- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Erkekler gerçekten böyleler.. Mesela uykusu mu geldi onu telefonda tutamazsınız, ya da karnı mı acıktı gidip yemeğini yiyecektir.. Ve bunları benim için ertele birazcık fedakarlık et dediğimizde ise biz anlayışsız , bencil, şımarık oluruz. Yani sadece sizin sevigliniz böyle değil.. Sanırım biz kadınlar ya fazla film izleyip beklenti içine giriyoruz ya da erkeği kendimiz gibi zannediyoruz.. Neyse..
Sizin konunuza gelecek olursak , arada mesafe varken bunların olması çok normal.. Sonuçta hayatn akışı içerisinde birbirinize fazla zaman ayıramıyor olaiblirsiniz. Hem de aranızda ciddi bir saat farkı var .. Hem 1 ay nedir ki çabucak geçer.. Bence siz de kendi hayatınıza bakın Türkiye'de oldugunuz sürede.. Tadını çıkarın .. Mesela erkekler onlarla alışverişe çıkmamızdan hoşlanmaz ya , o yokken gidin saatlerce gezin mağazaları..Ya da kız arkadaşlarınızla buluşun.. Yani o varken yapamadığınız şeyleri yapıp oyalanın, böylece kafanız hep onunla meşgul olmaz.. Onsuz da bir hayat yaşayabileceğinizi de görürsünüz ve bu da sizi daha da olgunlaştırıp güçlendirir bence..
Evet galiba biraz bencilce davraniyorum. Kavusmamiza bir aydan birkac gun daha fazla kaldi. Insallah o zamana kadar bu ilgi delisi halimle biktirmam cocugu
Yorumlariniz benim icin cok degerli. ikinize de cok tesekkur ederim
Konustuk. Ben herseyi abartiyorum sanirim. Yapmam gereken tek sey daha sabirli ve sakin bir insan olmak. Benim laptopum bozuktu yaptirdigimi bugun soyledim ve aldigim tepki cok hosuma gitti. Yarin gidip kendine kamerasi olan bi laptop alcakmis beni gormek icin. O benden cok daha olgun ve guclu. Beni herseferinde alttan aliyor. Insallah biktirmam
Bakın herşey yoluna girmiş.. Siz ilişkinize güveniyorsanız arada bu türlü iniş çıkışlar olacaktır ama bi süre sonra herşey yoluna girecektir.. Allah sizi ve hiç bir seven çifti ayırmasın :)
Bakın herşey yoluna girmiş.. Siz ilişkinize güveniyorsanız arada bu türlü iniş çıkışlar olacaktır ama bi süre sonra herşey yoluna girecektir.. Allah sizi ve hiç bir seven çifti ayırmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?