- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
O şekil evlendi mi yanitanıdığım var, canım ayrıca namus iki bacak arasında değil beyinde biter...
O şekil evlendi mi yani
Evlendiği adama sevgilim beni kandirdi mi demiş.nası bi kandırma olabilir ki yanievet canım açıkladı beni kandırdı bir defa oldu demiş.
o zaman sana bi sır vereyim böyle olan milyonlarca insan var :)Yalnız olmadığıma sevinicem
Erkeklere göre öyle gözüküyor.nedir önemli olano zaman sana bi sır vereyim böyle olan milyonlarca insan var :)
ama önemli olan bi zarın yırtılması mı?
Evlendiği adama sevgilim beni kandirdi mi demiş.nası bi kandırma olabilir ki yani
diktircekmişsiniz zaten sorun ne ?Erkeklere göre öyle gözüküyor.nedir önemli olan
yok şekerim konu sahibemiz zaten hymenoplasti topiklerinde fink atıyor şimdi üni. son sınıfmış ailesine okulun bi hafta daha geç biteceğini anlatmış o bi haftada ekşın olcan anladın mısorduğunuz sorulardan dalga geçen ergen kız ya da,erkek olduğunuzu çıkardım..
konu sahibine bakmamışım..eski sevgilileri geri dönen arkadaş bu :):) aşka inanmayıp,sevgillerini hediyelerine göre değer biçen..şimdiki sevgilisi 2 çocuklu boşanmış bir adamdı..kimle evlenecek acaba diktirecekmiş ya :):)diktircekmişsiniz zaten sorun ne ?
yok şekerim konu sahibemiz zaten hymenoplasti topiklerinde fink atıyor şimdi üni. son sınıfmış ailesine okulun bi hafta daha geç biteceğini anlatmış o bi haftada ekşın olcan anladın mı
bilmiyorum ki nasip bakalım şu bi hafta geçsin dekonu sahibine bakmamışım..eski sevgilileri geri dönen arkadaş bu :):) aşka inanmayıp,sevgillerini hediyelerine göre değer biçen..şimdiki sevgilisi 2 çocuklu boşanmış bir adamdı..kimle evlenecek acaba diktirecekmiş ya :):)
bilmiyorum ki nasip bakalım şu bi hafta geçsin de
O şekil! Hem de hymen'siz! Neredeyse bir insan gibi yani(!)O şekil evlendi mi yani
toplumuzda bakirelik üzerine tezmi hazırlıyorsun yoksaErkeklere göre öyle gözüküyor.nedir önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?