedi. Arkadaş çevrem de ona göre bir ortam ve evlenen arkadaşlarımın yarısından fazlası bakire falan değildi.
Ama o arkadaşlarım da asla bununla eziklemedikler kendilerini. Yalan da söylemediler açıklamada yapmadılar. Kendi ayakları üstünde duran insanlar olduğundan istemiyorsan kapı orada dediler. Hepsi de çok mutlu.
Yani kafanda önce bi çözeceksin bunu. Sen eksik yada ahlaksız değilsin. Bu erkekler kendi kendilerine sevişmiyorlarsa zaten büyük bir kısmımız sevişiyoruz. Sen kendini ezmezsen, özür dilemez, ağlamaz zırlamaz, kendini evlenmeye ve bir adama mecbur hissetmezsen ve dimdik durrusan karşısında emin ol hiç önemli değil.

ben varımmm düğüne 1 ay kala verdim gitti onla mı ugrascam bee kocam cok zor edyrdu ben de verdm kurtuldum balayında rahat geçirdim :)
tuhaf.. günahlar insanoğluna okadar tatlı gururverici geliorki aklım almıor..yazıkk çok yazıkk.. allah affetsin

kaybetmek kelimesi herhangi bir cisim istem dışı ortadan yok olduğunda kullanılır benim bildiğim.. bekaret bir cisim değil bir düşüncedir.. ve de bir arkadaşın dediği gibi kaybedilecek bir şey değildir.. ufacık bir parçası durup da zihnen bakire olmayan nice nice insanlar vardır. ya da o parça gitmesine rağmen bakire insanlar.. dikkat edin kadın demedim insan dedim.. kendi isteğinle hemcins ya da karşı cinsinle birliktelik yaşarsın.. kimse sana bu konuda karışamaz/karışmamalıdır.. BUNUN İÇİN RAHATSIZLIK YAŞAYACAK İDİYSEN YAPMAYACAKSIN.. insanlara da bu rahatsızlığa eş olsun diye yaşayıp yaşamadığı konusunda soru sorup mahremiyetine GİRMEYECEKSİN.
ne hikmetse bizim kadınlarımız pek meraklı insanların yatak odasını sormaya.. kendi yaptıkları doğru ise destek almaktan, yanlış ise kendini cezalandırmaktan tuhaf bir zevk duyuyorlar..

benim icin önemli arkadas,ama tek o zar degil bedenen ve ruhen bekarete inananlardanim, her halti yiyip benim zarima dokunma mentalitesini anlamiyorum.

tuhaf.. günahlar insanoğluna okadar tatlı gururverici geliorki aklım almıor..yazıkk çok yazıkk.. allah affetsin

günah dediğin oldu sana göre bana göre bir yerde.. kimseyi sen günah işliyorsun diye yargılayamaszınız.. az biraz saygı bence.. bir soru sorulmuş ben olsam oldu veya olmadı diye cevap vermem ama cevaplamak isteyen insanı da kınamam.. kınayanlar da bir zahmet girmesin konu başlığına..

Back
X