Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

aa pınoşumda doğurmuş hemde bizden birgün sonra:))bu arada bende 24 mayıda doğum yaptım sezeryan..
maşh pınoşum oğluşunada sanada..

[/url][/IMG]

maşallah müzeyyencim sende kurtuldun demek valla cok sevindim betül kızımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim

Merhaba arkadaşlar,
nete girmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki bebeişlerimiz tek tek dünyaya gelmişler
doğum yapan tüm annelerimizin gözleri aydın olsun
Batuşun ve Elifin resimleri vardı maşallah çok tatlılar
diğer bebişlerimizin resimlerini de bekliyoruzzzzz
diğer nete girişimde bakalım hangi sabırsızlar dünyaya gelecek?

armagancım masallah kızına gözünaydın bak kilosuda gayet iyi doğmuş boşuna üzüldün masallah

armycimmm hadi geçmiş olsun bacımm Allah kurtardı seni canım darısı başımıza inşallah betüşümüzede maşallah canım benim Allahım sağlıklı ve hayırlı uzuun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsun minikkuşum

allah bütün bebişleri analı babalı büyütsün.son bebişimiz betül hanm gelmş sağlıkla büyüsün.müzeyencim tebrikler...

Canlarımmmm çok çok çok teşekkürler...sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah müthiş bir duygu...

selam kızlarr allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza aldınız darısı benim ve diğerlerinin başına inşallahh
şimdi bişey sormak istiyorum kaç türlü sezaryan var epidural var spinal var genel anestezi bunlar nasıl ve ne şekilde yapıylıyo sezaryan olan arkadaşlarımız bilgilendirebilirmi acaba

[/url][/IMG]

servetcim maşallah tatlı kızına ve sana allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh

[/url][/IMG]

yasemincim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
rabbim kuzuna da sağlıklı hayırlı ve huzurlu ömürler versin
maşallah kilosu boyu gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…