size demedim hanfendi.ne var üslüpta.Bu nasil bir üslup ya?
Ne mutlu sizeHee bu aradaa :) Tek kullanımlık özelliğimi kaybettiğim halde 2. de bekar adamla evlendiğime göre demekki tek özelliğim tek kullanımlık değilmiş :) Sevgiler canım..
Hee bu aradaa :) Tek kullanımlık özelliğimi kaybettiğim halde 2. de bekar adamla evlendiğime göre demekki tek özelliğim tek kullanımlık değilmiş :) Sevgiler canım..
İnstagramdan hala takipleşiyoruz. Dün gece ben ağlarken o karı kız takip etme derdine düşmüş. Acaba kimi ağıma düşürebilirim diye.Adam mal!
Tek mantıklı sebep ten uyumu gibi geliyor...ama hoşuna gitmese uzun tutmazdı...
Bence de küçük beyniyle sizi farklı bir yere koymuş.
Onu kendi pislik dünyasına geri gönderin, asla iletişime geçip kıçını kaldırmayın lütfen.
Üzülecek bişey de yok. Yıllarınızı harcamadınız sonuçta. Bir daha kimseye 3-4 günde bu kadar bağlanmayın, böyle değer verdiğinizi göstermeyin.
İşte bu tarz bir üslup ile bir kadın bir kadına bunu diyorsa,Kadınların bile böyle yorumlar yapması
doğru konuşanların yorumu neden beğenilmez.(üç günde öpüşülür mi dıyenlerın yorumu )düşünsene ayda 10 farklı adamla öpüşen birini....buda şey olur MODERN KADIN dıyoruz.
İnstagramdan hala takipleşiyoruz. Dün gece ben ağlarken o karı kız takip etme derdine düşmüş. Acaba kimi ağıma düşürebilirim diye.
adam istediğini düşünecek buna engel olamazsın artık.Hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum
3 günde çok bağlanma, yaşındaki kadının düşeceği hata değil bu.Ya benim iyice kafan karıştı gerçekten. Demek ki oynadı benimle gitti...
buna dasebep gerçekten buysa, böyle gerikafalı bir ortadoğu sığırından en başta kurtulduğu için şükretmeli.
İlk söylediğinizle çelişiyorsunuz. Ayrıca ben ne diyorum siz ne. Çok alakasız.Aslında aynı dili konuşuyoruz, sadece farklı okuyoruz bence mesele bu.
Aynı şeyi söylüyoruz anlamak zor değil ben neden öpüştün, öpüşmemen lazım vs demiyorum..
Şöyle düşün kadın 28 yaşında 3 günde tanıdığı adamla öpüşüyor. Herif ağır manyak böyle şeylere takıntılı ve kızı denedi. Sonucunu gördü, yol yakınken canım istemiyor dedi vazgeçti.
Bunu anlatmaya calısıyorum her erkek modern olmak ya da geniş düşünmek zorunda değil..
Ayrıca 3-5 ay tanıyıp öpüştüğün adamla, 3 gün tanıyıp öpüştüğün insanı aynı kefeye koyamazsın.
3 günlük belki karakter olarak daha güçlüdür adamdır, okey bunu bilemezsin.
ama 3 gün çok kısa bir süre arkadaşım.
Ay gerçekten uzatamayacağım daha fazla ya.. İlk söylediğimle çelişmiyorum aynı şeyi tekrar yineliyorum.İlk söylediğinizle çelişiyorsunuz. Ayrıca ben ne diyorum siz ne. Çok alakasız.
Ben karşımdaki insanın değer yargılarına göre kendimi kısıtlamam, kısıtlanması da yanlış diyorum. Karşınızdakine göre mi şekil alıyorsunuz?
3 gun yasagini delmemek lazm. 3 gunden sonra el tutma (1.hafta) sarilma (1. Ay) yanaktan opme (3.ay) ve en nihaytinde opusme asamasi da 3. Aydan sonra. Bu boyle biline bu yasagi delenler tezz kadinlik vasfindan duser. Dikkat etmek lazm.hanımlar öpüşmeden önce kaç gün tanımak gerek fikir birliğine varabildiniz mi? ona göre kanun çıkarıcaz da mecliste. belirlediğiniz günden önce öpüşenin kadınlık vasfını düşürücez. hadi bekliyorum.
peki sen öpüştükten sonra neden bişey olduğunu hissettin. tahmin ettiğin neydi paylaşır mısın belki doğru hissetmişsindir. ya da öyle hissettiğin için düşünce gücünle engellemişşsindir bu beni aramaz diye. bendede olmuştuHanımlar dünden beri canım çok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet çok olmadı belki 3 gün once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. rüya gibi 3 gün yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu görünce hissettim resmen. Çünkü çok ortak noktamız çıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesadüflerdi benim için. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten çıksın görüşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona güvenmek istedim.içimde kelebekler uçuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gün önce beni eve bırakırken yakınlaştık ve öpüştük biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki büyü bozuldu. Dakikalarca sadece öpüştük ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hiç bişey aynı olmayacaktı. Öyle de oldu. Heyecanı kaçtı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam görüşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece öpüştük biz başka bişey yaşamadık ki noldu da böyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Düşüncesi neydi ben hiç iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi çok berbat hissediyorum kısa sürede bağlandığım için...
Bu sana göre senin değerini düşürmez ama karşıdakine göre düşürebilir.Ha bu arada öpüşmenin sevişmenin belli bir zamani yoktur, içinden geliyorsa istiyorsan yaparsın. Öpüşmek bir değer ölçü birimi değildir, öpüştünüz diye buradaki bazı kadınların yazdığı gibi kolay lokma olmadınız. İstersem ilk buluşmada yatarım biriyle bu benim değerimi düşürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?