- 24 Ekim 2019
- 1.387
- 7.594
- 158
Ten uyumu falan hikaye, sakın bir daha yazmayın, oluru yokmuş bitmiş, yazarsan sadece daha ezik duruma düşeceksinPeki ona yazmalı mıyım ? Yoksa artık bitti mi ?
O dağ ayısı erkeklerin ne düşündüğüne önem verdikçe soyları tükenmeyecek. Erkeğe göre yaşamadim hayatımı. Nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşadım. Hem o erkeklerin bu şekilde ureyip çoğalmasına da izin vermeyelim yaJ
Bu sana göre senin değerini düşürmez ama karşıdakine göre düşürebilir.
Çünkü herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Bu yüzden tarkedilmis olması mantıklı diğer kadınlarda bunu söylüyor erkeklerde genelde bu var.
Bu arada bana onlar gibi yürüme çünkü bende karşı değilim hizli yakınlaşma ve sevismelere ama bedel odetir bunu hepimiz biliyoruz. Bence normol demekle normal olmuyor malesef
Arkadaşım seni yalnızlık darlamış, adam mı yok memlekette? Buna bu kadar değer vermen, bir ilişkiye duyduğun ihtiyaçdan sadece...İnstagramdan hala takipleşiyoruz. Dün gece ben ağlarken o karı kız takip etme derdine düşmüş. Acaba kimi ağıma düşürebilirim diye.
Konu sahibine bak ama kendini kanıtlamak için arayıp aslında kötü biri değilim diyecek açıklamalar yapmak istiyor.O dağ ayısı erkeklerin ne düşündüğüne önem verdikçe soyları tükenmeyecek. Erkeğe göre yaşamadim hayatımı. Nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşadım. Hem o erkeklerin bu şekilde ureyip çoğalmasına da izin vermeyelim ya ☺
Her erkegi ayni kefeye koymasaniz?Aynı düşüncedeyim arkadaşım.
Yadırgamıyorum ama maalesef erkeklerin düşüncesi tam olarak bu yönde. Hatta bu muhabbeti geçenler de daha eşimle yaptık. Eşim bile aynısını zikretti.
İşte bu tarz bir üslup ile bir kadın bir kadına bunu diyorsa,
Böyle bir şeyi yazmam da çok yerinde ve mantıklı bence :)
3 günde ne öpüşmesi adam seni yanlış tanıdı kolay lokma sandı bak...diyenler
Neden erkekler istedikleri gibi davranırken hep kadınlar kendini frenlemek zorunda olsun?
Neden kadın Her zaman karşı tarafın ne düşüneceğini kafaya takip ona göre şekil alsın?
Kendimiz gibi olmak çok mu zor?içimizden geleni yapmıyorsak rol yapıyoruzdur bu da karşı tarafı kandırmak değil mi?
Kendiniz olun kendiniz.
İşte el değmemiş ve tek kullanımlık lafını ben telafuz etmedim kendimi bozmadan her konu da kafama uyan yorumu yaparım ama yapılan yorum aşağılayıcı ve çok basit bir yorum maalesef. Herkes kendini belli ediyor maalesef SevgilerIki tarafta böyle aşağılayıcı konuşmakta hatalı. Ben ilk yorumunuzlarla ne demek istediğinizi gayet anladım. Bizim toplumda kadının pozisyonu malum. Erkekler kendilerine hak gördüklerini kadınlarda kusur saydiklarini da biliyoruz. Ama "el değmemiş", "tek kullanılma" gibi sözleri kadınların birbirlerini vurma maksadiyla kullanmaları aslında bu sistemin ne kadar içine battiklarinin bir ispatidir. Ayrica siz ikincidede bekar adamla evlendim diye kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Ha boşanmış olsaydı kaç yazar. Böyle şeyleri dilimizde dolandirdikca ne bosanmis kadınlara ikici el malı gözü ortadan kalkar, nede boşanmış insanların damgalanmasi. Ben bunu kastettim
kesinlikle sana hak veriyorum ama peki nasıl düzelecek bu düzenKonu sahibine bak ama kendini kanıtlamak için arayıp aslında kötü biri değilim diyecek açıklamalar yapmak istiyor.
Öpüşmek insanı tu kaka yapmaz. Yapiyorsa karşıdaki erkekte aynı durumda olmalı.
Ama işte böyle öpüştüm pismanim diyecekler 3 günde opusmemeli
bende tanıştıktan 3 ay sonra evlenmistim ki herseyi de yaşamıştık evlenmeden önce, her erkek örümcek beyinli değil işteHer erkegi ayni kefeye koymasaniz?
Esimle tanistigim gece opustum , 5 ay sonra evlendik , 5 yildir da evliyiz
en doğrusu bence çocukları büyütürken cinsiyetsiz yetiştirmek. Sen kızsın bunu yapamazsın yada çıkar göster amcalara pipini mantığından kurtarmak gerek Türk toplumunu. Başka türlü bu zihniyetten kurtulamayizÇünkü adamın pipisi var, bizim yokonların ve toplumun bize nasıl bakması, kendimiz olmaktan her zaman üstün tutulur çünkü
kesinlikle sana hak veriyorum ama peki nasıl düzelecek bu düzen
bende tanıştıktan 3 ay sonra evlenmistim ki herseyi de yaşamıştık evlenmeden önce, her erkek örümcek beyinli değil işte
en doğrusu bence çocukları büyütürken cinsiyetsiz yetiştirmek. Sen kızsın bunu yapamazsın yada çıkar göster amcalara pipini mantığından kurtarmak gerek Türk toplumunu. Başka türlü bu zihniyetten kurtulamayiz
Kız sadece kendi ayıp bir şey yapmış gibi davranmayacak(erkegin beynine göre)kesinlikle sana hak veriyorum ama peki nasıl düzelecek bu düzen
bende tanıştıktan 3 ay sonra evlenmistim ki herseyi de yaşamıştık evlenmeden önce, her erkek örümcek beyinli değil işte
en doğrusu bence çocukları büyütürken cinsiyetsiz yetiştirmek. Sen kızsın bunu yapamazsın yada çıkar göster amcalara pipini mantığından kurtarmak gerek Türk toplumunu. Başka türlü bu zihniyetten kurtulamayiz
Öpen adamın kendisi.J
Bu sana göre senin değerini düşürmez ama karşıdakine göre düşürebilir.
Çünkü herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Bu yüzden tarkedilmis olması mantıklı diğer kadınlarda bunu söylüyor erkeklerde genelde bu var.
bende karşı değilim hizli yakınlaşma ve sevismelere ama genelde bedel odetir bunu hepimiz biliyoruz. Bence normol demekle normal olmuyor malesef
Adamdan da mideniz bulandı mı? Sadece kadına mı?3 gun tanistiginiz biriyle dklarca opusmek mi.midem bulandi resmen. Kendunizi neden bu kadar kucuk dusuruyorsunuz.
Diğer yorumlarımı okursunuz anlamamissiniz çünkü. Adamin beynine girip yanlış yapıyon diyemem heralde değil mi? Her sey bize göre yontulamazÖpen adamın kendisi.
Konu sahibi ne yapsaydı filmlerdeki, dizilerdeki gibi tokat mı patlatıverseydi?
O zaman değerli, gururlu ve masum kadın mı olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?