Kızlar ne çokk doğuran olmuş, Bebişlerimizin hepsine maşallah
Allah analı babalı büyütsün
Çok duramıcam kızlar, uyanmak üzere oğlum
Bana destek olan, iyi dileklerde bulunan bütün tombişlerime teşekkür ederim a.s.
ay maşallah bu kuzulara,bir gün girmiyoruz ama neler oluyor.....batuhan çok tatlı maşallah...bende halen bekliyorum mucizemin gelmesini...dün doktordaydım nts çekildi doktor bu hafta içinde olur dedi,sırf normal doğum istiyorum diye bekliyorum bakalım hayırlısı....listenin kabardığını ve benden geride olanların bebişlerini kucaklarına aldıklarına aldıklarını görünce sabırsızlığım ve heyecanım bin kat daha artıyor....tüm yeni annişler tebrikler hepinize.....
selam kızlar! maşallah kuzularınıza resimlere bakıp imrenmemek elde değil.benim küçük kızım henüz öyle minicikki kıyafetlerin içinde yüzüyor adeta :) :ecrin_bebek:
bu arada pınarada geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin!
iyi dilekte bulunan herkese tekrar teşekkürler.
pınarcım benimde epidural sezeryan canım...
cok guzel bu bebekler, masallah hepsine,tesekkur ederiz resimleri paylastiginiz icin, benim oglusumun da resmini koyacagim gunler gelir insallah da sever teyzeleri......
Aman aman 2009 haziran bebişleri gelmişler bile.Daha dün gibi biz 2008 haziran anneleri olarak doğdu doğacak derken bizler yaşımıza girdik ve abla olduk bile.Ne diyeyim doğum yapanlara gözleri aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün diyelim, Doğum yapmayanlarada kolay kolay doğumlar ve bebişlerini kucklarına sağlıklı bir şekilde almalarını dileyelim. :lepi:
merhaba arkadaşalr.. ancak yazabilyiorum..çok şükür bizde kavuştuk kızımla:))bıdıkım 3080 gr doğdu..50 cm boy:)görseniz çok tatlı..Raabbim diğer doğum yapacak arkdaşlarımıda bir avazda kurtarsın.. haber veryim dedim.. çok şükür ikimzide iyiyz.. yarın kontorülümz var..