- 7 Eylül 2016
- 9
- 12
- 1
- 27
Mervemerve26
Operadaki Hayalet
Nuni77
Svf
sevgi1976
zeynepeker
7xwu
Clanses
merveeeer
Guneses
yesimmm35
aysesultan123
Hoşgeldiniz, Kadınlar Kulübü'nde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...
Bende daha yeni üye oldum. Takip ediyorum yıllardır. Ama siteyi çözmeye çalışıyorum karışık geldi:)))))) Konu acmıştım ama cvp yazan olmadı yada ben beceremedim: D
Hoşgeldiniz fakat üye olduğunuz diğer sitelerin ismini, linkini vermek yasak, lütfen buna dikkat edelim.
Yalnız ben uyarı yazısı yazdığım halde hata 2. kez tekrarlanınca kusura bakıyorum maalesef.kusura bakmayın işte bende yeni olduğum için çözene kadar ufak tefek hatalarım olucaktır :)
kusura bakmayın işte bende yeni olduğum için çözene kadar ufak tefek hatalarım olucaktır :)
Mervemerve26
Operadaki Hayalet
Nuni77
Svf
sevgi1976
zeynepeker
7xwu
Clanses
merveeeer
Guneses
yesimmm35
aysesultan123
aaa hic ben buraya yeni uye oldumda hic bana hos geldin diyen olmadi
baksaniza yorumu bile nereye yazicami cozemedim dahakiskandim galiba olsun belki aktiv uye olmuya bilirim ama ben burda paylasim okumayi cok seviyorum ..iyiki varsiniz kk
Yalnız ben uyarı yazısı yazdığım halde hata 2. kez tekrarlanınca kusura bakıyorum maalesef.
Kızlar aslında site kullanımı o kadar basit ki , deneme yanılma yoluyla bunu siz de anlıyacaksınız .Ayrıca burası çok güzel :))
Bende daha yeniyim yıllardır takip ediyordum ama üye deģildim yeni üye oldum bayıldım konular cevaplar herşeyy süper hepinize başarılar[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?