Hanımlar dünden beri canım çok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet çok olmadı belki 3 gün once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. rüya gibi 3 gün yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu görünce hissettim resmen. Çünkü çok ortak noktamız çıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesadüflerdi benim için. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten çıksın görüşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona güvenmek istedim.içimde kelebekler uçuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gün önce beni eve bırakırken yakınlaştık ve öpüştük biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki büyü bozuldu. Dakikalarca sadece öpüştük ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hiç bişey aynı olmayacaktı. Öyle de oldu. Heyecanı kaçtı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam görüşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece öpüştük biz başka bişey yaşamadık ki noldu da böyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Düşüncesi neydi ben hiç iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi çok berbat hissediyorum kısa sürede bağlandığım için...
Ben de bunu düsündum ama dakikalar sürmüs. Koksa hemen cekilmesi lazimdiağzinizmi kokuyordu acaba
belki cekilememistir bozmamak icin falan ne bileyimBen de bunu düsündum ama dakikalar sürmüs. Koksa hemen cekilmesi lazimdi
Olabilirbelki cekilememistir bozmamak icin falan ne bileyim
Sonuç o ki herşey olabilir bunun cevabını bilemicemTen uyumu olmamış muhtemelen. Aksi halde dk sayardi sana gelmek icinsadece öpüstünüz diye kacacagini sanmiyorum. Tam aksine sevismek icin yol yapip kacacaksa da ondan sonra kacardi. Zira erkekler ciddi degillerse bile bi doz sevismeden genelde gitmiyorlar
ağzinizmi kokuyordu acaba
Eşime sordum bir erkek neden böyle yapar diyeSonuç o ki herşey olabilir bunun cevabını bilemicem
Eşime sordum bir erkek neden böyle yapar diye. Ya ağzı kokuyordur ki erkeklerde önem verir dedi. Yada baktı hatun çok ilgili çekmiştir kendisini kız peşinden koşsun diye dedi. Neden peki diye sorduğumda da kız peşinden kosarsa gelecekte yurumezse ilişki ben sana yalvarmadim sen benim peşimden koştun diyebilmek için dedi. Bir erkeğinde fikrini duymak istersin diye düşündüm.
Nefesin kokuyordur belki temizlik takıntısı varsa etkilenmistir. Yada aklında baskası vardır seni öpünce olmayacagını anlamıstır. Üzme kendini nasip degilmis arama sorma... belki dönerÖpüşmenin sonunun böyle olcağını düşünmedim ki
Koşan kızı yatağa attiklarinda vicdanen çok sorumluluk hissetmiyorlarmis erkekler, zaten o koştu diye
e kız peşinden koşmazsa ne olacakmış demekki 2 3 ay sonra aramalarinin sebebi bu koşar belki diye bekliyorlar bakti koşmuyor arayayim bari
erkekler ne tuhaf ya gercekten beyinleri nasil calisiyor sanki kiz beni yataga atsin diye kosuyor arkasindan seviyor olabilecegini hic dusunmuyorlar sanirimKoşan kızı yatağa attiklarinda vicdanen çok sorumluluk hissetmiyorlarmis erkekler, zaten o koştu diye
Ya bu yorumu yapan adam beni tanıdığının 3.gununde evlenme teklifi edip 3 ay sonra evlenen bir adam. Erkek düşüncesine ne kadar referans gösterilir eşim bilemiyorumerkekler ne tuhaf ya gercekten beyinleri nasil calisiyor sanki kiz beni yataga atsin diye kosuyor arkasindan seviyor olabilecegini hic dusunmuyorlar sanirim
Ne alaka yahu, ben esimle ikinci seferde opustum, ve hersey o an basladi.3 günde bir adamla öpüşürseniz, büyünün bozulması çok normal
Yok tiksinen erkek iki saat opmez. Dokunmaya falan çalıştı engellediysen bu bana vermez mi dedi naptıEvet 2 saat öpüştük diyebilirim. Ten uyumu olmasa o kadar öpmezdi dimi? Peki bu adamdan bişey olmazdı yani dimi? 3 ay sonra da öpsem bu adam çekip gidecekti ?
BEn temizliğe önem veren biriyim. Aksine sigara içen oydu ve ben sigara içmeyen biri olarak o kokudan rahatsızlık duyarım. Kaldı ki ağzımda sakız vardı tüm akşam naneli... sırf kokuya önem verdiğim için ağzım ferah olsun isterim. Ayrıca ben kendimi geri çekmeme rağmen tekrar öpmeyi o istedi.. ağzım koksa ben çekmişken kendimi bi daha öpmek ister mi? Bunları ben çok iyi düşünürümEşime sordum bir erkek neden böyle yapar diye. Ya ağzı kokuyordur ki erkeklerde önem verir dedi. Yada baktı hatun çok ilgili çekmiştir kendisini kız peşinden koşsun diye dedi. Neden peki diye sorduğumda da kız peşinden kosarsa gelecekte yurumezse ilişki ben sana yalvarmadim sen benim peşimden koştun diyebilmek için dedi. Bir erkeğinde fikrini duymak istersin diye düşündüm.
Ailemle olduğunu biliyor ama neden böyle bişey beklesin kiNe alaka yahu, ben esimle ikinci seferde opustum, ve hersey o an basladi.
Konu sahibi, adam kendisini eve davet etmeni beklemis, siz de sadece opusunce ugrasmasi gerektigini anlamis, kisaca yataga atilamadigi icin hayalleri suya dusmus. O gun yatsaydiniz, gorusurdu. Kisaca duygulariniz tek tarafli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?