- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
eski konulara bak şekerim niyetini anlarsıntoplumuzda erkeklerin bakire kız istediğine bakılırsa tahlike çanla
toplumuzda bakirelik üzerine tezmi hazırlıyorsun yoksa
oyy vallahaha bu şişik halimle bakamıcameski konulara bak şekerim niyetini anlarsın
Var dese ne olacak millet yok dese ne olacak.Yani sen bu dünyada bunu tek yaşayan sen sanıyorsan,televizyonlara çıkmalısın türünün tek örneği olduğun için.Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
Aslinda boyle kesin cizgiler cercevesinde dusunmemeliyiz. Yani soyle anlatiyim adam her turlu cinsel birlikteligi yasamistir. Tasvip etmedigimiz genel eve gitme durumu olmustur. Firsat bulsa evli hanimlara bile sarkar ama illa bakire biriyle evlenicem diyodur. Boyle bir insanla hic birimizin dusunce yapisi paralel olamaz.
Baskasida benim icin onemli olan karakter yapisi, iyi anlasabilmemiz gecmiste olan olmus evliligimiz boyunca birbirimize sadik olalim der. Bu kisiylede dusuncelerimiz uyusur.
Bakireyim diyip cocuk aldiran hanimlari dahi duyduk bu konuyu neresinden tutsak elimizde kalir.Vallah cok hassas bir konu bence
Karekter tabiiki en önemlisi .... ama bakire olmayan bir kizi istemeyen erkegi azda olsa anliyorum ...
Haklısın da bakire kız isteyecek erkekte evlenene kadar her haltı yiyor evlenmeye gelince ben bakire isterim diyo.sen her önüne gelenle yatarsan bakire kız isteme hakkın da yok malesef.Vallah cok hassas bir konu bence
Karekter tabiiki en önemlisi .... ama bakire olmayan bir kizi istemeyen erkegi azda olsa anliyorum ...
Bunlar ne saçma sorular.O şekil evlendi mi yani
Haklısın da bakire kız isteyecek erkekte evlenene kadar her haltı yiyor evlenmeye gelince ben bakire isterim diyo.sen her önüne gelenle yatarsan bakire kız isteme hakkın da yok malesef.
haklı olarak bende anlıyorum tabi ama herkesin hayatına da saygı duyarım herkes kendisi bilirtabiiki de öyle. Ama bence erkek ve kadinin arasinda fark var ...
Yanlis anlamayin bakire olmayan kizlarimiza ön yargili degilim... herkesin Hayati kendine... herkes istedigi gibi yasaar..
ama anliyorum demek istedim ...
haklı olarak bende anlıyorum tabi ama herkesin hayatına da saygı duyarım herkes kendisi bilir
Aklıma şu geldiBunlar ne saçma sorular.
Kaç yaşındasınız?
Benim de evlendiğinde bakire olmayan bi ton arkadaşım var ama hiç biri bu kadar dertlenmedi.
Siz kendinizi değersiz görürseniz karşınızdaki size istediği gibi davranır.
Sen sevmişsin sevişmişsin kime ne?
olmuştur elbet ama bi tek zarini koruyup sevgilisi ile çeşitli yollar ile ilişki yaşayıp sonra da ay binim zirim diriyir diyerek evlenen çok kişi var.Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
elalem uzayda koloni kuracak biz hala kadının vajinasına zarına takmışız..
burada bekaret önemli şöyle böyle diyen hanımlar acaba hanginizin sevgilisi kocası bakirdi?
madem sizin için bu kadar önemli dediniz mi hayatınızdaki erkeklere sen bakir değilsin olmaz diye, seviyordum ama diyorsanız işte işin içine sevgi girince zar mar aranmaz anlayınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?