Aramizdaki Kopukluk.. Ben artik kendi basima cozemiyorum

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.826
4.285
373
Merhaba kizlar. 2 sene once ayni sinifta tanistigim, o zamanlardan beri benden benimde ondan icten ice hoslandigim ama ikimizinde ayri yollari oldugu icin hic bir araya gelemedigimiz kisiyle son 4 aydir resmen beraberiz. Ben normalde Amerika da oturuyorum suan tatil icin iki ayligina Turkiyedeyim. Erkek arkadasim da Amerikada. Ordayken her gun gorusurduk, is cikislari gelir, iste her paydosta bana mesajlar atar, bos vakitlerini benimle gecirmek isterdi. Yani ilgi yonunden hic bir sekilde beni tatminsiz etmedi. Sorunlarimiz ben Turkiyeye gelince basladi. Cok calisiyor.. 12- 13 saat calistigi gunler oluyor ve isi fiziksel olarak zor oldugu icin calismadigi zamanlar hep uyuyor. Ve amerika saati turkiye saatinden 7 saat geride oldugu icin de iletisimimiz buyuk olcude etkilendi. Geldigimden beri hergun ise gitmeden once ve isten sonra bana faceten mesaj atar. bende ona.. Ama artik yetmemeye basladi ben bu durumdan cok skildim. Calismadigi bazi gunler mesajlarini uyandiginda degil, gece uyumadan once kontrol ediyo, ve ben boylelikle ondan butun gun bi haber kalmis oluyorum. Daha once bunun tartismasini onunla yaptigim icin tekrar yapmak istemedim. Ben ona uygun saatlerde internet basinda onu bekliyorum ama o hic gelmiyo ve bir erkek olarakta bana hic internette ayni anda online olalim ve konusalim falan gibi tekliflerle gelmiyor. Ancakiste gunluk yazar gibi birbirimize gun raporu veriyorduk. Ve tabi seni ozledimler bilmem neler.. Bu iletisim kopuklugu beni cok rahatsiz ediyor. Rahatsizligimi dile getirdim, iliskide mutsuzum dedim soyledikleri ancak yolun yarisini gittigimiz ve cok az daha kaldigi ve sabretmemi istemesiydi. Bizim aramizda cok guclu baglar varmis ve ikimizde cok guclu insanlarmisiz bunu yapabilirmisiz.. Benim sorunum iletisim kopukluguyken, bana sabretmemi soyleyecegine daha sk internetten gorusmeyi teklif etseydi benim icin olay bitmis olacakti ama o bunu dusunmekten aciz!

Ve bugun onu ilk defa facete cevirim ici gordum. Hemen yazdim, merhaba - merhaba, iki hos bes, sonra 20 dk gecmeden ise gitmesine 2 saat varken hala "ise gitmeden once yicek biseyler almaya gidicem" dedi bana. Yahu ben onu iki haftadir ancak online yakalamisim acliktan olsem sabrederim ama ona bak. Bende tmm git dedim. Sonra "sen iyi misin?" diye sordu. Sonra ben yine sorunumuzu uzun uzun aciklamak zorunda kaldim kendisi beni anlamiyor diye!. O da cok calistigini, isten once ve sonra mesajlarini kontrol ettigini, cok uzgun oldugunu vs soyledi. Yani hep ayni seyler. Adama mutsuzum diyorum, iliskide mutsuzum, senin ilgini hissedemiyorum diyorum, bana dedigi lafa bak. "iyi git yemegini al" dedim. "tamam tatlim, bu konuyu sonra konusuruz" dedi gitti duygusuz! Yani problemimiz hallolmadan defoldu gitti. Napicam? Cok mu tepki veriyorum? Onu seviyorum, ayrilmayi dusunmek bile gozlerimi dolduruyo ama beni anlamayan bi adamla ne kadar surebilir ki?

Lutfen fikirlerinizi yazin.
Okuyan herkese sonsuz tesekkurler.

Canım bence ona biraz haksızlık ediyorsun. Aynı benim durumda öyle bende dayanamıyorum ama sonucta onlarda kendilerine göre haklılar. Bu anlamamaktan değil koşullar öyle gerektirdiğinden olan bir şey. Bence kendini koşullandırıp doldurma beni anlamıyor vs vs diye ilerde bu dahada büyük bir sorun olur. Onun yerine koy kendini emin ol ki için biraz daha rahatlayacaktır. Peki kavuşmanıza ne kadar var? Birde şu var o bir erkek maalesef bazen bizim kadar ince düşünemiyorlar ve bilirsin erkekler için midelerinden önemli bir şey yok Naçizane benim fikirlerim bunlar.

ben nişanlımla 4 yıldır ayrı ıldeyım..ne memlket aynı ne görev yerı.. yılda 2 defa bır araya gelsek şükrederız..

arkadaşlarına daha çk vakıt ayırıosun,benım ısteklerıme cvp vermıyorsunlar bndede yaşandı..uzaklığın araya gırdığı her ilişkide bu mevcut..

yorgun erkek hep boyle oluyor..o uzaktayken senı arayıp sorunca kendısının ustune düşenı yaptığını düşünur..

sen ısteklerını sıtem yoluyla uzun uzadıya anlatma.. gun gelir tepkı verır.. bn hıçbbşey yapmıyor değilim dıye..

ısteklerını uygun yolla kısa kısa ama tam anlaşılır şekılde anlatmalısın.. başka konu konuşmadan yapın.. yoksa ilişki zamanla görev olur çıkar..

Son düzenleme:
Evet galiba biraz bencilce davraniyorum. Kavusmamiza bir aydan birkac gun daha fazla kaldi. Insallah o zamana kadar bu ilgi delisi halimle biktirmam cocugu

Yorumlariniz benim icin cok degerli. ikinize de cok tesekkur ederim

Erkekler gerçekten böyleler.. Mesela uykusu mu geldi onu telefonda tutamazsınız, ya da karnı mı acıktı gidip yemeğini yiyecektir.. Ve bunları benim için ertele birazcık fedakarlık et dediğimizde ise biz anlayışsız , bencil, şımarık oluruz. Yani sadece sizin sevigliniz böyle değil.. Sanırım biz kadınlar ya fazla film izleyip beklenti içine giriyoruz ya da erkeği kendimiz gibi zannediyoruz.. Neyse..

Sizin konunuza gelecek olursak , arada mesafe varken bunların olması çok normal.. Sonuçta hayatn akışı içerisinde birbirinize fazla zaman ayıramıyor olaiblirsiniz. Hem de aranızda ciddi bir saat farkı var .. Hem 1 ay nedir ki çabucak geçer.. Bence siz de kendi hayatınıza bakın Türkiye'de oldugunuz sürede.. Tadını çıkarın .. Mesela erkekler onlarla alışverişe çıkmamızdan hoşlanmaz ya , o yokken gidin saatlerce gezin mağazaları..Ya da kız arkadaşlarınızla buluşun.. Yani o varken yapamadığınız şeyleri yapıp oyalanın, böylece kafanız hep onunla meşgul olmaz.. Onsuz da bir hayat yaşayabileceğinizi de görürsünüz ve bu da sizi daha da olgunlaştırıp güçlendirir bence..

Evet haklisiniz onsuz da bir hayat yasiyorum zaten. Ama baya sevmisim keretayi, onceleri turkiye de vaktim harika gecerdi. Simdi de guzel geciyor ama aklimin bi kosesinde surekli erkek arkadasim oldugu icin tam anlamiyla keyif alamiyorum. onu biktirmak veya o olmadan mutsuzmusum gibi bi imaj cizmeden ilgimizi gostermek istiyorum.

Tesekkurler yorumunuz icin

Evet galiba biraz bencilce davraniyorum. Kavusmamiza bir aydan birkac gun daha fazla kaldi. Insallah o zamana kadar bu ilgi delisi halimle biktirmam cocugu

Yorumlariniz benim icin cok degerli. ikinize de cok tesekkur ederim

rica ederım.. sizinkıde bencıllık sayılmazkı..

bır bayan en çok ılgı ıster.. kmlerce oteden bunu almış olmak zor.. o nedenle boyle oluyor ilişkiler..

yanyana yurutmekten daha zordur uzakta ilişki yurutmek.. ALLAH kolaylık versın..

arada buyuk sorunlar yoksa konuşularak halledılır.. ertelemeyın ,bırıktırmeyın sadece..

Son düzenleme:
Konustuk. Ben herseyi abartiyorum sanirim. Yapmam gereken tek sey daha sabirli ve sakin bir insan olmak. Benim laptopum bozuktu yaptirdigimi bugun soyledim ve aldigim tepki cok hosuma gitti. Yarin gidip kendine kamerasi olan bi laptop alcakmis beni gormek icin. O benden cok daha olgun ve guclu. Beni herseferinde alttan aliyor. Insallah biktirmam

haydı gözunaydın

Bakın herşey yoluna girmiş.. Siz ilişkinize güveniyorsanız arada bu türlü iniş çıkışlar olacaktır ama bi süre sonra herşey yoluna girecektir.. Allah sizi ve hiç bir seven çifti ayırmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…