- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Bakın benim anlatmak istediğim o değil; ben kimseyi yadırgamıyorum yargılamıyorum da . İster öpüşür ister sevişir beni ya da bizi ilgilendirmez ki.. Benim söylemek istediğim konu tam olarak sizin bahsettiğiniz durum.Şu an ki sevgilimle ikinci buluşmamızda öpüştüm, yakınlaştım. Daha öncekilerle böyle bir şey yapmamıştım. Sevgilim sığ bir insan olmadığı için de acaba bana gelene kadar kaç erkek öptü diye düşünmemiştir.
Vereceğiniz tek değer “el değmemişlik” olunca siz de haklısınız böyle düşünmekle. Başka ve tek kullanımlık olmayan özellikleriniz olsaydı böyle düşünmezdiniz.
Sizin sevgiliniz sığ düşünceye sahip olmayan, geniş bir düşünceye sahiptir.
Ama konu sahibinin konuştuğu arkadaş belki sığ, dediğiniz gibi el değmemiş biri olarak düşünmesi.
2 evlilik yaptım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum çok şükür. vereceğim ya da verdiğim değer el değmemişlik asla değil eğer erkekler de böyle bir hatun bekliyorlarsa zaten bulmaları çok zor.
Sadece kızlar, kadınlar biraz ağır hareket etmeli BANA GÖRE ! bu BANA GÖRE ! sizin düşüncenizi yargılamıyorum, ya da x kişininkini kimse de benim düşüncemi yargılayamaz. Ben ya da eşim de el değmemişliğe önem vermiyoruz. Öyle olsaydı 2 . evliliğimi bekar hiç evlenmemiş bir adamla yapmazdım.
Anlatmak istediğimi anlayın, Sevgiler..