- 19 Kasım 2013
- 18.661
- 33.648
Bu nedir bir çeşit dolandırıcılık mı ben anlamadım.Borç söyle. Benim kredi borcumu şahsi olarak ben çektim ben ödüyorum onunla bir ilgisi yok. Araba alacağım diye altın hesabında birikim yapıyordum her şeyime vakıf olduğu için onu da biliyordu atıyorum acil 2 bin tl lazım olurdu verirdim 10 bin atardı. Araban için birikim somucta bir gelecek düşünüyorum seninle derdi. Ben çok ısrar edince beni pinti moduna sokuyordu düşünün paranın hesabını mı yapıcaz bilmem ne. Ben ona hiçbir zaman muhtaç olmadım ki sabit bir gelirim var her türlü kredi borcumu da daha iyi öderim ama atıyorum sigortamı çok ala kredi kartıma böldürme imkanım varken zorla kendisi verdi. Gerçekten zorla kızarak benimle gelecek düşünmüyor musun diyerek. Taksit yapabileceğim şeyleri zorla ödüyor ama 2 ay sonra bir sürü para bekliyor benden. Yani sabit gelirim var kredi borcumu ödeyebilirim kira fatura öderim okey. Ama ben ekstra her ay 10 15 ona nasıl verebilirim ki? Hayatta avans kullanmayan ben her bankadan avansçı oldum
Onlarda ilk etapta böyle 2ye 5 hatta 10 verip sonra geri istiyorlar.
Borc alacak halledip uzaklaşın bence bu adamdam, iyi kokular gelmiyor burnuma ve tabi ki nakit avans vs çekmeyin ne verebiliyorsanız sabit sizi zorlamayan o kadar verin kapatın borcsa bu ha ödedinizse zaten bilemem ama kendinizi borca batırmayın.