Aramızda yaş farkı var

begum3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
13
0
36
İzmir
merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var...ama onun hayata bakışı bana olan saygısı,davranışları çok hoşuma gidiyor..geçenlerde anneme soyledım ve annemde hemen bana karşı çıktı hayır olmaz falan dedı..sizce ne yapmalıyım? onunlayken cok mutluyum,huzurluyum...ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım:43:

18 Yaşındasın.. (Evlilik Yaşında Bile Değilsin)
Yaşının Nerdeyse 2 Katı Kadar Adamla Birliktesin..

Değil Abi..Amca Gibi..Ne Oluyoruz..

Desemki 25 Yaşındasın, 40 Yaşında Adamla Birliktesin Neyse Bir Derece Anlarım da..

Sen Kendini Çok Büyük Çok Olgun mu Hissediyorsun..
Ya da Ne Yapmaya Çalışıyorsun..
Çok mu Aşıksın, Kör mü Oldun..
Yazık Sana da, Ailene de..

Hiç İyi Şeyler Düşünmüyorum..
Aksi Halde Kötü Düşünüyorum..

evet kendimi olgun buyuk hissediyorum.. ve 18 yaşındaki gibi davranmıyorum davranamamda bu benım hayattan gordugum aklıma yerleşmıs bazı seylerden dolayı.. ve neden 25 18 yasındakı bırı 25 yasındakınden daha akıllı ve cıddı dusunebılıyor herkezı aynı kefeye koymayalım..

Kardeşimle aynı yaştasın böle şeyleri düşünmek için, kafa yormak için çok eken. Önce yapman gerekenleri yap sonra sevdiğin insan kavuşursun zaten ..
Anneler herzaman doğru söylüyor bunuda unutma:21:

babamla aramız iyi,yani çok çok iyi anlaşmayız ama iyiyiz genede

canım acaba bu insanda aradığın baba şevkatini mi buldun diye sordum. çünkü nerdeyse baban yaşında. yaş farkı çok fazla ama ondan daha da önemli sorun annenin karşı çıkması. hiç kimse için aileni karşına alma. sana söyleyebileceğim tek şey bu. sonra çokkk pişman olursun.

canım acaba bu insanda aradığın baba şevkatini mi buldun diye sordum. çünkü nerdeyse baban yaşında. yaş farkı çok fazla ama ondan daha da önemli sorun annenin karşı çıkması. hiç kimse için aileni karşına alma. sana söyleyebileceğim tek şey bu. sonra çokkk pişman olursun.

şimdi doğru diyorsunuz..birazda babamın veremedıklerini veriyor ama içimden bi ses de dogru insanın o oldugunu dıyor

Keşke mümkün olsa da,sana aklımızdan birer parça verebilsek. :10:

34 yaşında adamla ne işin var Allahaşkına ?
Adamın seninle ne işi var o da ayrı mesele. :47:

İnsana o yaşlardayken bir güven gelir.ben bilirim , yaparım , ederim ...
ne güzel güveli anne baba kanadının altındasın belanı mı arıyorsun ...
34 yaşında bir adam 18 yaşında bir genç kızı nasıl sevgilisi yapar anlamak mümkün değil
Bence sen onun için eğlencelikten başka birşey değilsin!

senin yaşın böyle şeyleri düşünmek için çok küçük ayrıca senden 16 yaş büyük bir adamın senden beklentileri farklıdır aklının bir köşesine yaz. senin yaşındaki genç kızları böyle vaadlerle kandırıp hayatlarını mahvedenleri çoooook duyduk.anneni dinle kimse evladının kötülüğünü istemez.:20:

Öncelikle yaşın evliliği düşünmek için çok erken ben de 19 yaşındayım. üni okuyorum. ilk düşünmen gereken yaşın gereği kendini geliştirmek , kendine güzel bir gelecek kurman lazım. Evlenmiş olsan bile bu insan ilerde sana yetmeyebiilir. Şimdi aranızda çok yaş farkı varmış gibi görünmeyebilir ama ilerde yakıştıramazsın yanına içinden çıkılmaz bi hale gelir hayatın. yaşaın ilerledikçe ,isteklerin değişcek, hayata bakış açın değişcek karşındaki insanda farklı şeyler arıcaksın. Ayrıca 2 aydır çıktığın biriyle evlilikten söz etmek saçma değil mi ne aceleniz var. erken verilmiş karar pişmanlıktan başka bişi getirmez.

zaten kendinden 15-20 yaş büyük sevgili edinen 17-18 yaşındaki kızlar hep bulundukları yaştan daha olgun olduklarını iddia ederler.

aranızdaki yaş farkını şimdi çok iyi anlaştığınız için görmezden gelio olabilirsin ama ileride senin yaşının duygularının istediklerini vermeyinde kendi kafandaki bi insanın verememesinden daha falz üzebilir. böyle durumlarda olumlulardan çok olumsuzları düşün çünkü şimdi herşey toz pembe. bende 18 yaşındayım bende normal yaşıtlarıma göre olgun sayılırım ama öylesine derin sulara dalmakta anlamsız çünkü dibini tahmin bile edemezsin .. hakkında herşeyin hayırlısı olsunn..

Bak canım buradaki arkadaşlar senin annen ve ablan yaşındalar bizler neler okuduk burada,yapacağın tek şey arkana bile bakmadan bu kart adamı terk etmen.Şimdi acı gelir sana yazılanlar ama gerçek bu maalesefsen onda ne buluyorsun o sende ne buluyor anlayamadım...

İnsana o yaşlardayken bir güven gelir.ben bilirim , yaparım , ederim ...
ne güzel güveli anne baba kanadının altındasın belanı mı arıyorsun ...
34 yaşında bir adam 18 yaşında bir genç kızı nasıl sevgilisi yapar anlamak mümkün değil
Bence sen onun için eğlencelikten başka birşey değilsin!

bende ilk başta oyle dusundum ama bu zamana kadar ters hiç hareketini gormedim..bakışlarımdan ne demek ıstedıgımı anlıyor..

ilerde evlenirsenz o sendne daha çabuk göçer senin aklın yaşıtarında kalır aldatmak zorunda falan kalırsın insanlık hali olmaz deme hersey oluyor onun psikolojiside bozula bilir karım geçn beni aldatırmı bende aldatırım der aldatıp durursunuz birbirinizi :19:

Back
X